Hotab написав:Ще 30-70т життів лише військових. Я не питаю про особисту вашу готовність гинути за Донецьк, я запитаю про вашу моральну готовність просто сприйняти цю цифру. Мені дуже болять наші втрати. І навіть невеликі військові поразки я сприймаю як власне фіаско. Такі цифри я не знаю, як зможу пережити. Дуже високий рівень емпатії. Доречі, за цивільних нема такого.
Я б казав не "за Донецьк", а "за Україну", бо Донецьк - це також Україна, як Чернигів та Харків. Тому якщо ми дивимося на війну с державницького, а не емоційного боку, то так - саме зараз ми маємо можливість та дійсну підтримку міжнародної спільноти на повне відновлення наших кордонів.
striped написав:1. По заверению главы разведки к НГ мы освободим всю Украину, включая Крым. Крым я так понимаю будет последним оплотом орков, потому и срок такой долгий. Но Донбасс думаю к осени уже будет освобожден
судя по тому как освобождается Азовсталь и Энергодар ваши источники излишне оптимистичны. Сначала надо родить дочку а потом уже думать о внучке. Арестович обещал что к маю "основные боевые действия закончатся". А оказалось война на годы, увы.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 15 тра, 2022 10:17, всього редагувалось 1 раз.
CNN: В американській розвідці проводять масштабні внутрішні перевірки через те, що спецслужби повністю помилилися зі своїми прогнозами щодо виводу військ США з Афганістану та війни в Україні.
Комітет розвідки Сенату США надіслав таємний лист до Міноборони та ЦРУ, зазначивши, що ці відомства недооцінили українську армію у питанні війни з росією та переоцінили афганську армію у протистоянні з талібами. Це спричинило низку проблем у плануванні. Зокрема, там зазначається, що США могли б значно раніше почати постачати Україні зброю, якби розвідка не прогнозувала падіння Києва за три-чотири дні
striped написав:4. Прикидываем что-то к чему-то и получаем вин-вин решение - людей, потерявших жилье на Востоке отправляем на Донбасс, который объявляем свободной экономической зоной и традиционно просим страны-партнеры взять шефство над восстановлением промышленности.
а восток это не Донбасс? Страны-партнеры зайдут и без вашей просьбы, но только когда увидят выгоду. И вероятно, найдут, а у ахметок и бень уже не будет ресурсов восстанавливать свои гоки и нпз, добытые путем справедливой приватизации.
striped написав:5. Люди получают жилье с повышающим коэффициентом,
c этого места поподробнее - откуда такая щедрость?
striped написав:6. Сможем сделать такое без коррупционных факапов
а так можно?
Востаннє редагувалось Ромасик в Нед 15 тра, 2022 10:29, всього редагувалось 3 разів.
airmax78 написав:Я проти того щоб наші військові гинули за Донбас. Мені здається що ми втратили людей на цих територіях назавжди. Але Крим повинний бути демілітарізований і відібраний у рашки. Чи належетиме він Україні...
airmax78 написав:Я проти того щоб наші військові гинули за Донбас. Мені здається що ми втратили людей на цих територіях назавжди. Але Крим повинний бути демілітарізований і відібраний у рашки. Чи належетиме він Україні...
Ніі, Донбас -- це Україна. Треба звільняти і робити таки ВЕЗ -- чесну, антикорупційну, з вільним прямим виходом торгівлі на Європу/Світ (сам не вірю в ці слова, но дуже так треба). А Крим можна віддати туркам, у концесію на 100 років -- хай роблять чудовий курорт, і взагалі без сухопутних військових баз (тільки прикордонники та забезпечення ВМСУ). Севастополю повернути назву Херсонес і віддати у концесію грекам (блін, вони ж ледацюги), краще -- Корсунь хай буде і таки залишити там нашу базу ВМСУ для разборок з рашистами. Думаю татари підтримають.
с таким трудом поставили в строй 25-30 танков Т64 , спустя неделю "переправ" у Белогоровки них практически осталось 2-3?
Это о этих:
(царствие небесное командиру - ... за такое....) Вопрос иной - о темпах. Они себя отработали. Необходимо ещё. "Война" - это прежде всего война экономик(производств)
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Нед 15 тра, 2022 14:23, всього редагувалось 1 раз.