Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Starter написав:чет зашел в пумб всекарты сделать валютные, все равно просят страховку платную, лол)
или это только мне так не везет?
В июне заканчивается по сроку всекарта. Обратились в житомирское отделение с целью получить новую. Так сказали, что если сейчас оформлять, то со страховкой, а если в июле, то без.
lara_08 написав:В июне заканчивается по сроку всекарта. Обратились в житомирское отделение с целью получить новую. Так сказали, что если сейчас оформлять, то со страховкой, а если в июле, то без.
lara_08 написав:В июне заканчивается по сроку всекарта. Обратились в житомирское отделение с целью получить новую. Так сказали, что если сейчас оформлять, то со страховкой, а если в июле, то без.
какой-то сюр...
Бред, можете звонить на горячку з жалобой на конкретного менеджера, который хочет впарить страховку. Получал долларовую ВсеКарту во Львове - выдали без вопросов.
PUMB У мене скарга на ваших доморощених айтішників ....Це що за самоуправство з автоматичним підключенням пуш-повідомлень при одноразовому заході у ваш застосунок ???? Ви мене обмежили в контролі за кредитним рахунком . бо відключити ці "автоматичні пуші" застосунок не дає . Звідси питання , оскільки я не користуюсь застосунком ,був одноразовий захід , відключити їх немає можливості - то хто буде відповідати за несанкціоновані операції ????? ВИМАГАЮ НЕГАЙНО ВІДНОВИТИ МЕНІ СМС -ПОВІДОМЛЕННЯ !!!
-VICTOR- написав:PUMB У мене скарга на ваших доморощених айтішників ....Це що за самоуправство з автоматичним підключенням пуш-повідомлень при одноразовому заході у ваш застосунок ???? Ви мене обмежили в контролі за кредитним рахунком . бо відключити ці "автоматичні пуші" застосунок не дає . Звідси питання , оскільки я не користуюсь застосунком ,був одноразовий захід , відключити їх немає можливості - то хто буде відповідати за несанкціоновані операції ????? ВИМАГАЮ НЕГАЙНО ВІДНОВИТИ МЕНІ СМС -ПОВІДОМЛЕННЯ !!!
Starter написав:чет зашел в пумб всекарты сделать валютные, все равно просят страховку платную, лол)
или это только мне так не везет?
В июне заканчивается по сроку всекарта. Обратились в житомирское отделение с целью получить новую. Так сказали, что если сейчас оформлять, то со страховкой, а если в июле, то без.
Я через ИБ перевыпустил карту. Без лишних вопросов. За 5 дн дошла до отд-я.