Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 641642643644645 ... 14278>
Повідомлення Додано: Нед 03 кві, 2022 22:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

otg написав:В раше заявили что у нас уже нет байрактаров

Я не видел ни одного видео работы байрактара начиная примерно с 7 марта.
Витаха

Подякував: 4 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 кві, 2022 22:24

change_pm написав:
  budivelnik написав:На жаль ,якщо не станеться чуда - ця війна БУДЕ продовжуватись місяцями...
Вся справа в тому що перший місяць ми мали вигоди оборонної війни і партизанської допомоги...
А зараз почнеться або оборонна-але тоді звільнити Херсонську,Луганську,Донецьку + Крим - не вийде
або атакувати..але тут параметри які в березні були ЗА НАС-стануть ПРОТИ НАС

Велика вірогідність, що саме так і буде! Там вже вирісло нове покоління для якого ми, українці, вороги...
Вони і в 14 році під наши бмп кидались, зупиняючи ВСУ, так хотілі в рузькі мир...
про що можна казати зара? Чекають вони визволення? Імхо, ні* (((

Так, хто хотів бути українцем - вже давно на нашій сторони лінії розподілу.
Моїй жінці важку операцію на серці робила у 2017 донецька бригада хірургів, яка змогла вивезти навіть своє приладдя.
Мабуть, багато тут вже забули, який спротив АТО чинився з боку населення та місцевих військових, і це ще коли, крім Гіркіна, на Донбасі не було росіян. Всі вони були виховані в реваншистському дусі після 2004 чечетовими та царьовими, та й головним спонсором ПР, який тепер розплачується по повній. Ну і приклад Криму "з російськими зарплатами та пенсіями".
*маю на увазі ті території, які були під рашистами 23 лютого 22 року.

В усякому разі, родичі невістки з Северодонецька завжди ненавиділи сепарів.

А про Крим, по мені, давно треба перестати згадувати в нашому "приватному" колі. Хай його згадують політики, це їх функція і тягар признавати-не признавати, санкції-не санкції, усе треба було робити на початку 2014, а зараз усі все прекрасно розуміють.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 03 кві, 2022 22:35

Витаха написав:

сказали, чтобы не выдавать местоположение, иначе там идёт концентрация пво, не волнуйтесь, работают, видосики после войны...
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 03 кві, 2022 22:37

Витаха написав:

Ну да, они ж за сутки их сбивают по 40 штук. :)
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 кві, 2022 22:41

otg написав:
  budivelnik написав:
2 В Азейбарджану було дуже багато Байрактарів ( як на той обєм роботи до 30000 військовослужбовців з обох сторін)
В раше заявили что у нас уже нет байрактаров :)

В российских телеграмм каналах вчера проскакивал сбитый байрактар в херсонской области. Хотя фото может быть не свежее.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 03 кві, 2022 23:04

vitaliian написав:Наоборот пропагандисты начинают открыто заявлять, что это война не с Украиной а с США, почему...

Потому что одно дело признать поражение Украине, признав что армия рф это плохо подготовленные и слабо мотивированные подонки, а другое дело проиграть первой армии мира, это можно выдать даже за героизм.

Не думаю, что цель этого - героически проиграть.
Думаю, дело в том, что применение ядерного оружия против "выдуманной страны" и "кучки нацистов" даже этим пропагандистам объяснить непросто. А вот если война с США - то это же совсем другое дело! А если не только с США, а вообще со всем объединенным Западом -- то это просто-таки необходимость уже!
M-Audio

Подякував: 630 раз.
Подякували: 497 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Нед 03 кві, 2022 23:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Zebra написав:В российских телеграмм каналах вчера проскакивал сбитый байрактар в херсонской области. Хотя фото может быть не свежее.

Я тут моніторю, пишут що третій збитий (з фото) за більше ніж місяць війни, результат дуже і дуже не поганий.

https://twitter.com/UAWeapons/status/15 ... uN6PUpAAAA

https://twitter.com/uaweapons
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 03 кві, 2022 23:35

M-Audio написав:
  vitaliian написав:Наоборот пропагандисты начинают открыто заявлять, что это война не с Украиной а с США, почему...

Потому что одно дело признать поражение Украине, признав что армия рф это плохо подготовленные и слабо мотивированные подонки, а другое дело проиграть первой армии мира, это можно выдать даже за героизм.

Не думаю, что цель этого - героически проиграть.
Думаю, дело в том, что применение ядерного оружия против "выдуманной страны" и "кучки нацистов" даже этим пропагандистам объяснить непросто. А вот если война с США - то это же совсем другое дело! А если не только с США, а вообще со всем объединенным Западом -- то это просто-таки необходимость уже!
эта точка зрения имеет право на жизнь. Я про применение яо не пишу, чтобы не нагнетать лишнюю панику. Конечно такое тоже возможно. Если стала возможна Буча, значит возможно вообще всё.
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2022 03:00

Їду по нашу перемогу!

change_pm написав:Ось, якщо він попаде на фронт

Вже вирушив туди... вже в дорозі...

Кажеш - гроші...?
Але от скажи - якими грошима вимірюється скалічення, чи вбивство наших жінок і дітей???!
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2022 03:39

Starikan написав:И от себя добавлю: "плохой" прогноз станет еще хуже и реализуется еще быстрее, если не вывести наши войска из намечающегося котла. Последствия будут в десятки, если не в сотни раз хуже, чем в Ил-Деб.

Тут еще вопрос, есть ли куда их выводить.
На Донбассе они на хорошо укрепленных позициях. Которые вероятно оборудовались годами.
Если ли похожие резервные позиции западнее, ближе к Днепру - вопрос. Можно ли оборудовать таковые за пару недель - вопрос.
В голой степи войска просто раскатают авиацией.
Другой вариант зайти и укрепиться в города, но тогда напр. Днепр может ждать судьба Мариуполя.
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

#<1 ... 641642643644645 ... 14278>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog і 0 гостей