Скорее нет спроса. У нас в Кропиве вчера продавали по 27,15, сегодня отдают 27,05...
|
|
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСУкраїна отримала другий транш у 700 млн доларів в рамках співпраці з Міжнародним валютним фондом.
Про це на своїй сторінці у Facebook розповів голова Національного банку Кирило Шевченко. "Сьогодні Україна отримала другий транш від Міжнародного валютного фонду за програмою stand-by у розмірі 500 млн СПЗ (еквівалент 699 млн дол. США)", – повідомив він. Голова НБУ зазначив, що ці кошти надійдуть на рахунки уряду в Національному банку й збільшать міжнародні резерви. ![]() Я знаю про 55. Любой купивший сегодня, опередит доходность на депо и овгз с горизонтом год-два-три, и сможет сдать выше 50, а точнее по 55. Нет смысла рыпаться размениваться копейками, играйте масштабней - в следующем году, не каждый трактор выйдет на поля, потому что заправляться по 50-60 грн будет дорого, а из за дорогого газа не каждый фермер сможет себе позволить удобрять поля - урожайность будет значительно ниже. Скупайтесь глупцы. ![]()
Добрий день. Почнемо з того, що немає таких покупців на 750 лямів, зараз немає на ринку ніяких перекосів. Тому і майорів з баулами гривні немає. Є з баулами валюти, але не з гривнею, ви так трохи відстали від життя років на вісім. Курс солодкий чи ні, це якійсь суб'єктивні речі, я думаю що курс повинен бути меньше 20, все що вище це грабунок шоколадної зграї стервятників і її зелених послідовників... Плюс щось у вас дуже погано з логікою, ви кажете, що якщо курс буде падати, то краще буде завжди купувати валюту і зав'язувати з виробництвом. Це кричуща дурня, як може падаючий доллар замінити оберти і прибуток я так і не поняв, нам же десятиліттями казали про ринковий курс, чому зараз так нахально втручаються в ринок, чому тримають доллар від обвалу, щоб ахметджани далі грабували усіх петіним дефолтним курсом? Тобто ніби сонця зараз немає, щоб перегрітись, але ваша "логіка" точно не про економіку. Курс євро гуляв від 1.6 до 0.822, ніхто не помер правда? Дайте курсу хоча б погуляти від 20 до 30, що тут такого, де тут зрада? Ми ж за ринок, чому тут натягуємо на валютний ринок олігархічний совок? Виходить у нас виховали садомазохістів, якщо курс гривні підвищується, то у всіх відчуття що їх грабують, це релігія називається тількибудедорощати, я вважаю її за тяжку хворобу, захворюванням рабів, бо немає духу справжніх козаків. Ви як купити доллари, то у вас зовсім все шкереберть в думках іде, краще залишайтесь гривнє і українопатріотом, будете адекватнішим! Хай щастить!
![]() УКРАЇНА ОТРИМАЛА ДРУГИЙ ТРАНШ МВФ НА $700 МЛНсливайте доллары с понедельника будет 26,50-26,90
Глава НБУ Кирило Шевченко повідомив, що сьогодні Україна отримала другий транш від МВФ за програмою stand-by в розмірі 500 млн СПЗ (еквівалент 699 млн дол). "Ці кошти надійдуть на рахунки уряду в Національному банку України й збільшать міжнародні резерви", - зазначив К. Шевченко. Раніше глава НБУ, коментуючи рішення ради директорів МВФ щодо надання Україні другого траншу кредиту й щодо продовження програми stand-by до кінця червня 2022 року, серед зазначав таке: "Надалі у межах співпраці продовжуємо фокусуватися на важливих для України напрямах. Це посилення незалежності Національного банку шляхом подальшого вдосконалення системи корпоративного управління, проведення монетарної політики, спрямованої на повернення інфляції до цілі 5%, дотримання режиму плаваючого обмінного курсу, продовження поступової валютної лібералізації й зміцнення потужності банківського пруденційного нагляду для збереження високоліквідної та капіталізованої банківської системи. Ми продовжимо роботу над зниженням рівня непрацюючих кредитів у банківській системі та в державних банках зокрема й реалізуємо ініціативи із запровадження нових вимог щодо капіталу й ліквідності банків. Національний банк також братиме активну участь у роботі, спрямованій на повернення активів від колишніх власників та пов`язаних осіб збанкрутілих банків. Вона є вкрай важливою для зменшення вартості банкрутств банків для платників податків. ![]() ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСну що, почалася епоха міцного долара,
відносно нього все червоніє
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|