|
Епідемія коронавірусу в Україні та світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 04 лют, 2022 20:37
detroytred написав: Hotab написав: budivelnik написав:Отже якийсь фактор в три рази сильніший ніж вакцинація...
Ну тепер залишилось знайти цей фактор, який він. І змусити його працювати на ті країни, в яких він не працює. Якщо ви вирішите це питання, можна буде сміливо заявляти, що "вакцинація не потрібна, роби як японець". То що треба робити як японець??
Ну нарешті-то! Опонент практично визнав, що вакцінація є фактором, який впливає на Ковід (на летальність хвороби). Бо буквально нещодавно були опуси про ніяк не впливає (цитата: "Тільки я бачу що відсоток вакцинованих не має кореляції до летальності?" (С) Чт 03 фев, 2022 00:31 Тільки підмінив предмет: з неіснування впливу вакцинації на наявність фактору (-ів), які впливають втричі сильніше. Стосовно ж фактору (-ів) нічого дивного, якщо результатом буде те ж саме, що і з проблемою розвитку країни по будівельнику -- (просто))) треба, щоб кожний почав краще працювати. В нашій темі - тримати дистанцію, мити руки і т.д.
Хотаб летом признавал, что открытые окна в Одессе и черноморский бриз работают лучше овцыны. Хотя окна не работали в Крыму и Британии, но то такое.
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 лют, 2022 20:41
lapay написав:Канадці більш законослухняні. От і фактор.
это те, что на поле выкосили надпись "Джастин Трюдо, лижи опу"? (не пряча лишних букв)  fler написав:Лидеры Великобритании, Австралии и Канады чувствуют подобные последствия.
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 лют, 2022 23:51
_hunter написав: budivelnik написав:/// Можете взяти США і Канада..це один материк, сусіди ...але Канада - 773 смерті від ковіду на 1 млн населення США - 2473 смерті на 1 млн населення.... при однакових рівнях вакцинації - в ТРИ рази різниця в смертях... Отже якийсь фактор в три рази сильніший ніж вакцинація... \\\
А мы про какую дату говорим? А то на сегодня я вижу 63% vs 79% (по второй) и 27% vs 42% -- не особо одинаковые уровни...
Зверніть увагу на це повідомлення budivelnik написав:Шабаш вакцинатора з індульгенцією на хамство - в повному розквіті... 1 Для правильного вирішення задачі - треба вірно поставити умови задачі 2 Для недалеких ,в умові задачі всього один чинник ВАКЦИНА..... 3 Для розумних а-ля я, є чітке розуміння правильні умови задачі це: -фактор1(генетика) -фактор2(територія) -фактор3(особливості побуту) -.... -фактор9(вік) -фактор10(рівень вакцинації)4 Формула визначення рівня летальності тоді набирає наступного фигляду Ф1+Ф2+....+Ф9+Ф10=діапазон від 0,001%(Японія/Корея) до 0,27% Англія... 5 Тільки фактор9(вік) практично однаковий для усього світу 85% померлих від ковіду в групі 60+.... 6 Давайте розглянемо для Англії і України Англія=0,27%=Сума(Ф1...Ф9)+Ф10(70% ВАКЦИНОВАНИХ) Україн=0,26%==Сума(Ф1...Ф9)+Ф10(33% ВАКЦИНОВАНИХ) Що бачимо? Фактор10(вакцинація) відрізняється в 2+рази...а летальність однакова.... ПС А хочете Японію/Корею? Японія - Ф10(79%)=0,0149% летальність Пів Корея-Ф10(85%)=0,0037%летальність Тільки я бачу що відсоток вакцинованих не має кореляції до летальності?
