Надто багато friendly fire. У вас під боком ненависники України (і не всі ще в бані на момент) , а ви чубитесь , хто за Зе, хто за По, а хто скільки разів назвав оркостан загарбником і агресором. Тут чума розказує, що долярчик мало старається для перемоги, а само в житомирському котлі воює.
Питали, скільки воно задонатило. Як воно могло задонатить, коли рекорд "прожити на 100 уе" ставить. Там інша, ущербна психологія.
В воскресенье, 11 июня, десятки николаевцев вышли на пляжи в береговой зоне микрорайона Намыв. Воскресный день выдался жарким — уже с утра температура воздуха была более + 30 в тени. Поэтому, несмотря на объявленный городскими властями запрет, люди вышли к воде. Многие пришли целыми семьями, с детьми и даже с домашними животными. И дети и взрослые охотно купаются в реке. Чем ближе к полдню, тем больше людей становится на пляжах. https://korabelov.info/2022/06/249107/n ... a-plyazhi/
Home, sweet home… Купа речей на літо, модні купальники… як мені їх не вистачає.. Я теж на пляж хочу! (але до Ніцци )
Обіцяні виплати 150 млрд. грн., що понад 4 млрд доларів за цей період, або все ж таки 1,5 млрд/міс. Причому саме останнім часом наші втрати виросли, коли перейшли в формат артилерійських дуелей. Плюс вороги ще і ракетами та іншою дальнобійною зброєю. Якщо війна буде затяжна, то економічно підтримувати такі виплати буде можливо або за рахунок союзників, але щось поки вони не успівають, або сильної девальвації.
Обіцяні виплати 150 млрд. грн., що понад 4 млрд доларів за цей період, або все ж таки 1,5 млрд/міс. Причому саме останнім часом наші втрати виросли, коли перейшли в формат артилерійських дуелей. Плюс вороги ще і ракетами та іншою дальнобійною зброєю. Якщо війна буде затяжна, то економічно підтримувати такі виплати буде можливо або за рахунок союзників, але щось поки вони не успівають, або сильної девальвації.
Ви пропонуєте урізати виплати військовим та їх утриманцям? Вибачте, але мені здається, що зараз не на цьому слід економити. Як варіант, можна скоротити кількість чиновників, урізати 300-тисячні з/п суддів і іже з ними тощо, пильнувати схеми розпилу бюджету та різної закордонної допомоги. Крім того, доцільно випустити за кордон моряків, ІТ-шників тощо на роботу, щоб наповнювали бюджет. Багато з них вертатимуться.
Востаннє редагувалось fler в Нед 12 чер, 2022 19:01, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:Завтра вже їду на вогневу, тож буду слухаТИ!))
Як би це смішно не звучало, але від мого слуху напряму залежить моє і моїх побратимів життя! (проіпав дрона>>>дрон засік/сфоткав>>>все - чекай близьких прильотів! )
Але цікаво дивитись на вашу карту)) Завтра їду туди/якраз під певну цифру на карті - але не під 4ку - я не настільки близько Херсону)
будь уважним і обережним, бажаю виконати завдання і повернутись всім нашим захисникам
fler написав:В воскресенье, 11 июня, десятки николаевцев вышли на пляжи в береговой зоне микрорайона Намыв. Воскресный день выдался жарким — уже с утра температура воздуха была более + 30 в тени. Поэтому, несмотря на объявленный городскими властями запрет, люди вышли к воде. Многие пришли целыми семьями, с детьми и даже с домашними животными. И дети и взрослые охотно купаются в реке. Чем ближе к полдню, тем больше людей становится на пляжах. https://korabelov.info/2022/06/249107/n ... a-plyazhi/
Home, sweet home… Купа речей на літо, модні купальники… як мені їх не вистачає.. Я теж на пляж хочу! (але до Ніцци )