Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 697698699700701 ... 15088>
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 14:33

Faceless написав:Хтось може пояснити, якщо всі канали все одно транслюють цілодобово один і той же новинний марафон, яка різниця, які включені, які ні? Якщо ніякого свого контенту немає?

А побузить?
ЛАД
2

Подякував: 5352 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 14:53

Re: Напад росії і білорусі на Україну

otg написав:Сейчас нельзя воевать против собственной власти,

1. В чому проявлялась "війна із владою"?!
2. Які критерії відключення, чому під них потрапили тільки 3 канали?
3. Яка правова підстава закриття (ми ж не росія, щоб тут втілювати її методи, проти яких повстали)?
4. Чому не закрили кварталівський "байрактар ньюс"?

Faceless
Поклацайте всі канали у свого провайдера - здивуєтесь, не всі канали транслюють одне й те саме!

p.s. такі дії, вважаю, реальною диверсією проти Президента та національної єдності посіпак, які захотіли вислужитись та, як кажуть в приказці, розбили лоба!
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 15:02

V2 написав:"Вчора ми з колегами Олегом Синюткою й Софією Фединою знайшли керівництво концерну РРТ, яке вимкнуло з ефіру "Еспресо", "Прямий" і "П‘ятий". ВО керівника концерну здійснює керівництво з Ковеля Волинської області. Не думаю, що розповсюджую зараз велику державну таємницю. Просто тут, у Ковелі найзручніше отримувати кошти на ремонт пошкодженних агресором телевеж через ковельську фірму племінника пана Семерея", - наголосив він.

За словами депутата, після війни журналісти "Еспресо", "Прямого" і "5 каналу" та їхні американські партнери перевірять посадовців, які з тилових міст через власні фірми "боролися з ворогом" і "відновлювали наслідки".
"Попросили негайно виправити беззакону помилку з вимкнення каналів. Ми чудово усвідомлюємо, що Сергій Семерей не ініціював вимкнення каналів, а лише виконав незаконну вказівку. Але це йому ще прийдеться довести. А робити він цього не хоче, бо дія у злочинній групі лише збільшує відповідальність за злочин. Слава Україні! Смерть путінським агресорам! До відповідальності тих, хто їм прислуговує, щоб знищити патріотичне українське мовлення, обмежити демократичні свободи за путінським зразком!!! Джерело: https://censor.net/ua/n3332673

А почему незаслуженно осталась в тени Маруся "Зверобой"? :)
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 15:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Пісня Hey Hey Rise Up у виконанні легендарного британського гурту Pink Floyd та лідера "Бумбоксу" Андрія Хливнюка злетіла на вершину чартів у 27 країнах світу
Про це повідомив народний депутат Володимир В'ятрович у facebook.

Він опублікував скрін, який свідчить, що Hey Hey Rise Up лідирує за популярністю серед користувачів iTunes у 27 країнах світу.

Pink Floyd 7 квітня вперше за 28 років презентував нову пісню Hey Hey Rise Up на підтримку народу України. Вокалістом став лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк
https://espreso.tv/oy-u-luzi-chervona-k ... nakh-svitu
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 15:22

Damien написав:Ок, наивные. Но именно такая схема работала в Украине в 2007-2009. Несмотря на свою наивность
Не совсем. Там просто Фирташ имел вход через задние двери в Кремль. Вот они и сварганили тему. С этого краника кормились как и россияне, так и Фирташ с Бойко. Ничего общего это с нынешней ситуацией не имеет.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 15:24

ЛАД написав:
  Faceless написав:Хтось може пояснити, якщо всі канали все одно транслюють цілодобово один і той же новинний марафон, яка різниця, які включені, які ні? Якщо ніякого свого контенту немає?

А побузить?

Був:
“Прямий”, “Еспресо” та 5 канал 12 годин брали участь у загальноукраїнському телемарафоні, а 12 годин здійснювали мовлення за власним графіком або в співпраці з іноземними медіа. https://imi.org.ua/news/pravozahysnyky- ... aly-i44890

Якщо канал знаходить можливість на своє мовлення і воно не суперечить певним критеріям, то для чого його закривати? А то одноманітність приїдається.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1120 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 15:27

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 15:32

Starikan написав:Кстати, о пресловутых санкциях.
Зачем запрещать экспорт в рашку, например, предметов роскоши (и других позиций, не имеющих отношения к ее военным и промышленным нуждам)?
Пусть себе тратят валюту.
Импорт из рашки должен быть, разумеется, прекращен. Как и работа западных предприятий на ее территории.

Потому, что валюты у условных "алигархов" -- хоть лопатой греби. И валюту они спокойно могут тратить всю свою жизнь -- еще и детям хватит. А так: какие-никакие неудобства.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 15:40

fler написав:
  Успіх написав:Привіт з фронту!
А можна мені писати, на якій саме я лінії фронту є? Тобто там 1ша, 2га, 3тя... - чи це кримінал/злив найціннішої інфи?))

І Вам привіт! Сидіть тихо, ми добре розуміємо, де Ви :wink:
Скажіть одним словом, наші просуваються, відступають чи на місці на тому шматку фронту :roll:

У Вашому останньому речені - я б перше підкреслив би ;)
Успіх

Подякував: 288 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 15:52

Успіх написав:Привіт з фронту!
Вчора, ввечері, всім нам дали на картку зарплату і + премію, ту що тепер дають військовим під час воєнного стану.
Але!
Але виявляється, що сучий приват - бере комісію, якщо навіть переказувати теж на приватівську іншу картку "для виплат"(дружини)
Чи, якщо переказувати на її "універсалку", то комісії не буде?
Але, наприклад, з а-банк - можна переказувати на БУДЬ-ЯКУ картку іншого банку - і комісії НУЛЬ!!!
А тут - майже, чи вже зовсім(?) державний банк приват... і ще й воєнна зарплата .. - а вони ще й тут намагаються РУБАТИ БАБЛО!

п.с.
І, щоб 2 рази не вставати...
А можна мені писати, на якій саме я лінії фронту є? Тобто там 1ша, 2га, 3тя... - чи це кримінал/злив найціннішої інфи?))
(хоч лінія фронту має 100500км) ;)

Привет ,Привет .....Герой первой линии )))
Про "нулевую " писать не буду ....что я знаю ,,,,?

Рад Вас..... и всех читать .
Хорошо , что есть форум и что почитать .
Еще раз хочу поблагодарить Пролоджи ,Сибарита , Ветика , Искателя , Эдварда и многих других(Извините кого не упомянул ) с сообщениями по теме .Еще раз хочу ПОДЧЕРКНУТЬ , что у нас очень хорошая , боевая , способная и патриотичная молодежь .
Все будет УКРАИНА !
Наилучшие пожелания ВСЕМ Здоровья и Удачи .
....думаю , что следующая неделя будет очень трудной .
...пиз....рез будет конкретный .

С Уважением , семинарист Холява .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
  #<1 ... 697698699700701 ... 15088>