Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 10151016101710181019 ... 14163>
Повідомлення Додано: Нед 15 тра, 2022 10:39

Василь-Рівне написав:
  Ukrainian написав:Беріть приклад з собаки російськомовні форумчани.

Проблема в тому, що німецькі вівчарки розумні, на відміну від ...

:mrgreen:
- это бельгийская.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 тра, 2022 10:44

Hotab написав:
  striped написав:1. По заверению главы разведки к НГ мы освободим всю Украину, включая Крым. Крым я так понимаю будет последним оплотом орков, потому и срок такой долгий. Но Донбасс думаю к осени уже будет освобожден

Ще 30-70т життів лише військових. Я не питаю про особисту вашу готовність гинути за Донецьк, я запитаю про вашу моральну готовність просто сприйняти цю цифру. Мені дуже болять наші втрати.

Які є пропозиції щодо уникнення значних втрат і водночас звільнення України?
Дипломатія з варварами не працює, ми вже бачили. Херсонщина та інші потерпають від окупації, там катують та вбивають людей, грабують приватне і державне, руйнують історичне та сучасне. Хіба не болить це спостерігати?
Чоловік приїхав у Мико по справах. Людей майже немає на вулицях, з паливом проблеми, руйнувань багато.. Скільки це все ще має тривати? ((
fler

Подякував: 1209 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 тра, 2022 10:51

prodigy написав:
  vitaliian написав:Уточненные данные потерь ВС РФ на переправе через Северский Донец у Белогоровки.

На данный момент, после облёта переправы БПЛА, было насчитано 73 единицы потерянной техники ВС РФ.

- БМП/БМД – 38 единиц;
- БТР - 4 единицы;
- Танк Т-72 - 6 единиц;
- Грузовики – 3 единицы;
- МТ-ЛБ – 4 единицы;
- Катера – 2 единицы;
- Машины для возведения понтонных переправ – 5 единиц;
- БРЭМ – 1 единица;
- Прочие ББМ – 9 единиц.

с таким трудом поставили в строй 25-30 танков Т64 ,
спустя неделю "переправ" у Белогоровки них практически осталось 2-3?
если можно, поподробнее: как потери танков Т-72 позволяют вычислить остаток Т-64?
Спасибо
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 тра, 2022 10:51

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

striped написав:2. За время оккупации из Донбасса уехало огромное количество населения, а в момент освобождения побегут и колаборанты всех уровней. Т.е. жилплощади там хватает.
3. За время оккупации Донбасс стал депрессивным регионом, на который нужно было бы очень сильно тратиться и придумывать как же его снова оживить.
4. Прикидываем что-то к чему-то и получаем вин-вин решение - людей, потерявших жилье на Востоке отправляем на Донбасс, который объявляем свободной экономической зоной и традиционно просим страны-партнеры взять шефство над восстановлением промышленности.

Це житло комусь належить. Неможна його взяти, та відібрати.
Людина з Харкова може не захоче їхати на Донбас, бо тут работа, родичи, дачка, друзі.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 15 тра, 2022 10:56

Ромасик написав:
  striped написав:4. Прикидываем что-то к чему-то и получаем вин-вин решение - людей, потерявших жилье на Востоке отправляем на Донбасс, который объявляем свободной экономической зоной и традиционно просим страны-партнеры взять шефство над восстановлением промышленности.
а восток это не Донбасс? Страны-партнеры зайдут и без вашей просьбы, но только когда увидят выгоду. И вероятно, найдут, а у ахметок и бень уже не будет ресурсов восстанавливать свои гоки и нпз, добытые путем справедливой приватизации.
  striped написав:5. Люди получают жилье с повышающим коэффициентом,
c этого места поподробнее - откуда такая щедрость?

striped написав:6. Сможем сделать такое без коррупционных факапов
а так можно?

Восток я подразумевал Харьков и ниже по направлению к Донецку, а также Мариуполь - он совсем близко. Повышающий коэффициент - потому что нужно людей как-то стимулировать на переезд в новое место, на потерю личных вещей, которые никак не считают при потере жилья. Потому что это по человечески.

