yama написав:вот когда я это пишу по 10 раз на каждой новой странице форума - это не воспринимается всерьез , а вот вам и от официальных лиц поступила инфа ( Ольга Голубовская, заведующая кафедрой инфекционных болезней Национального медицинского ) университета имени Богомольца
Тому треба всім вакцинуватись. Свинячим грипом перехворіло два мільйони українців, а померло 500 чоловік. Якщо вакцинація досягне таких показників, то це чудовий результат, адже наразі цифри смертності жахливі. Хворіють чи не хворіють - не дуже важливо. Важливо помирають чи ні. Крім того, досвід інших країн показує, що тотальна вакцинація давить хвилі епідемії, і можна навіть маски не носити.
это называется зафлудить и размазать суть. Для вас еще раз -официально заявлено - умирают те кому более 50 лет, принудительно массово вакцинируют тех кому от 17 до 40 . Л - ЛОГИКА ? не, не слышал ! среди группы риска вакицнированно менее 10% .
ЗЫ Маски и так можно не носить , по совету Хотаба одеваю только на кассе. В маршрутках и другом общественном транспорте от масок пользЫ 0 так как один и тот же воздух вдыхается по 4-му разу, только противогаз поможет или полнолиццевая проф маска маляра. Исходя из этого всем кто переболел достаточно раз в три месяца проехаться в маршрутке типа "Богдан\ Isuzu" даже Марседес сойдет , в час пик на протяжении часа времени и нужная доза вируса для ревакцинации и поддержания нужного уровня антител будет достигнута !
yama написав:вот когда я это пишу по 10 раз на каждой новой странице форума - это не воспринимается всерьез , а вот вам и от официальных лиц поступила инфа ( Ольга Голубовская, заведующая кафедрой инфекционных болезней Национального медицинского ) университета имени Богомольца
Тому треба всім вакцинуватись. Свинячим грипом перехворіло два мільйони українців, а померло 500 чоловік. Якщо вакцинація досягне таких показників, то це чудовий результат, адже наразі цифри смертності жахливі. Хворіють чи не хворіють - не дуже важливо. Важливо помирають чи ні. Крім того, досвід інших країн показує, що тотальна вакцинація давить хвилі епідемії, і можна навіть маски не носити.
это называется зафлудить и размазать суть. Для вас еще раз -официально заявлено - умирают те кому более 50 лет, принудительно массово вакцинируют тех кому от 17 до 40 . Л - ЛОГИКА ? не, не слышал ! среди группы риска вакицнированно менее 10% .
ЗЫ Маски и так можно не носить , по совету Хотаба одеваю только на кассе. В маршрутках и другом общественном транспорте от масок пользЫ 0 так как один и тот же воздух вдыхается по 4-му разу, только противогаз поможет или полнолиццевая проф маска маляра
Мне 41, был невакцинирован и потратил три недели жизни на борьбу с "насморком". Почти месяц после выписки и я с трудом поднимаюсь на 10й этаж. Иногда провожу такой стресс тест организма)) Лишнего веса и проблем со здоровьем до болезни не было.
Привитый короноваком отец отделался чиханием через 4 дня после контакта со мной.
yama написав:Для вас еще раз -официально заявлено - умирают те кому более 50 лет, принудительно массово вакцинируют тех кому от 17 до 40 .
Ковід поступово добирається і до молодих. Ризики ускладнень вакцинації, навіть для цієї групи, нижчи ризиків ускладнень від ковіду. Деякі країни не використовують АстроЗенеку для цієї групи через більшу вірогідність ускладнень від щеплення. Я б теж не наполягав на вакциації молоді, принаймі в першу чергу, але, якщо молодь не може змусити щепитись своїх старших родичів і знайомих, то їм доведеться щепитись самим, бо це зменшить смертність.
budivelnik написав:А давайте трошки змінимо пріорітети а - спочатку захистимо тих , чий ризик померти в сотні разів вищий-це всього 10 млн населення ..і 30 млн доз вакцини на протязі 7 місяців(1 доза+21 день 2 доза+180 днів бустерна) б - потім займемось групою тих , для кого ймовірність померти в десятки разів вищий ( це ще 5 млн осіб) А вже після виконання перших двох пунктів ( а це 45 млн доз вакцини і всього 7 місяців на їх використання) - подивимось чи треба вакцинувати тих 15 млн які залишились..
Давайте. Вакцинація йшла ціле літо. Спочатку для груп ризику, а потім для всіх бажаючих. Результати плачевні. Який висновок? Свідомих мало, треба або мед, або нагайка. Нагайка дешевша і дієвіша. Хочете вакцинувати групу ризику - пропонуйте дієву нагайку для цієї групи, або де і скільки мазати медом.
