Трансбанк БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 196197198199200 ... 278>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Трансбанк БАНКРОТ 2.1 5 95
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
57%
54
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
11
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
11
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
5%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
14
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: Вів 29 гру, 2009 16:11

Замкнуте коло! :(
Цікаво, чи відшкодовує ФГВ крім суми вкладу і процентів інші вимоги кредиторів (вкладників), які визнані судом як такі, що підлягають відшкодуванню!?
Хто знає?
vkladnuk

Повідомлення Додано: Вів 29 гру, 2009 17:29

я подала в суд на той виподок .що якщо вони придумають нову незаконну схему -я тепер зможу відкрити кримінальну відповільність так як маю рішення ну а банк вже весь той час працює в неправовому пол-і хто зна якого вони придумають цілителя -а час іде якщо ліквідують банк то буде дуже добре. я заплатила не так багато аж 260 грн щоб доказати свою правоту адже нбу говорив -подавайте в суд
жасмін

Повідомлення Додано: Вів 29 гру, 2009 17:47

vkladnuk написав:Замкнуте коло! :(
Цікаво, чи відшкодовує ФГВ крім суми вкладу і процентів інші вимоги кредиторів (вкладників), які визнані судом як такі, що підлягають відшкодуванню!?
Хто знає?

ФГВ возвратит только вклад и проценты. А если у вас на руках будет решение суда о взыскании, например, пени и морального ущерба, то вы после ликвидации банка пишите заявление ликвидатору, и он вас вставит в очередь. Если не ошибаюсь, вы будете где-то во 2-ой или 3-ей очереди. А так как при ликвидации вылпаты проводятся только после полного погашения предыдущих очередей, не советую вам на что-либо надеяться от ликвидатора.

Насколько мне известно, ликвидаторы банков не выплачивали претензии даже по ПЕРВООЧЕРЕДНЫМ требованиям, а гасили только внеочередные (ну типа себе зарплату, коммунальные, связь, оргтехника, транспорт и всё такое). Никакой вкладчик ничего не получал даже 1 % от вклада (свыше суммы ФГВ) от ликвидатора!
Jorj

Подякував: 632 раз.
Подякували: 625 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 гру, 2009 18:06

Жасмін вийшла з суду переможцем! Багато хто з Вас може цим похвалитися? При ліквідації вона отримає своє в першу чергу! Браво Жасмін!
omontana

Заблокований
Подякував: 182 раз.
Подякували: 512 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 гру, 2009 18:19

Жасмин вы молодец - по судебным искам в первую очередь получите, если вдруг опять инвестор.
amico

Повідомлення Додано: Вів 29 гру, 2009 18:28

Заинтриговали этим аукционом 15 января - выставили на продажу - продали что смогли - вернули в детскую больницу и что дальше - ликвидация или опять инвестор на то что осталось?????????
amico

Повідомлення Додано: Вів 29 гру, 2009 18:31

omontana написав:Жасмін вийшла з суду переможцем! Багато хто з Вас може цим похвалитися? При ліквідації вона отримає своє в першу чергу! Браво Жасмін!

Жасмин, безусловно, молодец, она потратила кучу времени и 280 грн., и теперь у Жасмин есть решение суда.

Но есть 3 момента:
1. С чего вы взяли, что Жасмин получит деньги первой при ликвидации? где в законе про ФГВ Вы такое прочитали?

2. Если будет ликвидация и деньги будут в ФГВ, то уважаемая госпожа Жасмин получит деньги ровно так же, как и остальные вкладчики (те, у кого сумма вклада не больше 150 000 грн.).

3. Максимум, что еще сможет Жасмин при ликвидации — стать кредитором 3-ей очереди, и ждать возмещения пени и моральных страданий (если такое есть в решении суда).

У нас, по сути, остаётся только один путь — демонстрации, пикеты, акты гражданского неповиновения и т. д. с одним требованием ликвидации "Трансбанка" и выплаты средств через ФГВ. всё.

Несколько месяцев назад я видел, как по ТВ показали протестующих в Запорожье, если я не ошибаюсь. Они заблокировали на несколько часов мост весьма оригинальным и законным способом: переходили по пешеходному переходу дорогу и тут же возвращались назад.

Милиция приехала, и просто наблюдали за этим, так как "прохожие" никаких законов и ПДД не нарушали!

Человек 25 максимум это сделали. Я думаю, если в 9 утра заблокировать какую-нибудь центральную магистраль Киева, то резонанс будет (особенно если заблокировать дорогу Стельмаху, он ездит вроде без мигалки).
Jorj

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 гру, 2009 19:30

а ви хоч раз були на акції протесту в тб або біля нбу -добре сидіти і писати -чекати коли хтось щось за вас зробить .як ви тепер організуєте акцію протесту то я обовязково до неї прєднаюся
жасмін

Повідомлення Додано: Сер 30 гру, 2009 11:56

жасмін написав:а ви хоч раз були на акції протесту в тб або біля нбу -добре сидіти і писати -чекати коли хтось щось за вас зробить .як ви тепер організуєте акцію протесту то я обовязково до неї прєднаюся

В Чернівцях — був. Я і троє пенсіонерок.
Така була акція протесту. :(
Jorj

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 гру, 2009 13:07

Також напередодні Нового року у критичній ситуації, крім банку «Дністер», залишаються банк «Надра», «Укрпромбанк», «Біг-Енергія», «Трансбанк» та «Родовід». Не дотягнули до кінця року «Банк регіонального розвитку» та «Східноєвропейський банк» - спецфонд Національного Банку України почав формування списків виплати грошей вкладникам цих банків. Водночас учасники акції протесту під банком «Дністер» вже запланували зібратися під стінами банку 11 січня 2010 року і знову вимагати повернення своїх вкладів. Тимчасова адміністрація банку наразі відмовляється спілкуватися зі своїми клієнтами і не коментує ситуацію.
http://obk.lviv.ua/eventday/9224.htm
omontana

Заблокований
Подякував: 182 раз.
Подякували: 512 раз.

Профіль

#<1 ... 196197198199200 ... 278>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему