_hunter написав:Статью "как один edvardd коктейлем молотова остановил колонну в хотя бы 7 единиц техники" мы когда увидим? -- или аналогичную от Хомякоид-а?.. Или у диванных бойцов задачи поважнее есть? -- а Хомякоид-а так вообще мама через границу не пускает...
Kudrjavuy написав: У Києві, якби ворог його захопив, була б не одна, а тисяча Сребреніц. Десятки тисяч були б отак розстріляні, закатовані й десь закопані або спалені. Рашисти прагнули повторити той самий червоний терор, який супроводжував їхній перший прихід до Києва понад століття тому з ордою муравйова. Там, напроти Верховної Ради досі весь парк росте на кістках тисяч закатованих, як і в багатьох інших районах столиці. А ще десятки тисяч зігнали б за колючий дріт та після катувань засудили б на десятки років тюрем та вивезли в Сибір. Саме це мали виконати найстрашніші воєнні злочинці, які застрягли в Бучі, Ірпені та навколо. А коли всі плани зірвалися, кинулися витворяти завчене на тамтешніх мирних мешканцях. Ми ж уже чули, що вони вбивали всіх чоловіків та хлопчиків від 16 й до 65 років, а жінок ґвалтували й тероризували, а часто також розстрілювали.
До речі, пам"ятаючи курс історії України, я завжди казав інвештурам в КРЖН по це... Про небезпеку...
100 років тому нас кинули німці, в 2022 році, хамдуліла, англосакси вирішили допомогти... Якщо б не їх допомога, все що було зроблено і не зроблено з 2019 року, скінчилось би "бучею"для всього Кієва і можливо для більшої частини неньки(((
не забувайте про це, коли будете йти на виборчі дільниці в майбутньому!!! всі повинні бути покарані!
А для Гуляйполя уточняющий пунктик к вопросу: - А ведь там питьевая вода "привозная"! В колодізях - гірка Питної нема зовсім.
То й що ви від мене хочете почути? Про воду я знаю,бо звідти родом,але возять її не здалеку,повсюду трапляються прісноводні горизонти,в моєму дитинстві привозили молоковозами,а то й бочкою на конях,але я давно живу в Запоріжжі,так що точно що там відбувається не знаю
change_pm написав:ця війна може продовжуватись місяцями (((
На жаль ,якщо не станеться чуда - ця війна БУДЕ продовжуватись місяцями... Вся справа в тому що перший місяць ми мали вигоди оборонної війни і партизанської допомоги... А зараз почнеться або оборонна-але тоді звільнити Херсонську,Луганську,Донецьку + Крим - не вийде або атакувати..але тут параметри які в березні були ЗА НАС-стануть ПРОТИ НАС