Добрый всем вечерочек, если он действительно добрый (с). Как говорил ДС- лучше неспокойное время переждать, сидя на зелёном заборе! 28.6-28.8! 29 сегодня не увидим. Но ситуация меняется ежечасно. Новостной фон не радует. Имхо лучше переждать и не суетится
Искатель написав:Он же биды заливал, там еще госы помогали немного, сложно сказать. Думаю, 150-170 млн.
Дякую. Мій аналіз ситуації. Ситуація дуже важка для валютного ринку. На чому ми впали по курсу. Зараз все залежить від НБУ і обставин, тобто що будуть нам вкидати. Якщо істерика буде продовжуватись, то попит буде зростати, а скільки готовий витратити НБУ на інтервенції? Якщо він буде зливати по 150-200 лямів за день, то я навіть не знаю, це напевне мало для зупинки, це тільки пригальмовування зростання. Я сподіваюсь, що НБУ заллє в ринок наприклад ще ярд чи два. Ну не можна вискочити за 30 по курсу. Зливай і 5 ярдів, і треба одночасно просити гроші у Захода. Ось такі думки, але агресор свого добився, всі нервують. Ми втрачаємо потроху економічну стабільність. Але я знаю, що все буде добре! Усім успіхів, вони блефують, Бутусов правильні дав аналогії з компанією гопників, почитайте його на Цензорі! Прогноз на завтра, нажаль будемо брати 29 на МБ.
somilitark написав: Прогноз на завтра, нажаль будемо брати 29 на МБ.
Уже 29 на продажу одна популярная обменка в Харькове поставила. Сдали нервы, покупаю, правда на 50 коп дешевле. Тестикулы далеко не железные. Тем более, что уже есть 28.60 на слив. А ведь казалось, что в пятницу все правильно сделал. И с утра мог спокойно по 28.30 взять, но никак не предполагал такой разнузданный шабаш на МБ. Уйду в управдомы.
Востаннє редагувалось kluychkooleg в Пон 24 січ, 2022 19:43, всього редагувалось 2 разів.
https://news.finance.ua/ua/news/-/50752 ... y-ukrayini ЄС виділить 1,2 млрд євро макрофінансової допомоги Україні .................новий макрофінансовий пакет допоможе Україні адресувати фінансові потреби, викликані конфліктом», а також підтримати стійкість країни.Висловили сподівання, що Рада Європи та Європарламент схвалить виділення відповідної допомоги якнайшвидше. Після цього Україна отримає перший транш у 600 млн євро. Водночас голова ЄК анонсувала нову макрофінансову програму співпраці з Україною з більшим обсягом фінансування. Її метою буде підтримка процесу модернізації в Україні. Крім того, ЄС подвоює суму виділених Україні грантів на 120 млн євро цьогоріч.......
1.Смешные бабки как для такой страны. Впрочем уже много лет так,пора бы уже привыкнуть. 2.Тут десятки миллиардов надо бы. 3.Кланово-олигархическая система экономики (похожая у русаков и в Латинской Америке) исключает возможность реальной,а не косметической модернизации
Автор77 написав:https://news.finance.ua/ua/news/-/507525/yes-vydilyt-1-2-mlrd-yevro-makrofinansovoyi-dopomogy-ukrayini ЄС виділить 1,2 млрд євро макрофінансової допомоги Україні .................новий макрофінансовий пакет допоможе Україні адресувати фінансові потреби, викликані конфліктом», а також підтримати стійкість країни.Висловили сподівання, що Рада Європи та Європарламент схвалить виділення відповідної допомоги якнайшвидше. Після цього Україна отримає перший транш у 600 млн євро. Водночас голова ЄК анонсувала нову макрофінансову програму співпраці з Україною з більшим обсягом фінансування. Її метою буде підтримка процесу модернізації в Україні. Крім того, ЄС подвоює суму виділених Україні грантів на 120 млн євро цьогоріч.......
1.Смешные бабки как для такой страны. Впрочем уже много лет так,пора бы уже привыкнуть. 2.Тут десятки миллиардов надо бы. 3.Кланово-олигархическая система экономики (похожая у русаков и в Латинской Америке) исключает возможность реальной,а не косметической модернизации
Больше всего злит этот " новояз " комиссаров из ЕС - кредит называют помощью.
Искатель написав:Он же биды заливал, там еще госы помогали немного, сложно сказать. Думаю, 150-170 млн.
Дякую. Мій аналіз ситуації. Ситуація дуже важка для валютного ринку.
Чому тільки для валютного? Американский фондовий ринок просів майже за 20% за останні дні. Ринку потрібен долар. Українські мусорні папери все ще можна "вигідно" продати і за них дають реальні гроші, та купити подешевівших акцій Apple чи Microsoft, чи акцій військових компаній - profit!