Visky написав: Так і рашкін генштаб цього не підтвердив. Французький меланшоніст поширив фейк проти МакАрона і допомоги Україні. Я ще подумав, нащо везти всі 2 машин на "УралГовнозавод", а не 1, а іншу, логічно, - в нормальне КБ, або відстріляти нею на фронті
Да при чому тут меланшоніст? оркоТВ хв 15 смакувало цю "подію". Навіть виступав якийсь мастер с уралвагонзаводу, та дякував французам. Так що з повна це вписується в іх пропагандонські наративи. Я зовсім не пойму чого ви всі так боїтесь подивитись іх пропагандон-ресурси???? Мабуть від великого розуму. Або боїтесь що вас вони загітують? Жесть.
Тому, що він перший "повідомив", орки після цього шарманку запустили. Цей факт тут обговорювався. Розширюйте кругозір, вище за оркоТВ
Успіх написав:І як наполовину жартує мій один колега по зброї - що ми були в одному місці на вогневій, що там чужі дрони чуть не на плечі сідали/чуть солдат не крали))
Пане Успіх, а може нам на форумі зібрати грошей та передати в твій підрозділ? Шанвоні, як ідея ?
У них там все просто вживлено в мізки. Нацисти - це погано Нацистів треба вбивати Українці - нацисти
Можливо і так. Тільки в сучасному суспільстві мало бажаючих помирати за ідею, навіть серед незаможних бурятів. Втома від війни має наслідок у вигляді не докомплекта на передовій, в якості війська, їх мотивації. Це все вже проявляється у ворога.
в европе точно никто не будет рубиться как Украина.Там настолько размыта уже идентификация наций. Космополитизм. Они только на футболе могут покричать поболеть за своих но умирать-нет конечно.В самолёт и безопасное место.
konstantin kirovograd написав:в европе точно никто не будет рубиться как Украина.Там настолько размыта уже идентификация наций. Космополитизм. Они только на футболе могут покричать поболеть за своих но умирать-нет конечно.В самолёт и безопасное место.
Шо, вот прям вся Европа в самолеты и безопасное место ? Не кажи дурныць
Востаннє редагувалось pesikot в Суб 25 чер, 2022 18:35, всього редагувалось 1 раз.
konstantin kirovograd написав:в европе точно никто не будет рубиться как Украина.Там настолько размыта уже идентификация наций. Космополитизм. Они только на футболе могут покричать поболеть за своих но умирать-нет конечно.В самолёт и безопасное место.
Шо, вот прям вся Европа в самолеты и безопасное место ? Не кажи дурныць
Хронометраж гитлера-не думаю что сильно изменилось что-то на данный момент. Я высказал своё мнение.Вы своё. И кстати тыкать незнакомым людям это признак невоспитанности. Монако - 1 день, Люксембург - 1 день, Нидерланды - 6 дней, Бельгия - 8 дней, Югославия - 12 дней, Греция - 24 дня, Польша - 36 дней, Франция - 43 дня
Shaman написав:потери с той стороны выше просто по той причине, что им насрать на солдат, они не думают, как сохранить людей - а мы думаем...
А якщо вяти до уваги цей фактор: "РОСІЯ ПЕРЕВАЖАЄ У 10-15 РАЗІВ ЗА КІЛЬКІСТЮ АРТИЛЕРІЇ, А УКРАЇНА ВИКОРИСТАЛА МАЙЖЕ ВСІ ЗАПАСИ СНАРЯДІВ ДО РАДЯНСЬКИХ ЗРАЗКІВ – ГУР МО" https://www.5.ua/suspilstvo/rosiia-perevazhaie-u-10-15-raziv-za-kilkistiu-artylerii-a-ukraina-vykorystala-maizhe-vsi-zapasy-snariadiv-do-radianskykh-zrazkiv-hur-mo-279546.html І це не в 2 рази, "Карле". То чисто математично, з теорії ймові́рностей, у кого втрат буде більше, навіть попри інші фактори? І щось мені не дуже віриться в тотальну криворуко-зорість рашистських артелеристів. В рашці досить уваги приділялось точності артел. стрільби при навчаннях. Ну, навіть якщо припустити неточність їхніх гармат, гаубиць, ненавченість, похибку і брак авіарозвідки і наведення, в чому є сумнів, то 10- і більш кратне переважання в обстрілах по умовно одаковому квадрату площі має призводити до більшої кількості вражень, нажаль...
1. Вы невнимательны. Вопрос: "Вы уверены?" - относился к "им насрать на солдат". 2. "РОСІЯ ПЕРЕВАЖАЄ У 10-15 РАЗІВ ЗА КІЛЬКІСТЮ АРТИЛЕРІЇ" - не уверен, что нет художественного преувеличения. На каких-то конкретных направлениях - возможно, и то временно. Превосходство, и значительное, конечно, есть. 3. В "тотальну криворуко-зорість" тоже не верю. Но на оборудованных позициях артобстрел не приводит к огромным потерям. 4. Превосходство в артиллерии постепенно уменьшается.
Ваше питання було зрозуміле, моя репліка не до Вас. А от Ви уважно читали? "РОСІЯ ПЕРЕВАЖАЄ У 10-15 РАЗІВ ЗА КІЛЬКІСТЮ АРТИЛЕРІЇ..." – це офіційна заява ГУР МОУ. Посилання вище. Тобто це середньостатистичні дані, а не на окремих ділянках. Про "на окремих", зокрема в р-ні Сєвєродонецька, то казали і про 50-кратну перевагу раніше, а тепер співвідношення покращилось до тих же 10-15 разів. Я ще про великоракетну (балістичні, крилаті) перевагу промовчав. Яка в них перевага? Можливо 1:100? Сьогодні он більше 50 випустили. А радіус ураження їх і руйнівна сила суттєво більша. Тож можу припустити, що маємо більше втрат на поточному моменті, нажаль...
Востаннє редагувалось Visky в Суб 25 чер, 2022 18:51, всього редагувалось 1 раз.
Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що українські військові не змогли «доробити заплановане» в Сєвєродонецьку через передчасне оприлюднення інформації в соцмережах.
«Чому не можна публічно говорити, що ЗСУ вийшли з… або зайшли у … населений пункт до того, як про це заявить Генштаб. Тому що це завдає шкоду роботі ЗСУ. Це забирає в них дорогоцінний час – добу/дві, які вони ще могли реалізовувати свої військові плани і маневри в умовах непублічності ходу військової операції», – написала вона у фейсбуці 25 червня.
«Публічна демонстрація цивільними особами обізнаності щодо ходу військових операцій та повідомлення про це у соцмережах до офіційних заяв Генштабу почасти зриває військові операції – як це було вчора і позавчора щодо Сєвєродонецька. Коли просто не дали ЗСУ доробити заплановане», – додала вона.
24 червня голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що захисники Сєвєродонецька отримали команду відходити на нові позиції. Водночас ні в Генштабі, ні в Міноборони про такий наказ наразі не повідомляли.