А про коррупцию выделил отдельным пунктом - сможем, значит победили и это будет чисто наша победа. Не сможем - будут оставшиеся "махаться за телочек"
striped

Подякував: 3606 раз.
Подякували: 733 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 тра, 2022 10:57

Hotab написав:
  striped написав:1. По заверению главы разведки к НГ мы освободим всю Украину, включая Крым. Крым я так понимаю будет последним оплотом орков, потому и срок такой долгий. Но Донбасс думаю к осени уже будет освобожден

Ще 30-70т життів лише військових. Я не питаю про особисту вашу готовність гинути за Донецьк, я запитаю про вашу моральну готовність просто сприйняти цю цифру. Мені дуже болять наші втрати. І навіть невеликі військові поразки я сприймаю як власне фіаско. Такі цифри я не знаю, як зможу пережити. Дуже високий рівень емпатії. Доречі, за цивільних нема такого.

Я вважаю, що це як кулю котити. Розігнати важко, потім сама котиться.
Коли ми досягнемо границь длнрів, навіщо зупинятись, коли опір вже подолан? Не думаю, що будуть якісь надмірні втрати.
З Кримом важче. Географія, відсутність флоту, висока вірогідність застосування ядерної зброї. Будут домовлятись - ви знімаєте санкції, ми через 50 років повертаєм Крим.
Може після поразки на Донбасі путінської Росії вже не буде.
Vlad442

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 15 тра, 2022 11:03

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Якщо зараз остаточно не вирішити питання Криму та Донбасу, то ані НАТО, ні ЄС нам не світить. Проблемні країни у складі нікому не потрібні. Тому не буде інвестицій, Україна стане сірою зоною. Безлюдним войовничим кордоном. Залишаться військові, яких буде озброювати Захід, Криворожсталь, та аграрії. Може хтось у ЗУ. ВУ та Київ будут пустелями. Буферною зоною.
Vlad442

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 15 тра, 2022 11:05

Vlad442 написав:
  striped написав:2. За время оккупации из Донбасса уехало огромное количество населения, а в момент освобождения побегут и колаборанты всех уровней. Т.е. жилплощади там хватает.
3. За время оккупации Донбасс стал депрессивным регионом, на который нужно было бы очень сильно тратиться и придумывать как же его снова оживить.
4. Прикидываем что-то к чему-то и получаем вин-вин решение - людей, потерявших жилье на Востоке отправляем на Донбасс, который объявляем свободной экономической зоной и традиционно просим страны-партнеры взять шефство над восстановлением промышленности.

Це житло комусь належить. Неможна його взяти, та відібрати.
Людина з Харкова може не захоче їхати на Донбас, бо тут работа, родичи, дачка, друзі.

Так. Та треба дивитися на структуру. Якщо власник виїхав до України в 14м, придбав нове житло та не планує повертатися, то його квартиру можна викупити у нього. Якщо це власність колаборантів яки втечуть до московіі - ії треба конфіскувати і тоді вже шукати нового власника. Моі пропозиціі базуються виключно на повазі до приватної власності, державництві та справедливості.

Людина з Харкова може не захоче бо залишилась робота та дачка. А може захоче тому що залишились лише гірки спогади про роботу и дачку, а у Донецьку пропонують квартиру на 30% більше і будується купа нових сучасних підприємств.
striped

Подякував: 3606 раз.
Подякували: 733 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 тра, 2022 11:32

Hotab написав:

Ще 30-70т життів лише військових. Я не питаю про особисту вашу готовність гинути за Донецьк, я запитаю про вашу моральну готовність просто сприйняти цю цифру. Мені дуже болять наші втрати. І навіть невеликі військові поразки я сприймаю як власне фіаско. Такі цифри я не знаю, як зможу пережити. Дуже високий рівень емпатії. Доречі, за цивільних нема такого.

Крим не думаю, що легко буде взяти. Простіше таки припинити подачу води і е.е. через перешийок, і рознести Кримський міст. І чекати коли РФ ослабне. От тоді або повертати силою, або чекати що самі попросяться взад.
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 15 тра, 2022 11:38

flyman написав:ПМР: теж зміюка, лежить чекає, коли вжалити. Ніяких дій на упередження не проводиться. Вже розбомблено міст і фактично відрізано південь Одесьокої області, але влада і далі робить вигляд, що це такий був план
про пмр уже отвечали, Молдова - независимая страна не объявлявшая нам войну, тогда мы сами превращаемся в агрессора, в результате - теряем западную помощь. РФ спит и видит этот сценарий, вместе с вами (я доступно объяснил почему вас за такие идеи банят?)
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 10151016101710181019 ... 14163>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему