Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав:покупать совкошлак, даже возле метро - некошерно его кошерно снимать, а покупать надо говнострой в ипенях бо там комнат больше, а у вас же дети ну а потом ессно жаловаться на отсутствие там детсадов, школ, нормального транспорта, парковок и прочей инфраструктуры
Да, знаете, посмотрев, что, как и где строят сейчас (ну, за аналогичные деньги, в смысле), совкошлак на Оболони лично для меня заиграл новыми красками, вдоль ГС так точно )))) Но рынок это тоже понимает: для интереса глянул, трёшка в 134 серии рядом с Минской - 110куе сейчас.
kingkongovets написав:покупать совкошлак, даже возле метро - некошерно его кошерно снимать, а покупать надо говнострой в ипенях бо там комнат больше, а у вас же дети ну а потом ессно жаловаться на отсутствие там детсадов, школ, нормального транспорта, парковок и прочей инфраструктуры
Да, знаете, посмотрев, что, как и где строят сейчас (ну, за аналогичные деньги, в смысле), совкошлак на Оболони лично для меня заиграл новыми красками, вдоль ГС так точно )))) Но рынок это тоже понимает: для интереса глянул, трёшка в 134 серии рядом с Минской - 110куе сейчас.
возле метро - да но не на приречной, или северной хотя имхо и это лучше, чем ирпень, или вышгород
Треба додавати - "на холостяка/самотнього вовка". Але, самотній вовк - будь-де може перекантуватись/заночувати, а от що робити сім'ям хоч з однією дитиною з таким доходом на сім'ю?
І так, зараз посиплеться від інших форумчан - "ну так треба спочатку заробити на квартиру, а вже тоді заводити сім'ю". Але тут вже попахує якоюсь штучність, не любов'ю...
Коротше, серце кров'ю обливається за молоді/бідні сім'ї. Невже не можна якусь РЕАЛЬНУ держпрограму придумати для молодих сімей?
Ехххххх, був би я президентом)) я точно щось би на цю тему придумав би! Наприклад, довкола міста Лева(і довкола інших міст) почав би "Велике будівництво житла для сімей з дітьми". Наштампував би 100500 висотних мурашників з овноблоку)) малометражків - наприклад, 40м2 - двох-кімнатні і 50м2 - трьошки. І поселяв би туди сім'ї з дітьми в іпотеку під найнижчі відсотки(майже по собівартості овноблоку) - з мінімальним першим внеском) Думаю, що за декілька років - нас знову було б 52 лями населення!!!
От тоді і лендлорди б завили вовками, а не молоді сім'ї! (ну, хіба б здавали в оренду щось з прихованими плінтусами)
До чого тут штучність? Удвох скирдувати навпаки краще, а от дітей планувати краще коли вже є свій дах
А є якась статистика, в скільки років тепер переважно одружуються/виходять заміж? Бо, якщо цифри покажуть "під 30" - то тут трохи делема -то така сім'я зможе наскирдувати за 5-10р. на нормальну двушку не в іпенях. А це вже їм буде 35-40р. - якось не дуже комільфо починати тільки "думати" про заведення дітей, коли стукне 40кет!
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 07 гру, 2021 17:16, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:навіщо, ЖП чи З, якщо є Анталія/Аланія, Португалія, Албанія, Болгарія, Чорногорія, і, навіть ПСА (ЮВА)
літо тут, зимівля там
У мене є знайомий, колишній колега в Празі, програміст. Не такий як я, а трушний: 30 років, маргінал з червоними очима та бажанням вчити як на асемблері прогати і т.д. Його зусилля ринок оцінів й він зараз має десь 6куо чистими. Живе з котом та кролем, хоче ще собі пса. Я кажу, знайди собі тітку якусь. Він: нах вона мені, я з такими грошима можу собі яку хочу шалаву знімати хоч кожен тиждень. Я: ну і багато вже назнімав? Він: ну, ти розумієш, що коли ти бідний та самотній, то тебе це пригнічує, а так, знаючи, що в будь-якиц момент...
Тому цікаво, скільки разів Ви вже "на югах" зимували?
flyman написав:навіщо, ЖП чи З, якщо є Анталія/Аланія, Португалія, Албанія, Болгарія, Чорногорія, і, навіть ПСА (ЮВА)
літо тут, зимівля там
У мене є знайомий, колишній колега в Празі, програміст. Не такий як я, а трушний: 30 років, маргінал з червоними очима та бажанням вчити як на асемблері прогати і т.д. Його зусилля ринок оцінів й він зараз має десь 6куо чистими. Живе з котом та кролем, хоче ще собі пса. Я кажу, знайди собі тітку якусь. Він: нах вона мені, я з такими грошима можу собі яку хочу шалаву знімати хоч кожен тиждень. Я: ну і багато вже назнімав? Він: ну, ти розумієш, що коли ти бідний та самотній, то тебе це пригнічує, а так, знаючи, що в будь-якиц момент...
Тому цікаво, скільки разів Ви вже "на югах" зимували?
не все зразу, спочатку закінчити оточення Києва, а потім "база на морі". Не потрібно розпорошувати концентрацію фокуса. Мультизадачність тут не рулить
возле метро - да но не на приречной, или северной хотя имхо и это лучше, чем ирпень, или вышгород
Ну, не знаю. Как по мне, лучше от конечной 24 троллейбуса минут 15 пешкарусом топать чем жить рядом с рынком на ГД или окнами на "сектор газа" на Оболонском проспекте, зато до метро 3 мин. Но это всё субъективно
BIGor написав:Гостинку в 26 метро в ипенях Борщаговки с ремонтом 1970 года? Или нормальную 2-к около метро соответсвующую доходам в 3-4 куе?
Такая: https://lun.ua/ru/жк-варшавский-плюс-киев/планировки?layout_id=178260&rooms_count=2 или такая: https://lun.ua/ru/жк-dibrova-park-киев/планировки?layout_id=174622&rooms_count=2 это для Вас я так понимаю фу-фу. п.с. Мне бы такое до 30 лет, был бы доволен вполне.
Рыба-сом написав:возле метро - да но не на приречной, или северной хотя имхо и это лучше, чем ирпень, или вышгород
Ну, не знаю. Как по мне, лучше от конечной 24 троллейбуса минут 15 пешкарусом топать чем жить рядом с рынком на ГД или окнами на "сектор газа" на Оболонском проспекте, зато до метро 3 мин. Но это всё субъективно
К слову, рынок на выходных довольно сильно горел. может это свисток к началу его сноса? а если его застроят по типу, а-ля жк яскравый, то капец будет району... да и продление окружной к заливу верблюд не на пользу некогда тихому району.