Ну наконец-то!
|
|
![]()
Ти почав застосовувати дане поняття з - середній вік померлих: Сер 24 бер, 2021 17:38 Эпидемия коронавируса в миресередній&sid=b340cc28a17989fb8d58f0a8cd64960c&start=29850 Потім став використовувати середній вік смерті. І от подивись саме на що я тобі вказував стосовно цього: Суб 27 бер, 2021 18:13 Суб 27 бер, 2021 18:23 Эпидемия коронавируса в миресередній&sid=b340cc28a17989fb8d58f0a8cd64960c&start=3014 0 І ще раз передивись на які саме помилки я тобі вказав: Суб 27 бер, 2021 19:23 Эпидемия коронавируса в миресередній&sid=b340cc28a17989fb8d58f0a8cd64960c&start=30150 "Це ти зі стелі. А от факт у тому, що тобі вже три рази я вказав на помилку в твоєму єралашику (розрахунку), а ти, .... (бо й досі ще вимагаєш), не бачиш -- 5 років це завеликий діапазон. Де в стовпчику 2 ти береш середнє значення віку в діапазоні. А не по роках. Якщо в тебе в базі розразунку похибка, то навіщо, ..., тобі мої якісь? Цього достатньо для сумніву твоїх. Що я і зробив. Ти можеш вийти з точними по року розрахунками на свої цифри, що зараз отримав. Без проблем. Я це цілком припускаю. Але поки є факт і я на нього тобі вказав. Але ще більше-то: я тобі, ..., пояснив, що можеш не напружуватися, бо навіть 1 рік - це суттєво. Бо в умовах локдаунів... Вийдеш на більш ніж один рік, то й овсім... І на останок, якщо зрозумієш, ще ми не знаємо наскільки раніше помруть ті, хто перехворів і не помер. Ти ж звузив картину лише до смертей. Річних. На початку пандемії. З локдаунами. Заєралашив,як зазвичай робиш." З.и. На що від тебе по суті було оце: "Якщо це повідомлення набере 20 лайків-я попрошу двох докторів економічних наук,один з них зав кафедри в Університеті Франка - використовуючи доступні для них ряди данних( свої я надам, а вони хай думають використовувати їх чи шукати свої) створити формули щоб максимально точно наблизитись до істини... А тепер дивимось чи є ті хто хоче знати істину не залежно від емоцій." Тобто ти сам побачив кого цікавлять твої отакі "розрахунки".
![]()
там есть ссылка на швейцаров (точнее ch - это и есть Швейцария). И что-то те насчитали довольно скромную эффективность против смертей - 2...2,5 раза. ![]() И там опросничек о желающих бустернуться. Скромненькие тенденции. ![]() Востаннє редагувалось Ромасик в Сер 17 лис, 2021 15:01, всього редагувалось 1 раз.
![]() Гибралтар вспомнил Ваш однодумець Вкладчик. И привёл как пример вреда от вакцины. Так что вопросы задавайте ему. Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 17 лис, 2021 15:17, всього редагувалось 1 раз.
![]() Тобто: форумчанин надає на загальний розсуд свої таблички-розрахунки-висновки. Опонент (-ти) визначають (на свій погляд) помилки, занадті "припущення". Що не так-то? Якщо ж форумчанин по десятому колу видає своє під соусом а-ля опоненти помилялись (тим паче не надаючи конкретних цих помилкових тверджень опонентів), то це що? Тільки нещодавно відгуркотіли пісні про зРадіо легалізував термін, опоненти... І тут чергова реінкарнація. Під графіки НАНУ від Ой+. Тому я цитуванням нагадав будівельнику про конкретні предмети в твердженнях опонента (мене)). В таких випадках доречно наводити твердження опонента (цитату) і от тоді вказувати на його конкретну помилку. Замість своєї інтерпретації, як заманеться. Зи. Мої розрахунки чого? Наявного?!)) Про розподіл смертності з перевагою серед 60+. Так це ще в березні 2020 форумчанин юрий1991 на прикладі Польщі показав. Востаннє редагувалось detroytred в Сер 17 лис, 2021 15:21, всього редагувалось 1 раз.
![]()
тут надо действовать хитрее - попросить ответчика уточнить, где он взял конфиденциальную инфу. Но если процесс касается админпротоколов, то там немного другая специфика (некого просить, сразу в мусорник). апд: вот по этому и нужно попросить
|
|