Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Schmit написав:Бунт за принципом "відморожу вуха мамі на зло" і це дорослі люди. Причини "бунту" очевидні - безвідповідальність, тупість і інфантилізм лохторату. Цілком логічно виглядає пропозиція таким індивідам бути послідовними і лікуватись у слюсарів. Недоречно виглядють ваші спроби перекладання відповідальності з виборця на якісь там еліти.
По факту Порох став найгіршим президентом, то про яке "відморожу вуха" ти несеш?
Для вас, московитів і совків може і так - найгірший.
detroytred написав:Пересічні лише об'єкти. Вони виконавці. Впливу. Кого? Рептилоїдів чи управлінців? В кого всі інструменти впливу, а також змін? В рептилоїдів чи чиновника або олігарха?
Виноватая, ох, виноватая...
Мова про відповідальність.
І підкреслюю, якщо відповідальність за загальними положеннями є лише записом на папері (в Конституції), то за що саме конкретно відповідає президент, міністр економіки, МВС і т.д. -- це не лише запис, а він за це отримує гроші, льготи І НАДІЛЕНИЙ ІНСТРУМЕНТАМИ. В нього інструменти. Не в пересічного двірника, а саме в нього. Інструменти ваги суспільства, держави. Запасних інших нема.
У власників основних засобів виробництва в суспільстві теж відповідальність. Бо вони власники... Не мітли, а основного засобу виробництва.
І підкреслюю, якщо відповідальність за загальними положеннями є лише записом на папері (в Конституції), то за що саме конкретно відповідає президент, міністр економіки, МВС і т.д. -- це не лише запис, а він за це отримує гроші, льготи І НАДІЛЕНИЙ ІНСТРУМЕНТАМИ. В нього інструменти. Не в пересічного двірника, а саме в нього. Інструменти ваги суспільства, держави. Запасних інших нема.
Пересічні несуть відповідальність за те, в якому місті бюлетеню вони ставлять галочку, а все інше наслідки цього вибору, який роблять пересічні. Не треба плутати курку і яйце. Яйце завжди перше.
Пересічні несуть відповідальність за те, в якому місті бюлетеню вони ставлять галочку, а все інше наслідки цього вибору, який роблять пересічні. Не треба плутати курку і яйце. Яйце завжди перше.
Точно! Не треба плутати.
Тому що для того, щоб правильно (тобто свідомо!!!!!!!!!!) поставити галочку треба - див. моє повідомлення вище.
Одного вміння ставити галочку наявне недостатньо для несення відповідальності. Про це й мова з мого боку.
Schmit написав:Бунт за принципом "відморожу вуха мамі на зло" і це дорослі люди. Причини "бунту" очевидні - безвідповідальність, тупість і інфантилізм лохторату. Цілком логічно виглядає пропозиція таким індивідам бути послідовними і лікуватись у слюсарів. Недоречно виглядють ваші спроби перекладання відповідальності з виборця на якісь там еліти.
А я б лікувався у чесного слюсара. Ви впустили ключове слово -- чесного.
І отой чесний слюсар відправив би мене до фахового лікаря. Сам би не лікував. Бо чесний!
До речі, нюанс: от на керування чесним простим вчителем Голобородько можна було б подивитися. І якщо б він зашкварився, то й отримати висновок, що дана ідея -- глухий кут.
Мультимільйонер бізнесмен Зе, до того ж пов'язаний з іншими далеко не пересічними -- ну ніяк не є простим пересічним.
Звісно це утопія. Бо чесного хоч слюсара, хоч двірника, хоч кухарка і т.д. ПЕРЕСІЧНОМУ У МЕНЮ, якщо й і подадуть, то АБСОЛЮТНО без фін. та інфо підтримки. Тобто можновладцям чесний президент (хоч слюсар, хоч космонавт) й нафіг не потрібен.
Моя думка: чесний порядний -- це максимум рівень начкафедри, замкомбрига, директор школи, завідувач відділення лікарні. Звичайно ж і то, як виключення. За певних обставин. Вище ліфти не працюють.
detroytred написав:Одного вміння ставити галочку наявне недостатньо для несення відповідальності. Про це й мова з мого боку.
Тоді нефіг ходити на вибори, якщо виборець не усвідомлює наслідки свого вибору. Якщо поставив галочку, то звиняй - їжте очі, що купували, поки не вилізуть.
detroytred написав:Одного вміння ставити галочку наявне недостатньо для несення відповідальності. Про це й мова з мого боку.
Тоді нефіг ходити на вибори, якщо виборець не усвідомлює наслідки свого вибору. Якщо поставив галочку, то звиняй - їжте очі, що купували, поки не вилізуть.
О! Так хто ж його туди запрошує??? Купу грошей, зусиль, маніпуляцій витрачає, щоб стимулювати приходити та голосувати за правильного кандидата.
Да ще й записав і нагадує, що це є його обов'язком. Хто? Рептилоїди чи хто? (Підказка: пересічний двірник, слюсар не має змоги записати це в Конституції або витрачати гроші на агітацію, лавочки і т.д.)
detroytred написав:О! Так хто ж його туди запрошує??? Купу грошей, зусиль, маніпуляцій витрачає, щоб стимулювати приходити та голосувати за правильного кандидата.
Угу, дайош монархію, щоб не виникало питань, хто винен. Пересічним замість комуністичної пайки з одним кандитом дали свободу вибору. Продавці пропонують, покупці обирають. Ринок і свобода. Хто винен, що покупець лох, повірив казкам бородатого продавця і обрав зелене г..но замість васабі?