Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vitaliian написав:На данный момент на лохе в Ирпене предлагается к аренде 200+ квартир из которых до 5тыс 4 квартиры 5-6 тыс 40 квартир 6-7 тыс 65 квартир 7-9 тыс 91 квартира От 9 тыс 37 квартир
Наверное присутствует торг
Наверное,
Мы нашли более 1000 объявлений
в Киеве до 5000 грн.
при потребности в 3000 в одном Ирпене, а ещё Буча, Бородянка, Мощун. Понаехи с Мариуполя, Херсона, просто понаехи которые жили в Киеве до войны.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 14 тра, 2022 14:51, всього редагувалось 1 раз.
vitaliian написав:На данный момент на лохе в Ирпене предлагается к аренде 200+ квартир из которых до 5тыс 4 квартиры 5-6 тыс 40 квартир 6-7 тыс 65 квартир 7-9 тыс 91 квартира От 9 тыс 37 квартир
Держмолодьжитло оголосило про проведення закупівлі 100 квартир в чотирьох областях для подальшої передачі в оренду багатодітним сім’ям, житло яких зруйноване внаслідок російської агресії. Житло куплять у фізичних та юридичних осіб в таких областях: Житомирська область — 10 квартир; Київська область — 35 квартир; Сумська область — 20 квартир; Чернігівська область — 35 квартир. Мінімальна загальна площа житла — 31,5 кв. метра, максимальна — 94,5 кв. метра. У квартирах мають бути меблі та техніка.
Меня смущает слово "область" в киевской знаю есть зажопья уже в 30 км от Киева. Там до войны 3х этажный новострой без отделки продавали за 27куе кажется даже объявление на форум давал.
baraka написав: имхо, посмотрите на индекс DXY, он сильно вырос, но ещё не перекуплен. соответственно, евро/бакс, упал, но не перепродан, я буду ловить евро на 0.85 где-то.
впереди дальнейшее повышение ставки и кучу банкротств. и инфляция не падает, а на фоне дорожания энергии и еды - падать особо не будет.
Понятно. Да, бакс дорожает судя по графикам. Что дойдем за 5 тыс. за хату как было в начале 2000-х. ?
Вообще похоже у США ситуация тяжелая. Инфлец прет, бакс дорожает что убивает экспорт и стимулирует импорт.
Для европейского экспорта ситуация рисуеться нормальная. Одно дело укспортировать 1.40 евро за бакс, другое по паритету.
Инфлец в Германии прет не падецки. Красная рыба была 11-12 евро за кг, сейчас 18-20.
5 тис за хату на початку двотисячних не було, це було в 90-х, а 5 тис в дев’яностих це мабуть 10-15 тис зараз)
В мене інтерес до КРЖН появиться при досягненні 15Куе за гостинку недалеко від метро.
baraka написав: имхо, посмотрите на индекс DXY, он сильно вырос, но ещё не перекуплен. соответственно, евро/бакс, упал, но не перепродан, я буду ловить евро на 0.85 где-то.
впереди дальнейшее повышение ставки и кучу банкротств. и инфляция не падает, а на фоне дорожания энергии и еды - падать особо не будет.
Понятно. Да, бакс дорожает судя по графикам. Что дойдем за 5 тыс. за хату как было в начале 2000-х. ?
Вообще похоже у США ситуация тяжелая. Инфлец прет, бакс дорожает что убивает экспорт и стимулирует импорт.
Для европейского экспорта ситуация рисуеться нормальная. Одно дело укспортировать 1.40 евро за бакс, другое по паритету.
Инфлец в Германии прет не падецки. Красная рыба была 11-12 евро за кг, сейчас 18-20.
5 тис за хату на початку двотисячних не було, це було в 90-х, а 5 тис в дев’яностих це мабуть 10-15 тис зараз)
В мене інтерес до КРЖН появиться при досягненні 15Куе за гостинку недалеко від метро.[/quote] Ну якщо дім в аварійному стані то таке ви точно купите)
cherchiltank написав:мене інтерес до КРЖН появиться при досягненні 15Куе за гостинку недалеко від метро
Флай умудрился купить панорамную кавалерку на жулянах за 15куе. Ключи уже выдали?
З 16 травня громадський транспорт у Києві стане платним. Від початку війни він працював безкоштовно. Також відновлять електронну оплату за проїзд — як у метро, так і в наземному транспорті