kluychkooleg написав:Думаю, что завтрашний день на Межбанке не сможет предсказать никто. Интрига! Купил ведро попкорна. Как думаете, на завтра хватит?
Найцікавіша інтрига -- чи буде завтра курс 40. І, думаю, відповідь ми всі знаємо: 50/50 -- або буде, або не буде!
Дойчебанк попросил всех своих посчитать активы из РФ, и компании соседа уже испытывают отказы в кредитных средствах. Мосбиржа завтра будет играть ярче нашего межбанка точно.
Denik написав:Хто в курсі як коливався курс ізраїльсьеого шекелю під час загострень в Ізраїлі?
Чуть о другом. В августе 2008 года была горячая война в Грузии. http://bizzone.info/articles/1286069125 ... 1%80%D0%B8. По данным Нацбанка, 3 января 2008 г. курс лари составлял 1 доллар - 1,5916 лари, в марте 2008 г. - 1,5470, 15 августа - 1,4130 и держался на этом уровне до октября, в начале ноября 2008 г. доллар стал укрепляться и 6 ноября достиг - 1,44 лари, а 10 ноября 2008 г. - 1,65 лари.
Востаннє редагувалось Sinica в Пон 14 лют, 2022 00:39, всього редагувалось 1 раз.
Qwerty написав:сьогодні в напрямку Західної України на житомирській трасі затори просто шалені… Не хочеться це пов’язувати з останніми новинами, але щоб у вихідний там було стільки бажаючих покинути місто…
а де саме затори ? я по карті бачив в обід абсолютно синій (гугл) трафік
Вчора з ранку за Києвом в напрямку Житомира! Товариш їхав у Львів, то телефонував, що все за Києвом рухається як черепаха! Казав, що спеціально виїздив в суботу, а тут так неочікувано!
тільки добрався до і-нету ... то не пробки, то суботній трафік через світлофори у Стоянці і Милі, якщо уже за знаком Київ. Якщо по проспекту від Святошино і далі Житомирської на виїзд - там своя любов "Ірпіньсько-Бучанський вокзал". Щодня таке увечері. Без паніки ... виїдуть не тільки лише усі, мало хто зможе виїхати :)
Востаннє редагувалось stas_rst в Пон 14 лют, 2022 01:48, всього редагувалось 1 раз.
Давно? У меня везде одинаковый курс - 28.20 - что в мобильном приложении, что в браузере. Но 3 коп. никакой рояли не играют. Я не миллионы покупаю. Это вот на 100 долларах Успиха была бы потеря из потерь.
У мене в 13:02 такий курс дали.
А щодо копійок -- то мова ж була про обмінки з 28.9(!) чи навіть 28.6(?) Отам сенс не зовсім ясний. Чи лише задля швидшого доступу до амер.паперу?
Чудеса. 28.10 - то в отделениях. Но 28.20 у меня стояло еще вчера в мобильном приложении. И сегодня проверял по вашей ссылке - тоже 28.20. Индивидуальный подход к клиенту.
Ой, ні... Просто у веб-банкінгу нема курсу, і я його дізнавався по факту перекидання 100₴. Це для них був курс 28.17... Для 101₴ -- 28.21! А вже коли сотні $ -- тоді 28.2 Отакі от чудеса...
Отже, аби таки виграти ті 30₴ на 1000$ -- треба буде виконати 1000/3.55=282 операції... Аааа... Ощ жорстокий.
С понедельника по среду тарюсь гривней. Надеюсь увидеть прием по 29, выше 30 вообще хорошо. После 16-го по-любому паника на спад, курс вниз. К лету можем увидеть 26.
Колеги, а хтось користується в Ощаді віртуальною карткою "Моя картка" грн/юсд/євро, чи у додатку тільки замовлення пластику ? цікавить в контексті валютообміну ПС. Тарифи в екселі зовсім заплутали. Валютообмін ніби безкоштовний, однак незрозумілий зворотній вихід у гривню на "Мою картку" і потім назовні п2п і СЕП. Ліміт 20К\міс на вихід, решта - коміс. Можна в ПП. ДЯкую
Bobua написав: Ой, ні... Просто у веб-банкінгу нема курсу, і я його дізнавався по факту перекидання 100₴. Це для них був курс 28.17... Для 101₴ -- 28.21! А вже коли сотні $ -- тоді 28.2 Отакі от чудеса...
Отже, аби таки виграти ті 30₴ на 1000$ -- треба буде виконати 1000/3.55=282 операції... Аааа... Ощ жорстокий.
продажа 200 баксов по завышенному курсу: Тоже заинтересовался: если кликнуть - они уже давно пытаются впарить коллекционерам пачку 2-х-долларовых купюр.