Що нам заважає ввести поправку на рівень вакцинації , типу що було б якби в США був рівень вакцинації як в Канаді У Канаді - 79% і 773 смерті У США - 63% і __2473 смерті, 2473*63/79=1972.... Як бачите - не виходить , що вся різниця смертей-це виключно різниця у рівні вакцинацій.... Ба більше, якщо так в лоб..то вакцинація відповідальна тільки за 25% смертей...а ще 75% звідки беруться... І тут мені на допомогу приходий лапай..з його твердженням що велий вплив має вихованість(правильність) поведінки людей.... І ця його теза - повністю підтверджує моє правило про 10 різних факторів...і якщо цих 10 спростити до 2 Фактор1 вакцинація Фактор2 вихованість правильність поведінки... То виходить що вплив Фактору2 на кінцевий результат в 50 разів вищий ніж вплив фактору1(вакцинації) Лапай - я правильно Вас зрозумів? ПС Зверніть увагу, я з свого бачення- слова опонента і поцікавився чи правильно я це зробив на відміну до тутешнього паразита на чужих думкахЯкий приписав мені свою фантазію про те нібито я говорив що вакцинація ВЗАГАЛІ не впливає.. Хоча всім відомо а - я заявляв про корисність вакцинації в групі 60+ б - необхідність вакцинації хронічно хворих в групі 40-60 а також вписав у свої 10 факторів фактор10 = вакцинація... Як бачите - ВЗАГАЛІ - використати не можна А от те що вакцина це один з як мінімум 10...при чому не найвпливовіший з цього десятка фактор - я стверджував і стверджую.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 лют, 2022 00:48
Будівельник Твоя демагогія про паразитство на чужих думках безглузда. Вивчи та зрозумій визначення даного поняття. А от стосовно того, що ти не стверджував, то прочитай ще раз по буквах себе: цитата: "Тільки я бачу що відсоток вакцинованих не має кореляції до летальності?" (С) будівельник Чт 03 фев, 2022 00:31 По буквах читай... Себе ж. А стосовно *всім відомо*, то - да: всім відомо, що ти співав про померлі від ковіду (похилі, хроніки) не доживають місяці (чи скільки там в тебе було спочатку), потім трохи збільшив. Що ти цими своїми зменшиними термінами показував-доказував?)) Корисність вакцинації похилих?)) Або ось цю свою відповідь перечитай, що ти поясняв. Що вакцинація впливає?)) budivelnik написав: lapay написав:Були дослідження, що вакцинація краще захищала від дельти, ніж імунітет після ковіду.
Без проблем... Але такий простий приклад Якщо жити 30 років так,як жив я - то гарантовано станеш мільйонером.... Питання А чому навіть мої діти - хочуть жити не так як я? Так само і з вакцинацією Я не вірю чужим дослідженням..особиливо після того як маю результат Україна 33% вакцинованих Англія/Уельс - 72% вакцинованих а кількість смертей від ковіду на 1000 населення - в України менший ніж в Англії... Як цей факт пояснюють дослідження? Чи дослідники від медицини не хочуть його навіть розглядати?
Чому ти там не віриш...
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 05 лют, 2022 00:59, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лют, 2022 00:57
detroytred написав:А от стосовно того, що ти не стверджував, то прочитай ще раз по буквах себе: цитата: "Тільки я бачу що відсоток вакцинованих не має кореляції до летальності?" (С) будівельник Чт 03 фев, 2022 00:31
Прямої кореляції - не має.. У складі одного з десяти параметрів - має При чому параметр рівень вакцинації серед цих десяти - займає десь 5-10%... Тепер зрозумів чому тебе називають паразитом на чужих думках? Ти їх не розумієш - але перший коментуєш ,при цьому викривляючи суть у відповідність до свого примітивного бачення Для тебе є чорне і біле(вакцина впливає/вакцина не впливає) Для мене гамма кольорів Вакцина впливає...але не входить в першу трійку факторів по впливу На порядок сильніше впливає законослухняність ( от лапай переконаний що різниця в 30-50 разів між Англією і Японією /Кореєю - спрогнозована саме цим фактором...бо рівні вакцинування в цих країнах - однакові , а кількість смертей від ковіду на 1 млн мешканців відрізняються в десятки разів) Дійшло це тобі не марксизм ленінізм викладати. ПС я вважаю що фактор1 - скільки пережило населення ( для мене це 0,3%) фактор2 - стиль життя( азіати демонструють менші показники ніж європейці) фактор3 - середній вік ( в Африці в країнах з низьким середнім віком населення - смертей менше ніж в Європі_ фактор4 - кількість потенційних клієнтів ковіду( це якась похідна з Ф1+Ф2+Ф3) ..... фактор10- рівень вакцинації
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 лют, 2022 01:04
budivelnik написав: detroytred написав:А от стосовно того, що ти не стверджував, то прочитай ще раз по буквах себе: цитата: "Тільки я бачу що відсоток вакцинованих не має кореляції до летальності?" (С) будівельник Чт 03 фев, 2022 00:31
Прямої кореляції - не має.. У складі одного з десяти параметрів - має При чому параметр рівень вакцинації серед цих десяти - займає десь 5-10%... Тепер зрозумів чому тебе називають паразитом на чужих думках? Ти їх не розумієш - але перший коментуєш ,при цьому викривляючи суть у відповідність до свого примітивного бачення Для тебе є чорне і біле(вакцина впливає/вакцина не впливає) Для мене гамма кольорів Вакцина впливає...але не входить в першу трійку факторів по впливу На порядок сильніше впливає законослухняність ( от лапай переконаний що різниця в 30-50 разів між Англією і Японією /Кореєю - спрогнозована саме цим фактором...бо рівні вакцинування в цих країнах - однакові , а кількість смертей від ковіду на 1 млн мешканців відрізняються в десятки разів) Дійшло це тобі не марксизм ленінізм викладати.