Ви не хочете зрозуміти що таке пріорітет... Є варіант який вибрав Уряд Кошмаримо всю країну і частина з тих 41 млн яка а - не може проїхати з області в область б - не може зайти в промисловий магазин чи кфе/спортзал в - не може вийти на роботу Провакцинується ...і буде 8 млн провакцинованих в групі якій нічого не грозило і 2 млн провакцинованих в групі високого ризику + 31000 смертей в цій самій групі високого ризику
Є інший варіант Кошмаримо групу 60+.... але тоді , ті сили Держави які закошмарили 8 млн в групі 0-60 ...точно зможуть закошмарити 10 млн групи ризику таким чином щоб в ній провакцинувалось не 2 млн а наприклад ще +2 млн... На виході Отримаємо 0 вакцинації в групі нульового ризику..але + 1000 смертей в цій же групі І 4 млн вакцинованих в групі високого ризику..але мінус 8000 смертей.... Таким чином досягнемо наступних результатів а - витратимо на 10 млн доз вакцини менше б - 30 млн населення не будуть під тиском істерії і обмежень по праці в - загальна летальність від ковіду в Україні буде зменшена на 7000 від сьогоднішніх ризиків.(+1000 в групі 0-60- 8000 в групі 60+=-7000)
ПС 8000 розраховується дуже просто 10 млн-2млн вакцинованих=8 млн не вакцинованих=32000 смертей=4смерті/1000осіб 10 млн-4 млн вакцинованих=6млн не вакцинованих=24000смертей=4смерті/1000осіб 32000-24000=8000
yama написав:Для вас еще раз -официально заявлено - умирают те кому более 50 лет, принудительно массово вакцинируют тех кому от 17 до 40 .
Ковід поступово добирається і до молодих. Ризики ускладнень вакцинації, навіть для цієї групи, нижчи ризиків ускладнень від ковіду. Деякі країни не використовують АстроЗенеку для цієї групи через більшу вірогідність ускладнень від щеплення. Я б теж не наполягав на вакциації молоді, принаймі в першу чергу, але, якщо молодь не може змусити щепитись своїх старших родичів і знайомих, то їм доведеться щепитись самим, бо це зменшить смертність.
Це не правда і я це можу підтвердити статистично Виберіть будь які відрізки по датам і я покажу кількість смертей по віковим групам і їх відсотки до загальної кількості смертей від ковіду Запропонував Вам вибрати контрольні точки для того , щоб мене не звинуватили в маніпуляції..типу я спеціально знайшов відрізки які відповідають моїм твердженням
budivelnik написав:Є інший варіант Кошмаримо групу 60+.... але тоді , ті сили Держави які закошмарили 8 млн в групі 0-60 ...точно зможуть закошмарити 10 млн групи ризику таким чином щоб в ній провакцинувалось не 2 млн а наприклад ще +2 млн...
Детальніше - яким чином махати нагайкою? Не платити пенсії, поки не вакцинуються? Нема такого закону. Субсидії не виплачувати? Теж немає. От нещеплених працівників можна від роботи відсторонити, бо є такий закон. Так і роблять.
budivelnik написав:Є інший варіант Кошмаримо групу 60+.... але тоді , ті сили Держави які закошмарили 8 млн в групі 0-60 ...точно зможуть закошмарити 10 млн групи ризику таким чином щоб в ній провакцинувалось не 2 млн а наприклад ще +2 млн...
Детальніше - яким чином махати нагайкою? Не платити пенсії, поки не вакцинуються? Нема такого закону. Субсидії не виплачувати? Теж немає. От нещеплених працівників можна від роботи відсторонити, бо є такий закон. Так і роблять.
Давайте спростимо Один з найрозповсюдженішх злочинів - це згвалтування Давайте при народжені зробимо кастрацію 0,3-0,6 млн хлопчиків , щоб уникнути 1000 згвалтувань в рік.....а розмножатись будемо штучно (заготовимо сіменну рідину від депутатів монобільшості)
Так само і з ковідом Якщо Держава змогла змусити провакцинуватись 8 млн тих кому це не потрібно і 2 млн тих кому це необхідно Значитв цієї Держави є ресурси ( ті яка вона направила на 8 млн тих кому не потрібно) щоб змусити додатково провакцинуватись 2-4 млн тих кому необхідно. Це зрозуміло? Якщо змогли змусити мене провакцинувати 8 своїх працівників( жоден з яких не потрапляє в групу ризику і не збирається виїзжати за кордон) - то чому а - не вивільни рескрси як використовували на боротьбу з такими як я б - не спрямували вивільнені ресурси на...навіть не боротьбу а допомогу тим хто реально ризикує померти?
Це не правда і я це можу підтвердити статистично Виберіть будь які відрізки по датам і я покажу кількість смертей по віковим групам і їх відсотки до загальної кількості смертей від ковіду Запропонував Вам вибрати контрольні точки для того , щоб мене не звинуватили в маніпуляції..типу я спеціально знайшов відрізки які відповідають моїм твердженням
Ущерб от болезни глупо измерять только смертями. Можно болеть три дня после прививки, а можно три недели без прививки как в моем случае.
Vint написав:Ущерб от болезни глупо измерять только смертями. Можно болеть три дня после прививки, а можно три недели без прививки как в моем случае.
Погодьтесь , що смерть має більший ваговий коефіцієнт ніж три тижні з температурою і навіть на кисні.... Я кожен рік і без ковіду набираю 7 днів рік з температурою....думаю що ці 56 років*7 днів=392 дні хвороб - точно не добавили мені віку.... Але якось живу ж ... А всього одна смерть - це було б більш сумно.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 06 лис, 2021 23:04, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Виберіть будь які відрізки по датам і я покажу кількість смертей по віковим групам і їх відсотки до загальної кількості смертей від ковіду Запропонував Вам вибрати контрольні точки для того , щоб мене не звинуватили в маніпуляції..типу я спеціально знайшов відрізки які відповідають моїм твердженням
Я не казав, що збільшилась летальність серед молоді, але молодь стала хворіти частіше, як і інші групи, через збільшення заразності штамів. Цікаво почитати, як штами конкурують одне з одним https://zbruc.eu/node/106883