Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик, дай собі спокій :) Гарно там :) Напишу свої враження за вечір після прочитаного. Взяв собі Сєржик нормальну квартиру в нормальному місці. Я там щодня машиною, регулярно пропускаю бігунів в парк і з нього. Повітря нормаль, школи і садочки поруч, до Святошино дійсно неблизько, але й на авто декілька виїздів на швидкісний/борщагівську і через святошино на проспект перемоги. Доволі гарне місце, якщо брати до уваги інші віддалені райони із перспективою "заклали капсулу для нащадків, що колись тут буде метро" :) Я не застав твої митарства на старті купівлі "квіточки", пошуків Сержиком його мрії, однак мушу констатувати, що за два роки тільки окремі "колєги" ділились своїми успіхами. Сєржик зміг і зробив ... значить потім зробить ще краще. Аналогічно й у тебе. Є ще деякі особистості із кавалірками із "стінами з плексиглазу в стяжку з видом на сільський сральник", але то окремий діагноз :) Тому підсумую - Сєржику респект, а іншим брати приклад :) Veni, vidi, vici - і пох, що на це пішло трохи більше часу, аніж хотілося б. Життя буремне, бл* :!:
ЖК Славутич - 60000 грн. за метр. ААААААААААААААААА....
Переигрываешь. Урловский па900 распродать не могут. А Славутич продан в прошлом году по такой же цене. Может чуть дороже за близость к метро. Откуда автор взял цену новостроя на давно проданные дома, у него нужно спрашивать. Но, думаю, тут все дело в эмоциональном воздействии на неокрепшие умы, чем и ты здесь регулярно промышляешь
Xenon написав:По поводу финмониторинга и банков бывают разные заскоки.
Реальная история: В прошлом году, один человек (дир. одной не мелкой ит конторы Киева) , с белой и официальной ЗП около 250к грн/мес, решил купить новое авто, стоимостью около 80к баксов.
В итоге, банк, в который он принесиналик чтобы сделать платеж ща авто, не пропустил его по финмону. "Докажите , что это официальный доход и уплочены налоги" Справки с места работы с уровнем ЗП не прокатили, типа - "а вы снимали всю зп, докажите что это те самые деньги" Банк -Укрсиббанк
О, ну укрсиб просто конченый на всю голову банк. Я таких историй про него могу нарасказывать вагон и маленькую тележку. С ним просто не надо иметь дело.