Долярчик , был сегодня в Львове . Очень гостеприимные курсы 26.20-27.80.
В одной обменке увидел 26.80 -27.50 Это все вокруг Ж Д вокзала . Аэропорт - "презерватив" за рулем ебурла Лачетти предложил довезти из аэропорта до ЖД вокзала за 500 гривен. Цыгане на 16 автобусе везли полунедвижимое тело на вокзал . " Индеец " , за рулем коляски пел жалобную песню про маму ..... Транспортный коллапс .....
Ходил по рядам и всматривался в лица (вас искал ) Вы поумнее ......или я раздражен городом
.......я так понял
На успіха начхати, чисто на захист Львова...
1 - А в Запоріжжі на вокзалі який курс? 2 - А що, ще хтось тачку на вокзалє бере з руки? Сорян...у вас смартфона нетуті? Ну там, аплікухі різні таксішні, автобуси і тролейбуси в аеропорт... 3 - циганє звичайно додають колориту Лембергу, відчувається, шо Йоропа близько...)))
somilitark написав:Ну ми ж тут про курс говоримо, трохи здорового цинізма не завадить...тобто я маю на увазі той факт, що вангувати рокету може тільки той, хто чекає асвабадителєй з рашасовка. Економічних передумов девала немає, буде знову НБУ викупати і боротися з ревальвацією. Ну а вже приблизно в травні буде зрозуміло що там з газом, але мій прогноз, що ціни впадуть до 500 у.о. за 1000 кубів. Нічого критичного не станеться, просто прийдеться населенню десь на 30-40-50% підняти ціни на блакитне паливо. Ринок. Нічого не вдієш, суворий і цинічний ринок. Все як вимагає від нас дядя Сем у вигляді МВФ.
В нас немає ринку, ні газу ні інших ресурсів, у тому числі фінансового і це не тільки тому, що вільний ринок залежить від кон'юнктури ринку, а не від вимог Дядька Сема, самі утвердилися увійшовши з собою в суперечність. Немає ринку, як немає фізичного реверсу газу реальною трубою.
В кабину камаза точно поместится Не обижайтесь, я это не со зла. Фраза, действительно, заставляет улыбнуться при прочтении. Думаю не только меня, а большинство людей кроме, возможно, сотрудников монетного двора
по данным Фонда, за ноябрь объем вкладов физлиц в банках вырос на 11,9 млрд грн, до 641,2 млрд. Объем вкладов в национальной валюте – 389,5 млрд, в иностранной валюте в пересчете – 251,7 млрд грн.
а сколько денег в других активах, в крипте, сейфах, матрасах? не сильно похоже на зубожиння.
ruvex написав:Это не поможет в очередной раз, покупательская способность уже на критическом уровне.
или вы имели в виду на критически высоком уровне? Смотрю цены на подземные паркинги и тихо офигеваю. 15-20-30куе за кусочек асфальта в подвале. Когда то фара стоила как квартира, сейчас фара плюс паркинг стоит как квартира...
В кабину камаза точно поместится Не обижайтесь, я это не со зла. Фраза, действительно, заставляет улыбнуться при прочтении. Думаю не только меня, а большинство людей кроме, возможно, сотрудников монетного двора
Камазами сейчас разве что зерно с перегрузом возят. Котируются на уровне жигулей.
somilitark написав:Добрий день усім. А що з курсом долара? Де та цілюща новорічна рокета? Де той вал гривні із бюджета який підкине курс хоча б до 28, чи 27.5? А то молоді учні місяцями дуже чекали новорічного стрибка, залишилось три дні, а НБУ вже знову вийшов з порохотягом, знову падлюка гребе валюту, ну дай курсу хоч трохи подихати, не спасай рокетчиків, вони ж так чекають рокету, дай вже їй впасти і гепнутись об землю)))
Еще не вечер, впереди трудные времена, енергокрыза.