Я до викладання марксизму-ленінізму не маю і не мав ніякого відношення. Ти спробуй себе ж прочитати: budivelnik написав: lapay написав:Були дослідження, що вакцинація краще захищала від дельти, ніж імунітет після ковіду.
Без проблем... Але такий простий приклад Якщо жити 30 років так,як жив я - то гарантовано станеш мільйонером.... Питання А чому навіть мої діти - хочуть жити не так як я? Так само і з вакцинацією Я не вірю чужим дослідженням..особиливо після того як маю результат Україна 33% вакцинованих Англія/Уельс - 72% вакцинованих а кількість смертей від ковіду на 1000 населення - в України менший ніж в Англії... Як цей факт пояснюють дослідження? Чи дослідники від медицини не хочуть його навіть розглядати?
Що ти тут співав. У що не віриш. Це тобі не чучхе своє співати. Це факти твоїх твердженнь. Про вакцинацію. Уявляєш, у моїй гаммі кольорів, підтримка думки аля не брехливо приписане мені тобою впливає-не впливає, а -- впливає краще, ніж імунітет після перехворювання. До того ж це з мого боку підтримка дослідженнь фахівців, а не твоє чучхе на підгрунті аля я став мільйонером, тому...
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 05 лют, 2022 01:12, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лют, 2022 01:11
detroytred написав:Що ти тут співав. У що не віриш.
Пояснюю для нудних і недалеких... Для мене Якщо в одній країні рівень вакцинації33% а в другій 72%...і при цьому кількість смертей від ковіду на 1 млн населення- однаковий То НЕ ВІРЮ ЩО ВПЛМВ ВАКЦИНУВАННЯ має 100%... Але при цьому Я нічого не маю проти того , щоб дурні..але святовіруючі...прочитавши розумних...перестали святовірити і почали задавати СОБІ 9 а не мені) запитання як я поставив Чому різниця в 2 рази у вакцинації і 0 разів у смертях... Я для себе зробив наступний висновок Тому що інші фактори , в які не вірять фанатики від ковідзашуганості - мають в сумі більший вплив ніж вакцинація... Англія і Японія - острови....але в Японії в 30 разів менше смертей ніж в Англії...а рівень вакцинування однаковий Коли вже примівтивам дійде ТАКОГО БУТИ НЕ МОЖЕ на такий хід подій вплинули інші фактори Тому викидаємо рівень вакцинації ( який можливо і зберіг 5-10% житті що в Англії , що в Японії) і шукаємо фактори,які в Японії зберегли 100 000 життів в порівнянні з Англією.... Тепер ясно...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 лют, 2022 01:16
budivelnik написав: detroytred написав:Що ти тут співав. У що не віриш.
Пояснюю для нудних і недалеких... Для мене Якщо в одній країні рівень вакцинації33% а в другій 72%...і при цьому кількість смертей від ковіду на 1 млн населення- однаковий То НЕ ВІРЮ ЩО ВПЛМВ ВАКЦИНУВАННЯ має 100%... Але при цьому Я нічого не маю проти того , щоб дурні..але святовіруючі...прочитавши розумних...перестали святовірити і почали задавати СОБІ 9 а не мені) запитання як я поставив Чому різниця в 2 рази у вакцинації і 0 разів у смертях... Я для себе зробив наступний висновок Тому що інші фактори , в які не вірять фанатики від ковідзашуганості - мають в сумі більший вплив ніж вакцинація... Англія і Японія - острови....але в Японії в 30 разів менше смертей ніж в Англії...а рівень вакцинування однаковий Коли вже примівтивам дійде ТАКОГО БУТИ НЕ МОЖЕ на такий хід подій вплинули інші фактори Тому викидаємо рівень вакцинації ( який можливо і зберіг 5-10% житті що в Англії , що в Японії) і шукаємо фактори,які в Японії зберегли 100 000 життів в порівнянні з Англією.... Тепер ясно...
Да це ясно було, ще пару сторінок назад. І взагалі ясно давним давно. Мова була не про те. Перечитай по буквах про що саме. А не демагогічно тепер (після цитат) підмінюй предмет, зливаючись. По буквах читай, на що я тобі вказував. Не про 100% впливу вакцинації. По буквах спробуй. Там чітко вказано предмет. Стосовно летальності ж, глянь на цифри Хотаба. Він вже двічі тобе виправляв, тупого. Стосовно інших факторів - всі чекають їх від тебе. Але головне -- як і чи можна на них вплинути-змінити в своїй країні. Тому й вакцинують... бо важко або овсім неможливо. Зрозумів?
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лют, 2022 01:54
Зараз я покажу, що нам розказує будівельник про "вплив інших факторів". Лікарі кажуть:" для захисту від гонореї потрібно одягати презерватив. Він на 90+% відсотків запобігає захворюванню гонореєю. " Приходить будівельник і каже: " ваші презервативи - це єрунда. Є інші фактори, які на 100% відсотків захищають і без презервативів!! Ось дивіться: беремо контрольну групу імпотентів і ділимо на дві. Одні презервативи одягали, інші ні. І в обох групах захворюваність гонореєю була майже нуль, і це нижче , ніж у сексуально активних, але з презервативами. То що, це презервативи допомагають??!!! Ні!! Це інші фактори, які в 30-50 раз ефективніші, Лапай підтвердить, а презервативи на десятому місці!!" Занавес. То яка нам користь від того, що є умовні японці чи шведи , які і до вакцинації показували низьку смертність?? Брити, італійці чи українці можуть зараз стати як японці ?? Тоді до чого ця демагогія?? Сексуально активний може вибрати тактику імпотента, щоб не одягати презерватив і не хворіти?? Ні, бо у нього природа не імпотента, він не зможе. Тому хай одягає презерватив і йде за зовом своєї природи. А знавці А̶м̶с̶т̶е̶р̶д̶а̶м̶у Кореї хай їм вслід кричать "є інші способи!" та пробують ті способи. 
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 05 лют, 2022 02:52, всього редагувалось 3 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 05 лют, 2022 02:12
fler написав:Що було в Британії за царя Гороха - нікого не цікавить.
Те, що ви називаєте "було за царя гороха" ще зовсім недавно було "вай какая ужасная новость" з вашої обліківки. Вам не заважало нічого носити "жахи", які не знайшли свого підтвердження зараз. Сьогодні ви знову носите "жахи", які не знайдуть підтвердження за підсумком місяця і квартала?? Чому ви думаєте, що вони " кого цікавлять"? fler написав:на восьмому (!) місяці чергової хвилі зростає тижнева смертність.
На восьмому!! місяці жахливої хвилі брити закопують свою 26-ю тисячу з початку хвилі?? А укри за цей же час закопують свою 85-ю тисячу. Нормально бровки себе почувають? fler написав:Можна продовжувати порівняння надлишкової смертності за ВСІМА причинами В РІЗНИХ КРАЇНАХ та робити висновки про вакцинацію
Питання до "вашого" НАН та ВОЗ,які так оцінюють вплив ковід. Навіть на держсайті ЮАР , де таблиці надлишкової смертності, пояснюють , що вони значать і для чого вони її рахують. Ну і методику оцінки там вони розписали. fler написав:"Надлишкова смертність від голоду, малярії тощо в ПАР перевершила надлишкову смертність від ожиріння, діабету тощо в Британії за 2 роки ковідного карантину (250 на 150 тисяч відповідно),
300 на 150. Це перше. Друге: примітивно так порівнює лише доктор наук рівня Флер та Ківи. А юарівські демографи оцінюють навіть падіння кількості смертей від інших причин, викликане обмеженнями. І тим більше не фіксують зростання смертності від малярії, про яку фантазує "доктор". . Примітно, що наш доктор наук не бажаючи довіряти НАН в питанні надлишкової смертності, вже другий рік крутить п'ятою точкою. То знаходить зростання підліткових суіцидів на цілих 50% (з 100 до 150 чоловік), то збільшення на три чоловіки втоплених у річці. І на цьому пробує пояснити 130 тисяч надлишкових смертей в Україні в 2021 році. Але спроби виглядають все кумедніше і безглуздіше. fler написав:Ковідну смертність по Британії та ПАР автор Х не розглядає, бо
бо Британія робить в 20 разів більше тестів, ніж ЮАР. Це тільки новостворені доктори наук вважають, що якщо зробити один тест, то можна виявити трьох хворих. Брити думають інакше, тестують багато, і виявляють стільки , що щоразу змушують Флер прибігати на форум з перелякними очима. fler написав:ПС. Вести с полей: во всех регионах Украины болеют очень много омикроном. Но паники это не вызывает, поскольку все знают, что надо делать. Очевидно, что пик заболеваемости мы увидим скоро, как и предполагалось, после 15 февраля
Ну то есть есть немного понимания, что если очень интенсивная вспышка, то она может давать высокие цифры, но не долго, и потому ничего страшного тут нет?? Тогда почему Британия поднимает бровки??? Ааааа, я понял, почему!!! Потому что бриты тестируют и светят свои взлетевшие смерти, а укры в 15 раз меньше тестят и мадам их не видит. Точно!!! Мало того, что не видит, так ещё и не помнит, что она их увидит 18 апреля. 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3