flyman написав:...... Антивакси придумані у ОП кілька тижнів тому. А далі пішла хвиля.
"Это всё придумал Черчилль в 19 году". У нас на форуме это уже очень давно. Просто были другие названия, более грубые и длинные - ковидидиоты, ковид-диссиденты, что-то ещё, уж не упомню.
назви, хто тут проти вакцинациї?
всі за, тільки не в тому форматі як тут пропонують
ЛАД написав:Лечить будут всех. Методы лечения и применяемые лекарства - вот тут может быть разница.
Был свидетелем того, как пожилую женщину лечили не от онкологии. Врачи при мне отправили ее домой, мол там уже бесполезно лечить.
Поэтому я не особо верю в нашу медицину.
наскільки я в темі, то, навіть швидка до пенсів за віком не особо і їде, а про лікувати тим більше їх особливо не збираються (як і вакцинувати, про що не раз писав будівельник), ось така "турбота"
Востаннє редагувалось flyman в Пон 08 лис, 2021 00:18, всього редагувалось 1 раз.
Он тоже очень реальный. Просто у нас такие звери в чате, что за одну десятую уничтожат потом. Потому я осторожен в прогнозах. А ваше отношение к "соточке тысяч лишних" как вообще? Нормасик? Хвыли, иди есть другие причины? Наблюдаем дальше? Рассказываем о вакцыне-вбывце?
0,1 в місяць це 1.2 в рік, або ще +50 тис. в абсолютному вимірі, або у 2 рази більше як у Вас до кінця року, що як на мене вельми сумнівно. Добре що у Вас появилась обережність в прогнозах і вже нема так типа 5-10 років життя з плеч долой. Наступного року, коли вийде статистика готовий буду порівняти смертність у різних вікових групах. Все ж таки завжди говорив, що дем. хвиля один із чинників зростання смертності, але не єдиний. Вакцина-вбивця це до мене? Я просто вважаю, що не варто абсолютизувати її ефективність і допускаю в силу найрізноманітніших чинників різні ускладнення для окремих провакцинованих. Теперішня політика щодо локдаунів значно адекватніша за попередні періоди.
зараз якраз "відходять" бебібумери. тре дивитися статистику їх народжуваності і порівнювати із середньочікуваною тривалістю життя, внезапно це може накластися на графічках... чекаю зРадіо, що намалює на діаграмках
flyman написав:...... Антивакси придумані у ОП кілька тижнів тому. А далі пішла хвиля.
"Это всё придумал Черчилль в 19 году". У нас на форуме это уже очень давно. Просто были другие названия, более грубые и длинные - ковидидиоты, ковид-диссиденты, что-то ещё, уж не упомню.
назви, хто тут проти вакцинациї?
всі за, тільки не в тому форматі як тут пропонують
В формате "лет через 5-10", или "только 60+ (=только не меня)", или "без примусу", или ...? Вы считаете, что всё это "за"?0 В результате в Европе привито 60-70-80%, а у нас 20%. Та же Швеция - 68,23% + 3,26% (полностью+одна доза). В мире привито 50,9% населения.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 08 лис, 2021 00:32, всього редагувалось 1 раз.
Будівельник Знов старі пісні про головне)) Ти співав таке років з 5 назад. Коли тобі вказували на помилки. Теж багато демагогії було. В той раз в основі було -- більшість помиляється, меншість має рацію (я у меншості, значить правий).
Ти знов не зрозумів суті. Справа не в тому, що опоненти не розуміють тебе, а в тому, що ти робиш елементарні помилки, а також застосовуєш простіші демагогічні прийоми. На які тобі і вказують опоненти, підтверджуючи фактами. На кожні конкретні моменти.
Сам допетри-то -- як можна не зрозуміти твої просту арифметику, прості таблички, прості пропозиції-рішення складних задач, прості частинки складних картин, просту брехню?! Все зрозуміло.
budivelnik написав:3 Будівельник зявляв про а - шкідливість вакцинації в групі 0-40
аби ще було щось що це підтверджує З одного боку купа наукових статей що здоровья у перехворілих вже не те, навіть якщо вони залишилися живими, і кількість побочок якраз залежить від того як протікало захворювання. Також відомо що вакциновані заражаються менше і хворіють легше. А з іншого боку - заяви та кухонна філософія про роботу імунітету.
ЛАД написав:Лечить будут всех. Методы лечения и применяемые лекарства - вот тут может быть разница.
Был свидетелем того, как пожилую женщину лечили не от онкологии. Врачи при мне отправили ее домой, мол там уже бесполезно лечить.
Поэтому я не особо верю в нашу медицину.
наскільки я в темі, то, навіть швидка до пенсів за віком не особо і їде, а про лікувати тим більше їх особливо не збираються (як і вакцинувати, про що не раз писав будівельник), ось така "турбота"
Были отказы вакцинировать пенсов? Или, пожалуйста, примеры, или прекращайте словоблудие.