Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 14121413141414151416 ... 14373>
Повідомлення Додано: Чет 23 чер, 2022 10:57

Игорь Алексеевич написав:Сейчас начинаются первые пищание от Европы, что они уже устали от войны в Украине. И это еще не осень, а только начало лето.
Бюджет нас трещит, даже вливание доноров не помогает закрывать дыру более в 3млр.грн. ежемесячно. Осень и зима будут очень трудными для страны.

3млр.грн. - копійки для Заходу.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 чер, 2022 11:03

Zebra написав:
  alfredhaos написав:
  Zebra написав:Есть вероятность, что газа собственной добычи хватит.

Только если потребление провалится на 50%, а добыча только на 20%.
Довоенный дефицит был 33% потребления.
Добыча 20 млн, потребляли 30 млн.

Уже очевидно, что потребители вроде Азовстали, Азота, города Мариуполь и других разбомбленных и временно оккупированных отваливаются от потребительства.

15 млрд м3 это на нужды населения (газ + котельни), все равно будет дефицит и нужно будет или выкачивать с хранилищ, если там есть еще конечно, или импортировать по 1600 долл. за м3.
Или сокращать потребление населением, не будет 25 в квартирах зимой :mrgreen:
alfredhaos

Подякував: 9 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 чер, 2022 11:05

andrijk777 написав:
  juristkostya написав:не понимаю, зачем отрицать общеизвестные вещи. Ельцин шел к власти по линии аппарата РСФСР. Поэтому, он не "отпускал" союзные республики и не имел рычагов власти противостоять их "уходу". Он просто принял сложившийся статус кво.
В то же время, на момент его прихода к власти Чечня была в составе РФ и он сопротивлялся распаду уже самой РФ.
Так что, как раз ваша логика не опирается на факты

Яка різниця по якій лінії йшов Єльцин???
Для мене РІ=СРСР=РФ=Росія. Якщо для вас ні - дальше не читайте.
В 1991 році Росія втратила майже половину території - факт.
В 1996 році Росія втратила Чечню - факт.
Чому в 202х році Росія не може втратити Крим? Тим більше Крим і не її для світу.

Розвал РФ питання часу, доля русскіх стрімко скорочується. Все йде по кахастанському сценарію, де русскіє це вже другий сорт і казахи відверто русскіх посилають і геноцидять, як в середині країни, так і зовні.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 23 чер, 2022 11:07

antey1969 написав:
  Игорь Алексеевич написав:Сейчас начинаются первые пищание от Европы, что они уже устали от войны в Украине. И это еще не осень, а только начало лето.
Бюджет нас трещит, даже вливание доноров не помогает закрывать дыру более в 3млр.грн. ежемесячно. Осень и зима будут очень трудными для страны.

зима будет трудной для Европы.
В Украине, которая не спешит делать запасы угля (и газа тоже йок) зимой будет полная Ж.
Надежда лишь на теплую зиму.

Не переживайте, "хуже не будет", "хоть посмеёмся".
Востаннє редагувалось Schmit в Чет 23 чер, 2022 11:10, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Заблокований
Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 чер, 2022 11:09

alfredhaos написав:15 млрд м3 это на нужды населения (газ + котельни), все равно будет дефицит и нужно будет или выкачивать с хранилищ, если там есть еще конечно, или импортировать по 1600 долл. за м3.
Или сокращать потребление населением, не будет 25 в квартирах зимой :mrgreen:

Если русня не разбомбит газовую инфраструктуру (добычу и сети), то максимум зимой 20 млрд будет потребление. Основные потребители не будут работать, из за блокировки портов, продукция не будет производиться, другие предприятия разбомблены или на оккупированной территории. Не исключен вариант экспорта газа.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 23 чер, 2022 11:10

andrijk777 написав:Для мене РІ=СРСР=РФ=Росія.

Та я понял. Просто, объективно это не так, но не обращайте внимания
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 чер, 2022 11:49

до росьба-вопрос к Hotab"у.

