Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
zuker1111 написав:Подскажите банк с минимальными комиссиями для юрлица? Обороты минимальные
Надіслано від мого M2101K6G, використовуючи Tapatalk
Если на счету есть/планируете держать средства, то можно рассмотреть приват. Там можно открывать депозиты со свободным снятием и отбивать абонку + платежи на других корреспондентов со счетами в Привате без оплаты. Правда проценты там порезали и зависит от суммы, которая будет лежать на счету.
Родина голови Нацбанку 93% рахунків тримає за кордоном https://gazeta.ua/articles/politics/_ro ... om/1058938 При цьому українській банківській системі родина Шевченка довірила менше 7% своїх безготівкових коштів. У перерахунку на українську валюту на банківських рахунках у родини голови Нацбанку було 103 млн 377 тис. грн.
Злізе з шиї громадянки Аліпової, в якої на халяву (по декларації) кантується то на квартирі то на дачі.
Розміщення частини коштів, які зараз належать сім'ї Шевченків, у закордонних банківських установах відбулось на законних підставах і не пов'язано з питанням довіри до українських банків
Цікаво, з чим же воно може бути пов'язано! Невже відсотки більші?!
Розміщення частини коштів, які зараз належать сім'ї Шевченків, у закордонних банківських установах відбулось на законних підставах і не пов'язано з питанням довіри до українських банків
Усе дуже просто, це пов*язано з тим, що у нього аж 103 млн 377 тис. грн., а сума гарантування державою лише 200 тис/банк. Тобто в Україні просто не вистачає банків, щоб уся сума була гаратнтована (бо і Ощад планують приватизувати). Таким чином уся сума, яка гаратнтується ФГВФО (з врахуванням майбутньої приватизації Ощада і можливої девальвації гривні) - зберігається у БС України (7%), а решта (93%) за кордоном, де сума компенсації може бути і 100 тис долярів. Усе дуже розумно і математично підраховано, я би теж так зробив, але мені це не потрібно, бо для моїх сум цілком вистачає БС України
Усе дуже просто, це пов*язано з тим, що у нього аж 103 млн 377 тис. грн., а сума гарантування державою лише 200 тис/банк. Тобто в Україні просто не вистачає банків, щоб уся сума була гаратнтована (бо і Ощад планують приватизувати). Таким чином уся сума, яка гаратнтується ФГВФО (з врахуванням майбутньої приватизації Ощада і можливої девальвації гривні) - зберігається у БС України (7%), а решта (93%) за кордоном, де сума компенсації може бути і 100 тис долярів. Усе дуже розумно і математично підраховано, я би теж так зробив, але мені це не потрібно, бо для моїх сум цілком вистачає БС України
хаха, гарант НБУ не гарантує, "сапожнік без сапог", тримають народ за баранів