Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
WallNutPen написав:И хочу ошибится, но теперь боюсь что эта эра Шары закончлась - и действительно банки будут теперь пытаться заставить клиентов платить за все.
Думаю ваші роздуми в цілому вірні , але передчасні висновки )...те що банки хочуть зняти побільше шерсті з овечок - то не новина взагалі , коли банки цього не хотіли ? от тільки їх(банків) забаганки матимуть шанси на реалізацію в тому випадку коли економіка країни буде на висоті ...а доходи пересічного клієнта будуть теж належного рівня....а в теперрішній час бажання побрити клієнта на додаткові витрати закінчаться різким закриттям того продукту через який клієнту банк полізе в кишеню )....А таки ж відомо...утримати клієнта коштує набанато менше , ніж пізніше його знову зазивати плюшками назад до банку )....тому - маркетингу потрібно добре думати - перед тим як накидати нові платні послуги.
Повернення кредитів. Sense надішле пуш про ті, що будуть вам доступні. - Віддалена реструктуризація. Доступна прямо в Sense - цифровий банк надішле пуш усім, чиї кредити підходять під програму
Якщо наприклад 25го числа заліз в кредитний ліміт, потратив там 20+ гривен, то 1го числа наступного місяця банк спише 100 гривень?
p.s. а то коли читаю ці банківську термінологію то в мене бубух з мізками відбувається
включає санкціоновану, прострочену, несанкціоновану заборгованість та проценти, які нараховуються на залишок заборгованості на картковому рахунку за поточний Розрахунковий період.