Посмотрите, пожалуйста, если есть время с 19.50 до 24.36 и с 29.43.
Интересно Ваше мнение.
Заранее благодарен.

P.s. Вопрос ко всем.
Почему не вставляется ссылка с привязкой ко времени?
Я что-то не так делаю?
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 23 чер, 2022 11:55

alfredhaos написав:

А можете примеры европейского пищания?
9 млрд евро не хватит закрыть бюджетную дыру?
https://www.bloomberg.com/news/articles ... -this-week

Не хватит.
Посмотрите viewtopic.php?p=5449869#p5449869.
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 23 чер, 2022 12:16

Найбільш страшне в цій кримінальній справі – це не те що я там постраждав чи якось там морально принизили. Найбільш страшне, що зупинили поставку бронежилетів в армію. І про це я в принципі казав ще 2019 року, коли тільки вони почали цю справу. Коли вони заарештували ці бронежилети, коли вони заарештували всю проєктну документацію, коли вони заарештували наші спроби розробити новий бронежилет", – каже генерал.

"Наскільки мені відомо – справу зараз призупинено, але не закрито. І я вам скажу більше, там всі там кажуть, що от "ти захищав Миколаїв, вони мають закрити", вони не мають закрити справу тільки за те, що я захищав там чи захистив Миколаїв. Справу вони мають закрити, у зв'язку з тим, що там відсутній склад злочину", – говорить "кіборг Миколаєва".

І додає, що нині уже й немає предмета спору, бо бронежилети, навколо яких виникла ця справа, нині уже на фронті і захищають армійців ЗСУ.

"І найстражніше в цій справі, що ті 16 тисяч бронежелетів, які були заарештовані, і по суті є причиною спору, їх роздали. Їх видали у війська і вони нині захищають наших військових від поранень. І вони тим самим визнали, що не такі вони вже й погані ці бронежелети, якщо вже вони їх видали людям. Я не знаю, коли закінчиться війна і ми знову повернемося до цієї справи, але я не знаю, за що ми будемо сперечатися із суддею. Тобто причини спору вже немає", – констатує Марченко.

Крім того, генерал Марченко назвав осіб, які влаштували судилище над ним і перешкоджали надходженню амуніції армійцям ЗСУ. Про це він написав у Facebook.

"Ну що шановні, настав час відповідей! Одна із них: чому під час, коли Держава у стані війни протягом 8 років, на момент наступу рашистів на наші землі, не забезпечила наших хлопців елементарним одягом і взуттям, не кажучи вже про захист, і вони зустрічали ворога без жодних засобів індивідуального захисту і просто помирали... за відсутністю бронежилетів і касок, нагадую! Де зараз цей під@рас Труба, пиз**тий прокурор Середа, та ах**вший слідак ДБР Алексенко, який у залі суду назвав патріотично налаштованих громадян "ушлёпками", та тихо виє***ний слідак з економічних злочинів МВС Олег Моргун, який і прийняв від спецслужб рф замовлення на знищення реформ речового забезпечення Українського війська? На якому із найгарячіших напрямах спротиву військ, вони зараз відстоюють інтереси держави??? Чому ці потвори зараз спокійно живуть і дихають??? Рано чи пізно все стає на свої місця…", – пише генерал.
https://www.5.ua/suspilstvo/heneral-mar ... 80101.html
V2
4

Подякував: 298 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 23 чер, 2022 12:18

alfredhaos написав:

А можете примеры европейского пищания?
9 млрд евро не хватит закрыть бюджетную дыру?
https://www.bloomberg.com/news/articles ... -this-week

что-то цифры пошли в разнобой. на тек момент дефицит бюджета - 5 млрд дол или 180 млрд грн в месяц. 50 млрд грн печатал и будет печатать НБУ. 3 млрд дол необходимо внешних вливаний в месяц.

и скорей всего еще не учтено 5-6 млрд дол, которые нужны Нафтогазу на закупку газа - это если не искать приключений зимой. в принципе может хватить м меньшего кол-ва газа
Shaman

Подякував: 767 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 14121413141414151416 ... 14373>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти