Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 41904191419241934194 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 06 лис, 2021 22:25

lapay написав:
  yama написав:вот когда я это пишу по 10 раз на каждой новой странице форума - это не воспринимается всерьез , а вот вам и от официальных лиц поступила инфа ( Ольга Голубовская, заведующая кафедрой инфекционных болезней Национального медицинского ) университета имени Богомольца

Тому треба всім вакцинуватись. Свинячим грипом перехворіло два мільйони українців, а померло 500 чоловік. Якщо вакцинація досягне таких показників, то це чудовий результат, адже наразі цифри смертності жахливі. Хворіють чи не хворіють - не дуже важливо. Важливо помирають чи ні.
Крім того, досвід інших країн показує, що тотальна вакцинація давить хвилі епідемії, і можна навіть маски не носити.

это называется зафлудить и размазать суть.
Для вас еще раз -официально заявлено - умирают те кому более 50 лет, принудительно массово вакцинируют тех кому от 17 до 40 . Л - ЛОГИКА ? не, не слышал ! среди группы риска вакицнированно менее 10% .

ЗЫ Маски и так можно не носить , по совету Хотаба одеваю только на кассе. В маршрутках и другом общественном транспорте от масок пользЫ 0 так как один и тот же воздух вдыхается по 4-му разу, только противогаз поможет или полнолиццевая проф маска маляра. Исходя из этого всем кто переболел достаточно раз в три месяца проехаться в маршрутке типа "Богдан\ Isuzu" даже Марседес сойдет , в час пик на протяжении часа времени и нужная доза вируса для ревакцинации и поддержания нужного уровня антител будет достигнута !
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 06 лис, 2021 22:33

yama написав:
  lapay написав:
  yama написав:вот когда я это пишу по 10 раз на каждой новой странице форума - это не воспринимается всерьез , а вот вам и от официальных лиц поступила инфа ( Ольга Голубовская, заведующая кафедрой инфекционных болезней Национального медицинского ) университета имени Богомольца

Тому треба всім вакцинуватись. Свинячим грипом перехворіло два мільйони українців, а померло 500 чоловік. Якщо вакцинація досягне таких показників, то це чудовий результат, адже наразі цифри смертності жахливі. Хворіють чи не хворіють - не дуже важливо. Важливо помирають чи ні.
Крім того, досвід інших країн показує, що тотальна вакцинація давить хвилі епідемії, і можна навіть маски не носити.

это называется зафлудить и размазать суть.
Для вас еще раз -официально заявлено - умирают те кому более 50 лет, принудительно массово вакцинируют тех кому от 17 до 40 . Л - ЛОГИКА ? не, не слышал ! среди группы риска вакицнированно менее 10% .

ЗЫ Маски и так можно не носить , по совету Хотаба одеваю только на кассе. В маршрутках и другом общественном транспорте от масок пользЫ 0 так как один и тот же воздух вдыхается по 4-му разу, только противогаз поможет или полнолиццевая проф маска маляра

Мне 41, был невакцинирован и потратил три недели жизни на борьбу с "насморком".
Почти месяц после выписки и я с трудом поднимаюсь на 10й этаж. Иногда провожу такой стресс тест организма))
Лишнего веса и проблем со здоровьем до болезни не было.

Привитый короноваком отец отделался чиханием через 4 дня после контакта со мной.
Vint

Подякував: 27 раз.
Подякували: 222 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 лис, 2021 22:33

Re: Эпидемия коронавируса в мире

yama написав:Для вас еще раз -официально заявлено - умирают те кому более 50 лет, принудительно массово вакцинируют тех кому от 17 до 40 .

Ковід поступово добирається і до молодих. Ризики ускладнень вакцинації, навіть для цієї групи, нижчи ризиків ускладнень від ковіду. Деякі країни не використовують АстроЗенеку для цієї групи через більшу вірогідність ускладнень від щеплення.
Я б теж не наполягав на вакциації молоді, принаймі в першу чергу, але, якщо молодь не може змусити щепитись своїх старших родичів і знайомих, то їм доведеться щепитись самим, бо це зменшить смертність.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 лис, 2021 22:35

lapay написав:
  budivelnik написав:А давайте трошки змінимо пріорітети
а - спочатку захистимо тих , чий ризик померти в сотні разів вищий-це всього 10 млн населення ..і 30 млн доз вакцини на протязі 7 місяців(1 доза+21 день 2 доза+180 днів бустерна)
б - потім займемось групою тих , для кого ймовірність померти в десятки разів вищий ( це ще 5 млн осіб)
А вже після виконання перших двох пунктів ( а це 45 млн доз вакцини і всього 7 місяців на їх використання) - подивимось чи треба вакцинувати тих 15 млн які залишились..
Давайте. Вакцинація йшла ціле літо. Спочатку для груп ризику, а потім для всіх бажаючих. Результати плачевні. Який висновок? Свідомих мало, треба або мед, або нагайка. Нагайка дешевша і дієвіша.
Хочете вакцинувати групу ризику - пропонуйте дієву нагайку для цієї групи, або де і скільки мазати медом.
Ви не хочете зрозуміти що таке пріорітет...
Є варіант який вибрав Уряд
Кошмаримо всю країну і частина з тих 41 млн яка
а - не може проїхати з області в область
б - не може зайти в промисловий магазин чи кфе/спортзал
в - не може вийти на роботу
Провакцинується ...і буде
8 млн провакцинованих в групі якій нічого не грозило і 2 млн провакцинованих в групі високого ризику + 31000 смертей в цій самій групі високого ризику

