|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 15 тра, 2022 10:44
Hotab написав: striped написав:1. По заверению главы разведки к НГ мы освободим всю Украину, включая Крым. Крым я так понимаю будет последним оплотом орков, потому и срок такой долгий. Но Донбасс думаю к осени уже будет освобожден
Ще 30-70т життів лише військових. Я не питаю про особисту вашу готовність гинути за Донецьк, я запитаю про вашу моральну готовність просто сприйняти цю цифру. Мені дуже болять наші втрати.
Які є пропозиції щодо уникнення значних втрат і водночас звільнення України? Дипломатія з варварами не працює, ми вже бачили. Херсонщина та інші потерпають від окупації, там катують та вбивають людей, грабують приватне і державне, руйнують історичне та сучасне. Хіба не болить це спостерігати? Чоловік приїхав у Мико по справах. Людей майже немає на вулицях, з паливом проблеми, руйнувань багато.. Скільки це все ще має тривати? ((
-
fler
-
-
- Подякував: 1209 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 тра, 2022 10:51
prodigy написав: vitaliian написав:Уточненные данные потерь ВС РФ на переправе через Северский Донец у Белогоровки. На данный момент, после облёта переправы БПЛА, было насчитано 73 единицы потерянной техники ВС РФ. - БМП/БМД – 38 единиц; - БТР - 4 единицы; - Танк Т-72 - 6 единиц; - Грузовики – 3 единицы; - МТ-ЛБ – 4 единицы; - Катера – 2 единицы; - Машины для возведения понтонных переправ – 5 единиц; - БРЭМ – 1 единица; - Прочие ББМ – 9 единиц.
с таким трудом поставили в строй 25-30 танков Т64 , спустя неделю "переправ" у Белогоровки них практически осталось 2-3?
если можно, поподробнее: как потери танков Т-72 позволяют вычислить остаток Т-64? Спасибо
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 тра, 2022 10:51
striped написав:2. За время оккупации из Донбасса уехало огромное количество населения, а в момент освобождения побегут и колаборанты всех уровней. Т.е. жилплощади там хватает. 3. За время оккупации Донбасс стал депрессивным регионом, на который нужно было бы очень сильно тратиться и придумывать как же его снова оживить. 4. Прикидываем что-то к чему-то и получаем вин-вин решение - людей, потерявших жилье на Востоке отправляем на Донбасс, который объявляем свободной экономической зоной и традиционно просим страны-партнеры взять шефство над восстановлением промышленности.
Це житло комусь належить. Неможна його взяти, та відібрати. Людина з Харкова може не захоче їхати на Донбас, бо тут работа, родичи, дачка, друзі.
-
Vlad442
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 2203 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 тра, 2022 10:56
Ромасик написав: striped написав:4. Прикидываем что-то к чему-то и получаем вин-вин решение - людей, потерявших жилье на Востоке отправляем на Донбасс, который объявляем свободной экономической зоной и традиционно просим страны-партнеры взять шефство над восстановлением промышленности.
а восток это не Донбасс? Страны-партнеры зайдут и без вашей просьбы, но только когда увидят выгоду. И вероятно, найдут, а у ахметок и бень уже не будет ресурсов восстанавливать свои гоки и нпз, добытые путем справедливой приватизации. striped написав:5. Люди получают жилье с повышающим коэффициентом,
c этого места поподробнее - откуда такая щедрость? striped написав:6. Сможем сделать такое без коррупционных факапов
а так можно?
Восток я подразумевал Харьков и ниже по направлению к Донецку, а также Мариуполь - он совсем близко. Повышающий коэффициент - потому что нужно людей как-то стимулировать на переезд в новое место, на потерю личных вещей, которые никак не считают при потере жилья. Потому что это по человечески. А про коррупцию выделил отдельным пунктом - сможем, значит победили и это будет чисто наша победа. Не сможем - будут оставшиеся "махаться за телочек"
-
striped
-
-
- Подякував: 3606 раз.
- Подякували: 733 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 тра, 2022 10:57
Hotab написав: striped написав:1. По заверению главы разведки к НГ мы освободим всю Украину, включая Крым. Крым я так понимаю будет последним оплотом орков, потому и срок такой долгий. Но Донбасс думаю к осени уже будет освобожден
Ще 30-70т життів лише військових. Я не питаю про особисту вашу готовність гинути за Донецьк, я запитаю про вашу моральну готовність просто сприйняти цю цифру. Мені дуже болять наші втрати. І навіть невеликі військові поразки я сприймаю як власне фіаско. Такі цифри я не знаю, як зможу пережити. Дуже високий рівень емпатії. Доречі, за цивільних нема такого.
Я вважаю, що це як кулю котити. Розігнати важко, потім сама котиться. Коли ми досягнемо границь длнрів, навіщо зупинятись, коли опір вже подолан? Не думаю, що будуть якісь надмірні втрати. З Кримом важче. Географія, відсутність флоту, висока вірогідність застосування ядерної зброї. Будут домовлятись - ви знімаєте санкції, ми через 50 років повертаєм Крим. Може після поразки на Донбасі путінської Росії вже не буде.
-
Vlad442
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 тра, 2022 11:03
Якщо зараз остаточно не вирішити питання Криму та Донбасу, то ані НАТО, ні ЄС нам не світить. Проблемні країни у складі нікому не потрібні. Тому не буде інвестицій, Україна стане сірою зоною. Безлюдним войовничим кордоном. Залишаться військові, яких буде озброювати Захід, Криворожсталь, та аграрії. Може хтось у ЗУ. ВУ та Київ будут пустелями. Буферною зоною.
-
Vlad442
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 тра, 2022 11:05
Vlad442 написав: striped написав:2. За время оккупации из Донбасса уехало огромное количество населения, а в момент освобождения побегут и колаборанты всех уровней. Т.е. жилплощади там хватает. 3. За время оккупации Донбасс стал депрессивным регионом, на который нужно было бы очень сильно тратиться и придумывать как же его снова оживить. 4. Прикидываем что-то к чему-то и получаем вин-вин решение - людей, потерявших жилье на Востоке отправляем на Донбасс, который объявляем свободной экономической зоной и традиционно просим страны-партнеры взять шефство над восстановлением промышленности.
Це житло комусь належить. Неможна його взяти, та відібрати. Людина з Харкова може не захоче їхати на Донбас, бо тут работа, родичи, дачка, друзі.
Так. Та треба дивитися на структуру. Якщо власник виїхав до України в 14м, придбав нове житло та не планує повертатися, то його квартиру можна викупити у нього. Якщо це власність колаборантів яки втечуть до московіі - ії треба конфіскувати і тоді вже шукати нового власника. Моі пропозиціі базуються виключно на повазі до приватної власності, державництві та справедливості. Людина з Харкова може не захоче бо залишилась робота та дачка. А може захоче тому що залишились лише гірки спогади про роботу и дачку, а у Донецьку пропонують квартиру на 30% більше і будується купа нових сучасних підприємств.
-
striped
-
-
- Подякував: 3606 раз.
- Подякували: 733 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 тра, 2022 11:32
Ще 30-70т життів лише військових. Я не питаю про особисту вашу готовність гинути за Донецьк, я запитаю про вашу моральну готовність просто сприйняти цю цифру. Мені дуже болять наші втрати. І навіть невеликі військові поразки я сприймаю як власне фіаско. Такі цифри я не знаю, як зможу пережити. Дуже високий рівень емпатії. Доречі, за цивільних нема такого.
Крим не думаю, що легко буде взяти. Простіше таки припинити подачу води і е.е. через перешийок, і рознести Кримський міст. І чекати коли РФ ослабне. От тоді або повертати силою, або чекати що самі попросяться взад.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2834 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 15 тра, 2022 11:38
flyman написав:ПМР: теж зміюка, лежить чекає, коли вжалити. Ніяких дій на упередження не проводиться. Вже розбомблено міст і фактично відрізано південь Одесьокої області, але влада і далі робить вигляд, що це такий був план
про пмр уже отвечали, Молдова - независимая страна не объявлявшая нам войну, тогда мы сами превращаемся в агрессора, в результате - теряем западную помощь. РФ спит и видит этот сценарий, вместе с вами (я доступно объяснил почему вас за такие идеи банят?)
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2519 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2