Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 90179018901990209021 ... 12467>
Повідомлення Додано: Вів 07 гру, 2021 17:11

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

kingkongovets написав:покупать совкошлак, даже возле метро - некошерно
его кошерно снимать, а покупать надо говнострой в ипенях бо там комнат больше, а у вас же дети
ну а потом ессно жаловаться на отсутствие там детсадов, школ, нормального транспорта, парковок и прочей инфраструктуры

Да, знаете, посмотрев, что, как и где строят сейчас (ну, за аналогичные деньги, в смысле), совкошлак на Оболони лично для меня заиграл новыми красками, вдоль ГС так точно ))))
Но рынок это тоже понимает: для интереса глянул, трёшка в 134 серии рядом с Минской - 110куе сейчас.
Рыба-сом

Подякував: 1834 раз.
Подякували: 632 раз.

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Вів 07 гру, 2021 17:15

Рыба-сом написав:
его кошерно снимать, а покупать надо говнострой в ипенях бо там комнат больше, а у вас же дети
ну а потом ессно жаловаться на отсутствие там детсадов, школ, нормального транспорта, парковок и прочей инфраструктуры

Да, знаете, посмотрев, что, как и где строят сейчас (ну, за аналогичные деньги, в смысле), совкошлак на Оболони лично для меня заиграл новыми красками, вдоль ГС так точно ))))
Но рынок это тоже понимает: для интереса глянул, трёшка в 134 серии рядом с Минской - 110куе сейчас.
возле метро - да
но не на приречной, или северной
хотя имхо и это лучше, чем ирпень, или вышгород
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 07 гру, 2021 17:15

Faceless написав:
Успіх написав:
  vitaliian написав:ВХод на кржн от 1куе в месяц

Треба додавати - "на холостяка/самотнього вовка".
Але, самотній вовк - будь-де може перекантуватись/заночувати, а от що робити сім'ям хоч з однією дитиною з таким доходом на сім'ю?

І так, зараз посиплеться від інших форумчан - "ну так треба спочатку заробити на квартиру, а вже тоді заводити сім'ю".
Але тут вже попахує якоюсь штучність, не любов'ю...

Коротше, серце кров'ю обливається за молоді/бідні сім'ї.
Невже не можна якусь РЕАЛЬНУ держпрограму придумати для молодих сімей?

Ехххххх, був би я президентом)) я точно щось би на цю тему придумав би!
Наприклад, довкола міста Лева(і довкола інших міст) почав би "Велике будівництво житла для сімей з дітьми".
Наштампував би 100500 висотних мурашників з овноблоку)) малометражків - наприклад, 40м2 - двох-кімнатні і 50м2 - трьошки.
І поселяв би туди сім'ї з дітьми в іпотеку під найнижчі відсотки(майже по собівартості овноблоку) - з мінімальним першим внеском)
Думаю, що за декілька років - нас знову було б 52 лями населення!!! :D

От тоді і лендлорди б завили вовками, а не молоді сім'ї! :D (ну, хіба б здавали в оренду щось з прихованими плінтусами) :)
До чого тут штучність? Удвох скирдувати навпаки краще, а от дітей планувати краще коли вже є свій дах

А є якась статистика, в скільки років тепер переважно одружуються/виходять заміж?
Бо, якщо цифри покажуть "під 30" - то тут трохи делема :roll: -то така сім'я зможе наскирдувати за 5-10р. на нормальну двушку не в іпенях. А це вже їм буде 35-40р. - якось не дуже комільфо починати тільки "думати" про заведення дітей, коли стукне 40кет! :roll:
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 07 гру, 2021 17:16, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 276 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 07 гру, 2021 17:20

flyman написав:навіщо, ЖП чи З, якщо є Анталія/Аланія, Португалія, Албанія, Болгарія, Чорногорія, і, навіть ПСА (ЮВА)

літо тут, зимівля там

У мене є знайомий, колишній колега в Празі, програміст. Не такий як я, а трушний: 30 років, маргінал з червоними очима та бажанням вчити як на асемблері прогати і т.д. Його зусилля ринок оцінів й він зараз має десь 6куо чистими.
Живе з котом та кролем, хоче ще собі пса. Я кажу, знайди собі тітку якусь.
Він: нах вона мені, я з такими грошима можу собі яку хочу шалаву знімати хоч кожен тиждень.
Я: ну і багато вже назнімав?
Він: ну, ти розумієш, що коли ти бідний та самотній, то тебе це пригнічує, а так, знаючи, що в будь-якиц момент...

Тому цікаво, скільки разів Ви вже "на югах" зимували?
Рыба-сом

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Вів 07 гру, 2021 17:22

Діти від 2019 року народження отримають по 620 тисяч гривень – законопроєкт про економічний паспорт

https://www.the-village.com.ua/village/ ... 7J7UYT6OFY

зы:
к обвалу, не?)
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 07 гру, 2021 17:23

Рыба-сом написав:
  flyman написав:навіщо, ЖП чи З, якщо є Анталія/Аланія, Португалія, Албанія, Болгарія, Чорногорія, і, навіть ПСА (ЮВА)

літо тут, зимівля там

У мене є знайомий, колишній колега в Празі, програміст. Не такий як я, а трушний: 30 років, маргінал з червоними очима та бажанням вчити як на асемблері прогати і т.д. Його зусилля ринок оцінів й він зараз має десь 6куо чистими.
Живе з котом та кролем, хоче ще собі пса. Я кажу, знайди собі тітку якусь.
Він: нах вона мені, я з такими грошима можу собі яку хочу шалаву знімати хоч кожен тиждень.
Я: ну і багато вже назнімав?
Він: ну, ти розумієш, що коли ти бідний та самотній, то тебе це пригнічує, а так, знаючи, що в будь-якиц момент...

Тому цікаво, скільки разів Ви вже "на югах" зимували?

не все зразу,
спочатку закінчити оточення Києва,
а потім "база на морі".
Не потрібно розпорошувати концентрацію фокуса.
Мультизадачність тут не рулить
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 07 гру, 2021 17:24

kingkongovets написав:
Рыба-сом написав:

возле метро - да

Ну, не знаю. Как по мне, лучше от конечной 24 троллейбуса минут 15 пешкарусом топать чем жить рядом с рынком на ГД или окнами на "сектор газа" на Оболонском проспекте, зато до метро 3 мин.
Но это всё субъективно 8)
Рыба-сом

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Вів 07 гру, 2021 17:39

BIGor написав:Гостинку в 26 метро в ипенях Борщаговки с ремонтом 1970 года? Или нормальную 2-к около метро соответсвующую доходам в 3-4 куе?

Такая:
https://lun.ua/ru/жк-варшавский-плюс-киев/планировки?layout_id=178260&rooms_count=2
или такая:
https://lun.ua/ru/жк-dibrova-park-киев/планировки?layout_id=174622&rooms_count=2
это для Вас я так понимаю фу-фу.
п.с. Мне бы такое до 30 лет, был бы доволен вполне.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 гру, 2021 17:41

Рыба-сом написав:
  kingkongovets написав:
Рыба-сом написав:возле метро - да

Ну, не знаю. Как по мне, лучше от конечной 24 троллейбуса минут 15 пешкарусом топать чем жить рядом с рынком на ГД или окнами на "сектор газа" на Оболонском проспекте, зато до метро 3 мин.
Но это всё субъективно 8)

К слову, рынок на выходных довольно сильно горел.
может это свисток к началу его сноса?
а если его застроят по типу, а-ля жк яскравый, то капец будет району... :evil:
да и продление окружной к заливу верблюд не на пользу некогда тихому району.
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 07 гру, 2021 17:44

Я просто в шоке от предложений на рынке. 90 куе за вот это. Такое уг мне впервые попадается. С бамбуком бгг
https://m.olx.ua/d/obyavlenie/1-komn-kv ... ewActive=1
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 90179018901990209021 ... 12467>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему