|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 02 чер, 2022 11:32
А что не так с парижскими мансардными квартирами для бедных студентов?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 чер, 2022 11:39
Faceless написав:А якщо говорити про комфорт загалом, я досі вважаю, що для 1к це площа від 50м2, з нормальних розмірів кімнатою, кухнею (можливо студією, тоді це дехто називає двушкою), не тісним санвузлом, бажано гардеробною і лоджією/балконом. А 2к - десь 90м, все те саме, але два санвузли і обов'язково з гардеробною.
Зачем в двушке 2 санузла??? Они и в трешке нужны так себе. Думаю, что для двушки - более 70 метров это излишество
-
Damien
-
-
- Подякував: 774 раз.
- Подякували: 832 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 02 чер, 2022 11:43
Damien написав: Faceless написав:А якщо говорити про комфорт загалом, я досі вважаю, що для 1к це площа від 50м2, з нормальних розмірів кімнатою, кухнею (можливо студією, тоді це дехто називає двушкою), не тісним санвузлом, бажано гардеробною і лоджією/балконом. А 2к - десь 90м, все те саме, але два санвузли і обов'язково з гардеробною.
Зачем в двушке 2 санузла??? Они и в трешке нужны так себе. Думаю, что для двушки - более 70 метров это излишество
Ну я так понимаю в одной комнате живут родители, а в другой их дети со своими детьми. На 6 человек лучше 2 санузла.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 чер, 2022 11:58
Damien написав: Faceless написав:А якщо говорити про комфорт загалом, я досі вважаю, що для 1к це площа від 50м2, з нормальних розмірів кімнатою, кухнею (можливо студією, тоді це дехто називає двушкою), не тісним санвузлом, бажано гардеробною і лоджією/балконом. А 2к - десь 90м, все те саме, але два санвузли і обов'язково з гардеробною.
Я бы и в однушках делал 2 санузла. В однушке можно один полноценный, а один только с унитазом и раковиной. Но уже в 2ке 2 полноценных санузла из э маст. В трешке может быть и 3. Но два это абсолютный минимум.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 чер, 2022 12:30
В санузле ж не только моются и отправляют естественные потребности. Если нет прачечной - там ставят стиралку, сушилку, бойлер. Если там еще и водомерный узел и узел водоподготовки (даже самый примитивный, просто с фильтрами грубой очистки) находится - как это все впихнуть в один санузел и чтобы в нем еще развернуться можно было - не представляю (хотя я впихнул, и это в гостевой, но в нем 5 кв.м - больше чем в хозяйском). Но хочется же еще и нормальный санузел иметь - "для души" - типа с ванной.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 чер, 2022 13:08
Ясно, якщо відшукувати тільки каморки папи Карло, то всюди можна знайти, вочевидь, це для вас орієнтир
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 02 чер, 2022 13:11
BIGor написав: Damien написав: Faceless написав:А якщо говорити про комфорт загалом, я досі вважаю, що для 1к це площа від 50м2, з нормальних розмірів кімнатою, кухнею (можливо студією, тоді це дехто називає двушкою), не тісним санвузлом, бажано гардеробною і лоджією/балконом. А 2к - десь 90м, все те саме, але два санвузли і обов'язково з гардеробною.
Ну я так понимаю в одной комнате живут родители, а в другой их дети со своими детьми. На 6 человек лучше 2 санузла.
На дві сім'ї потрібно дві окремі квартири, це навіть не предмет суперечок. Всі інші варіанти - жорсткі компроміси з різних причин
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 02 чер, 2022 13:16
Чисто питання зручності. Може й не пріоритет #1, але просто зручно, коли як мінімум санвузол роздільний, а ще краще два повноцінних, з пральнею і т п
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 02 чер, 2022 13:28
Крупнейший американский банк JPMorgan Chase & Co. готовится к урагану в мировой экономике, сказал на финансовой конференции в Нью-Йорке глава банка Джейми Даймон. Он посоветовал инвесторам сделать то же самое.
"Знаете, раньше я говорил о грозовых тучах, но теперь я хочу внести поправку... Надвигается ураган", - сказал Даймон. По его словам, никто не знает, будет это "небольшой ураган или супершторм Сэнди".
"Крепитесь, - посоветовал Даймон собравшимся на конференции аналитикам и инвесторам. - JPMorgan готовится, и мы будем проводить очень консервативную политику".
-
Moneta
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 1529 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 чер, 2022 14:07
Faceless написав:Damien написав: Faceless написав:А якщо говорити про комфорт загалом, я досі вважаю, що для 1к це площа від 50м2, з нормальних розмірів кімнатою, кухнею (можливо студією, тоді це дехто називає двушкою), не тісним санвузлом, бажано гардеробною і лоджією/балконом. А 2к - десь 90м, все те саме, але два санвузли і обов'язково з гардеробною.
Чисто питання зручності. Може й не пріоритет #1, але просто зручно, коли як мінімум санвузол роздільний, а ще краще два повноцінних, з пральнею і т п
Вопрос комфорта. Определяется не количеством комнат, а количеством проживающих. Но после коммуналки и 1 санузел на квартиру - роскошь
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
|