Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Прохожий написав:есть договор с ясно? водоканалом? про киевтеплоэнерго не спрашиваю)
зы: техпаспорт сделать можно хоть на сарай)))
всі договори на "ОСББ", газу нема.
От що я і писав недавно - всім дуже цікаво обсмоктати "самострой в чс", "бучанський напівпідвал", "ірпіньскі пробки, грязний воздух і відключення е.е."
Прохожий написав:есть договор с ясно? водоканалом? про киевтеплоэнерго не спрашиваю)
От що я і писав недавно - всім дуже цікаво обсмоктати "самострой в чс", "бучанський напівпідвал", "ірпіньскі пробки, грязний воздух і відключення е.е."
Потім жалуються про флуд.
що і треба було довести вася-забудовник(ОСББ) мае договір з Ясно дєсь так на 20кВт макс на вєсь "дім" вода із скважини, какахи у вигрібну яму от тільки питання хто цє будє обслугововать коли повний комплєкт олєнів набєрється)))
Потім жалуються про флуд.
що і треба було довести вася-забудовник(ОСББ) мае договір з Ясно дєсь так на 20кВт макс на вєсь "дім" вода із скважини, какахи у вигрібну яму от тільки питання хто цє будє обслугововать коли повний комплєкт олєнів набєрється)))
олєні будуть ставати дибом і брикатися, скрізь свій набір проблем і рішень, десь більше десь менше. Як Манхетен, коли заселення? Скільки "котлет" в тому пам"ятнику грошам?
з.і. Кавалірка в "самобуді чс" в пішій доступності ШРТ 10куе + 6куе на ремонт, заходь і живи, правда не ідеально.
vitaliian написав: а в экспликации санузел есть? Жилая площадь сколько м2 указана?
є санвузол (2..3 м2), жила 12м2..13м2+- (може менше за винятком "прихожої"), тре шукати експлікацію, під рукою не тримаю
та запили тут техпаспорт уже если он есть конечно... и ПС которого нет...
да нема, успагойся я все придумав, дехвіцит общєнія, сам понімаєш, полуподвал Бучі, світло пропало 3й день, насоси воду не качають, торфяники горять, корки на дорогах, дом шатає від товарняків.
zРадио написав:какие там вести с Борщаговских полей?
вісті хренові - через нас поїхали усі з Святопетрівського, Білогородки і інших іпенів. Соборна і Київська в сторону окружної стоїть зранку, увечері - те саме. Розумні і з навігаторами їдуть через ППБорщагівку - там три виїзди - на Дачну, на Обойний і на Швидкісний. Сумно там, не їдь. Пиши на валютній краще, я її читаю теж. Там і Флай "парапланерує" часто.
Тю... Я ж о сделках, а не о пробках. Ты, случайно, не употребляешь? А о пробках - это к лучшему мэру нужно обратиться, я сам с них прозреваю