Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 910911912913914 ... 1047>
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 17:17

vasilii написав:
  juristkostya написав:
  vasilii написав:До здачі будинку не втрачаєте час і робите ремонт і
мало заморозить стоимость квартиры, давайте ещё и стоимость ремонта заморозим на неопределённый срок :-))))))))

Не смішно і не розумію.
Я , наприклад, знаю на скільки часу який забудівельник затягує будівництво і відповідно до кидаю 2-3 місяці і саме на такий період і розраховую. Якщо швидше, то приємний бонус, а ні- це наша реальність.

Даже если вы сделаете ремонт в самые рекордные сроки - не найдется желающих жить в доме, где вокруг стройка.
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 19:00

juristkostya написав:
  vasilii написав: здачі будинку не втрачаєте час і робите ремонт і
мало заморозить стоимость квартиры, давайте ещё и стоимость ремонта заморозим на неопределённый срок :-))))))))

Не смішно і не розумію.
Я , наприклад, знаю на скільки часу який забудівельник затягує будівництво і відповідно до кидаю 2-3 місяці і саме на такий період і розраховую. Якщо швидше, то приємний бонус, а ні- це наша реальність.[/quote]
Даже если вы сделаете ремонт в самые рекордные сроки - не найдется желающих жить в доме, где вокруг стройка.[/quote]

Та ладно, це ви так думаєте. В перший рік в кожній п’ятій квартирі живуть квприиранти. Головний показник- новобудови, що ніхто не жив.
vasilii

Подякував: 7 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 лют, 2022 18:34

Успіх написав:Поки немаєте про що побалакати, то для обговорення - накину трохи комерції на вентилятор))

1. От не люблю, коли в оголошенні не вказана вулиця і немає фото входу з вулиці.
А так, за 60м2 - ще терпима ціна в новобудові 680К
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodaz ... NNki5.html
---
2. А тут - наче ціна ок, але теж немає фото входу! Якщо вхід окремий з фасаду - можна брати!
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodaz ... O8lpf.html
----
3. Тут теж, наче, терпима ціна за 84м2 з фасадним входом в новобудові за 940К
Але! На окраїні Щурата((((
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/nezhit ... O6ZHs.html
------
4. Оце таке нічогеньке з ремонтом 14м2 - 385К Пекарська
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/nezhit ... NV7wQ.html

А от і ложка до обіду))
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1003 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 20 лют, 2022 21:30

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

vasilii написав:В перший рік в кожній п’ятій квартирі живуть
в первый год дай бог, чтобы хоть кто-то жил в каждой пятой квартире.
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 лют, 2022 23:15

juristkostya написав:

Ще додам, так як я заселився на 11-й місяць в новобудову після її здачі - що ще більше півроку після мого заселення, майже щодня було чути перфоратори "майже за стіною" :roll: - деякі дні було реально жесть :?

Тобто, враження справді такі, що в кожній 5й квартирі живуть, але і в кожних двох з п'яти тих квартир - робився ремонт :mrgreen:
Успіх

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2022 10:37

Успіх написав:
  juristkostya написав:

Ще додам, так як я заселився на 11-й місяць в новобудову після її здачі - що ще більше півроку після мого заселення, майже щодня було чути перфоратори "майже за стіною" :roll: - деякі дні було реально жесть :?

Тобто, враження справді такі, що в кожній 5й квартирі живуть, але і в кожних двох з п'яти тих квартир - робився ремонт :mrgreen:

Так і є. Ремонти багато робоять. Але якщо люди в робочий час на роботі, а ввечері визивають міліцію до майстрів, то все ок. Яким б борщ ми не були майстри, але за 2-3 виклики всі попустяться і з 21 до 8 не шумлять і на вихідні також. В групі вайбер, навіть , домовились, щоб по можливості з 12 до 14 не шуміли бо діти сплять.
ЛЮДИ можуть домовитись, а до мудаків міліція приізжає. Деяким і втрат були виписали.
vasilii

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2022 11:03

Не по темі

Добрий день. Трішки не по темі: мені написали в приватні повідомлення і я написав часткову відповідь. І не можу знайти де то є, що б в повному обсязі відповісти. Можливо підкажете де то? Бо я не можу знайти.
vasilii

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2022 12:51

Успіх написав:А от і ложка до обіду))

Мож я щось не розумію у цьому світі.. але поясніть мені, у чому сенс інформаційних відео такою тривалістю ? про що можна цілу годину балакати ?
На мій скромний погляд, якщо ти не можеш донести основну думку за 10 макс 15 хвилин - то твій контент це треш. А ще краще - тематична стаття, зміст якой потім буде гуглитися та інформація буде перед очима. Як на мене то краще цей час витратити на близьких тобі людей або улюблену справу, чим годинами спалювати його в інтернеті, підтримуючи черговий бла-бла мотлох (річ про іфно відео а не якийсь крафт досвід з будівлі кораблей або космічних човнів). Звісно це мій досвід та я його нікому не нав`язую.
igorya

Подякував: 41 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2022 16:41

igorya написав:

Мож я щось не розумію у цьому світі.. але поясніть мені, у чому сенс інформаційних відео такою тривалістю ? про що можна цілу годину балакати ?
На мій скромний погляд, якщо ти не можеш донести основну думку за 10 макс 15 хвилин - то твій контент це треш. А ще краще - тематична стаття, зміст якой потім буде гуглитися та інформація буде перед очима. Як на мене то краще цей час витратити на близьких тобі людей або улюблену справу, чим годинами спалювати його в інтернеті, підтримуючи черговий бла-бла мотлох (річ про іфно відео а не якийсь крафт досвід з будівлі кораблей або космічних човнів). Звісно це мій досвід та я його нікому не нав`язую.

Рідко більше 3 хв дивлюсь. І то при умові, що в перших 30 секунд перейдуть до теми, а не будуть водичку лити...
vasilii

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лют, 2022 15:11

За крок до перевороту думок©

igorya написав:

Дивіться - з одного боку - я цілком з вами погоджуюсь))
Але от з іншого....
1. На читання книг - йде в рази більше часу! І тільки, прочитавши декілька сторінок - ви можете відкласти книгу, або читати далі. Але вже потратили час!
А ютуб-ролик - ви можете промотати уривками, чи подивитись/прослухати на швидкості х1,5, чи х2 в деяких випадках))
2. Дивитись/слухати можна і в своїй автівці, або громадському транспорті, поки добираєтесь на/з роботи ;) - тому час на сім'ю/улюблену справу буде не чіпаним))

Тому, не все так однозначно!
Успіх

Профіль

4
8
1
4
  #<1 ... 910911912913914 ... 1047>
Форум:
+ Додати