Опубликован протокол заседания Комиссии по открытым рынкам США 25-26 января. Основной лейтмотив - целесообразно скорое повышение учетной ставки (Fed fund rate).
Фондовый и долговой слегка растут, но бурной реакции нет (заседание проходило до публикации "нашумевшей" январской инфляции). На фьючерсном немного снизились ожидания повышения в марте ставки сразу на 50 bps
GDV29 написав:Какие будут соображения по завтрашнему Межбанку? Что-то есть предчувствие, что завтра не пробъем уровень /28,00... (а как хотелось бы)
Спробую написати про завтра, хоч тут все більше незадоволених тим що я пишу, з незрозумілих причин. Мабуть треба завязувати... Сьогодні без НБУ день стабільно простояли біля 28,10 з коливаннями в 5 коп туди-сюди. Обсяг торгів сьогодні не великий. Бізнес і спекулянти на паузі, розуміючи, що ситуація в любий момент може знову хитнутися. Крім обережності і невизначеності діють певні чинники, як на мене: потепліло, використання газу значно зменшилося, крім того, імпортувати нема що і звідки; імпорт бензину і солярки з Прибалтики і білорусі на паузі. Виглядає на те, що ні падати ні рости особливо немає на чому. Можемо трохи пробовтатися як лайно в ополонці в межах 28-28,2(3). З огляду на те, що нерезиденти продовжують виходити з ОВДП, на днях відшкодування ПДВ, виплата дивідендів, а глобально як тільки вивільниться імпорт газу і пального то попит на валюту виросте... Отже, думаю, завтра в боковику, може й до кінця тижня. А далі може бути фундаментальне слабшання грн...
greenozon написав:То ви ще Вотан (Wotan) не розпробували! там комісії ще лепшії!
всього 1 грн за будь-яку операцію (покупка чи продаж) що ж ви так дорого віддаєте брокеру??? вчіться економії!
ICU заробляє, думаю на маржі bid/ask на вторинному ринку, а от ватан, при "всього 1 грн за б-яку операцію", думаю, ще бере за депозитарні послуги і не тільки
сколько можно нападать. Тем временем продукты за последнюю неделю еще на 6% подорожали. Интересно, это результат повышения курса доллара или наоборот курсу доллара еще предстоит снова вырасти?
Цитрин написав:сколько можно нападать. Тем временем продукты за последнюю неделю еще на 6% подорожали. Интересно, это результат повышения курса доллара или наоборот курсу доллара еще предстоит снова вырасти?
Это как педали велосипеда, растет одно потом другое и вечное оправдание доллар же вырос...имхо цены растут потому что в 2019-2020 напечатали много денег, это вызвало инфляцию.
greenozon написав:То ви ще Вотан (Wotan) не розпробували! там комісії ще лепшії!
всього 1 грн за будь-яку операцію (покупка чи продаж) що ж ви так дорого віддаєте брокеру??? вчіться економії!
ICU заробляє, думаю на маржі bid/ask на вторинному ринку, а от ватан, при "всього 1 грн за б-яку операцію", думаю, ще бере за депозитарні послуги і не тільки
нічого не бере, не фантазуйте PS так, є клієнтом і пишу із досвіду
Цитрин написав:сколько можно нападать. Тем временем продукты за последнюю неделю еще на 6% подорожали. Интересно, это результат повышения курса доллара или наоборот курсу доллара еще предстоит снова вырасти?
цена на бенз выросли, курс вырос и как следствие цены на все выросли