Shaman написав:НДС есть везде, только при добыче руды его не так много к возмещению. )
Добрий ранок усім, ну просто магічна дурня. Ніби не на фінансовому форумі, а дідусь на пальцях пояснює свою першу шлюбну ніч яка була 60 років назад. Якщо руда коштує 100 долларів на сьогодні, то в момент експорту подаються доки на відшкодування, митниця звіряє дати експорта і індикатив на біржах, вираховує 1/6 від вартості і експортер чекає відшкодування. Що означає мало? Це як в магазині, мені дайте не так багато ковбаси, продавчиня подумає: ідіот, але тут можна напустити туману і втекти в кущі😀 По курсу, вчора негідник НБУ три рази спасав доллар від обвалу, що продавці не знають про рокету, про тайперінг, про агресора? Куди вони так поспішають? Бо всі знають, що нижче 28 не треба зливати😝 Сьогодні рішення по ставці, ставлю на плюс 0.5%. А міжбанк буде сьогодні десь завершувати на 27.05 на 27.07. Користуйтесь кому треба заробити, ждуни чекайте, може десь в 2024 шоколад знову зробить *3.5. Але з цими марні сподівання на кратність(((
Все як я казав. Ставка плюс 0.5%. А ось НБУ трохи сплутав карти, я думав він буде стовбити курс на рівні 27.05, а він все переплутав і став по 27.07. Ну нічого, може під кінець сесії прибереться з міжбанку і з котирирувань 27.07 на 27.09 перейдемо на мої 05 на 07. Ось такі справи рокетчики, ви знову поруч з касою пролетіли)) Ну і що цікаво, нерези в ОВДП на ярд гривень приросли, такі пікі пройдені, а я ще в п'ятницю попереджував, що скоріш за все дороще до серпня не буде
somilitark написав:Ось такі справи рокетчики, ви знову поруч з касою пролетіли)) Ну і що цікаво, нерези в ОВДП на ярд гривень приросли, такі пікі пройдені, а я ще в п'ятницю попереджував, що скоріш за все дороще до серпня не буде
somilitark написав:Ось такі справи рокетчики, ви знову поруч з касою пролетіли)) Ну і що цікаво, нерези в ОВДП на ярд гривень приросли, такі пікі пройдені, а я ще в п'ятницю попереджував, що скоріш за все дороще до серпня не буде
kokon написав:ну вот вроде бы здесь все грамотные люди, а читать не умеют ДОХОДЫ (и налоги уплаченные с них) будут учитывать, начиная с 1995 года а налогооблагать РАСХОДЫ, начиная с момента вступления в силу нового закона - если эти РАСХОДЫ превышают налог с ДОХОДОВ, уплаченный за 1995-2022 гг
ничего особенного
Нет. В период с 1995 по 2021 налог с расходов отсутствовал. Поэтому ввести новый закон, который будет задним числом облагать налогом расходы невозможно.
Да и облагать налогом расходы с 2022 года тоже будет сомнительно, подозреваю это будет нарушать конституционные нормы.
Востаннє редагувалось Цитрин в Чет 09 гру, 2021 17:07, всього редагувалось 1 раз.
Потребительская инфляция в ноябре составила 10,3% в годовом исчислении, 0,8% в месячном и 9,4% за 11 месяцев 2020-го
Больше всего из ключевых составляющих ИПЦ за год прибавили в цене продукты питания (+13,3%), услуги транспорта (+12,1%) и услуги ЖКХ (+10%).
По поводу последних акцентирую, что несмотря на взлет спотовых цен на энергоносители, для населения тарифы практически не индексировались. Без этого административного решения потребительская инфляция была бы радикально выше (промышленная, например, превышает 50%)
Искатель написав:Нацбанк собрал 5 млн с оферов,а сейчас стоит с бидом на 27,07. По прикидке, минимум 50, но, может, все 100 Да, все уже в курсе, что повысили на 0,5% ставку.
В 15:30 "папа" ушел. Такое ощущение, что особо цели держать и не было. Кроме пятерки с оферов, не собрал ничего. Ну, может, какой-то лям-два еще проскользнул, но не особо... Народ завтра утром собирается биды на 00 ставить (ну те. открываться 27,00/ )
zРадио написав:Больше всего из ключевых составляющих ИПЦ за год прибавили в цене продукты питания (+13,3%), услуги транспорта (+12,1%) и услуги ЖКХ (+10%).
zРадио написав:Больше всего из ключевых составляющих ИПЦ за год прибавили в цене продукты питания (+13,3%), услуги транспорта (+12,1%) и услуги ЖКХ (+10%).