Є інший варіант
Кошмаримо групу 60+....
але тоді , ті сили Держави які закошмарили 8 млн в групі 0-60 ...точно зможуть закошмарити 10 млн групи ризику таким чином щоб в ній провакцинувалось не 2 млн а наприклад ще +2 млн...
На виході
Отримаємо 0 вакцинації в групі нульового ризику..але + 1000 смертей в цій же групі
І 4 млн вакцинованих в групі високого ризику..але мінус 8000 смертей....
Таким чином досягнемо наступних результатів
а - витратимо на 10 млн доз вакцини менше
б - 30 млн населення не будуть під тиском істерії і обмежень по праці
в - загальна летальність від ковіду в Україні буде зменшена на 7000 від сьогоднішніх ризиків.(+1000 в групі 0-60- 8000 в групі 60+=-7000)

ПС
8000 розраховується дуже просто
10 млн-2млн вакцинованих=8 млн не вакцинованих=32000 смертей=4смерті/1000осіб
10 млн-4 млн вакцинованих=6млн не вакцинованих=24000смертей=4смерті/1000осіб
32000-24000=8000
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 лис, 2021 22:37

lapay написав:
  yama написав:Для вас еще раз -официально заявлено - умирают те кому более 50 лет, принудительно массово вакцинируют тех кому от 17 до 40 .

Ковід поступово добирається і до молодих. Ризики ускладнень вакцинації, навіть для цієї групи, нижчи ризиків ускладнень від ковіду. Деякі країни не використовують АстроЗенеку для цієї групи через більшу вірогідність ускладнень від щеплення.
Я б теж не наполягав на вакциації молоді, принаймі в першу чергу, але, якщо молодь не може змусити щепитись своїх старших родичів і знайомих, то їм доведеться щепитись самим, бо це зменшить смертність.
Це не правда і я це можу підтвердити статистично
Виберіть будь які відрізки по датам і я покажу кількість смертей по віковим групам і їх відсотки до загальної кількості смертей від ковіду
Запропонував Вам вибрати контрольні точки для того , щоб мене не звинуватили в маніпуляції..типу я спеціально знайшов відрізки які відповідають моїм твердженням
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 лис, 2021 22:39

budivelnik написав:Є інший варіант
Кошмаримо групу 60+....
але тоді , ті сили Держави які закошмарили 8 млн в групі 0-60 ...точно зможуть закошмарити 10 млн групи ризику таким чином щоб в ній провакцинувалось не 2 млн а наприклад ще +2 млн...

Детальніше - яким чином махати нагайкою? Не платити пенсії, поки не вакцинуються? Нема такого закону. Субсидії не виплачувати? Теж немає.
От нещеплених працівників можна від роботи відсторонити, бо є такий закон. Так і роблять.
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 лис, 2021 22:53

lapay написав:
  budivelnik написав:Є інший варіант
Кошмаримо групу 60+....
Детальніше - яким чином махати нагайкою? Не платити пенсії, поки не вакцинуються? Нема такого закону. Субсидії не виплачувати? Теж немає.
От нещеплених працівників можна від роботи відсторонити, бо є такий закон. Так і роблять.
Давайте спростимо
Один з найрозповсюдженішх злочинів - це згвалтування
Давайте при народжені зробимо кастрацію 0,3-0,6 млн хлопчиків , щоб уникнути 1000 згвалтувань в рік.....а розмножатись будемо штучно (заготовимо сіменну рідину від депутатів монобільшості)

Так само і з ковідом
Якщо Держава змогла змусити провакцинуватись 8 млн тих кому це не потрібно і 2 млн тих кому це необхідно
Значитв цієї Держави є ресурси ( ті яка вона направила на 8 млн тих кому не потрібно) щоб змусити додатково провакцинуватись 2-4 млн тих кому необхідно.
Це зрозуміло?
Якщо змогли змусити мене провакцинувати 8 своїх працівників( жоден з яких не потрапляє в групу ризику і не збирається виїзжати за кордон) - то чому
а - не вивільни рескрси як використовували на боротьбу з такими як я
б - не спрямували вивільнені ресурси на...навіть не боротьбу а допомогу тим хто реально ризикує померти?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 лис, 2021 23:00

budivelnik написав:
  lapay написав:

Це не правда і я це можу підтвердити статистично
Виберіть будь які відрізки по датам і я покажу кількість смертей по віковим групам і їх відсотки до загальної кількості смертей від ковіду
Запропонував Вам вибрати контрольні точки для того , щоб мене не звинуватили в маніпуляції..типу я спеціально знайшов відрізки які відповідають моїм твердженням

Ущерб от болезни глупо измерять только смертями. Можно болеть три дня после прививки, а можно три недели без прививки как в моем случае.
Vint

Подякував: 27 раз.
Подякували: 222 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 лис, 2021 23:02

Vint написав:Ущерб от болезни глупо измерять только смертями. Можно болеть три дня после прививки, а можно три недели без прививки как в моем случае.
Погодьтесь , що смерть має більший ваговий коефіцієнт ніж три тижні з температурою і навіть на кисні....
Я кожен рік і без ковіду набираю 7 днів рік з температурою....думаю що ці
56 років*7 днів=392 дні хвороб - точно не добавили мені віку.... :D
Але якось живу ж ...
А всього одна смерть - це було б більш сумно.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 06 лис, 2021 23:04, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 лис, 2021 23:02

budivelnik написав:Виберіть будь які відрізки по датам і я покажу кількість смертей по віковим групам і їх відсотки до загальної кількості смертей від ковіду

Я не казав, що збільшилась летальність серед молоді, але молодь стала хворіти частіше, як і інші групи, через збільшення заразності штамів. Цікаво почитати, як штами конкурують одне з одним https://zbruc.eu/node/106883
lapay

Заблокований

Профіль

#<1 ... 41904191419241934194 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей