Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 19521953195419551956 ... 14489>
Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 15:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Zebra написав:Никакого контр-наступления не будет - это блеф. Хорошо, если под Днепром орков получится остановить.

Маю думку, що наразі ЗСУ не мають ресурсів для наступу: бракує бронетехніки, у ворога перевага в арті. Але я б не був настільки категоричним, що ситуація не зміниться...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 15:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sequence написав:сильный ход проводить референдум, когда в оккупированной части области населения практически не осталось.
не надо выдавать желаемое за действительно, народу там достаточно.
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 15:13

Zebra написав:Чтоб контр-наступать, нужны резервы, а раз нет мобилизации принудительной, то и резервов нет.

Это прямым текстом говорят ВСЕ:
https://patrioty.org.ua/politic/zalyshy ... 31309.html
...............
Росія вважає страх ефективною зброєю, агресор намагається залякати потенційних добровольців. Ці хлопці чудово усвідомлюють - у разі полону вони можуть ніколи не повернутися додому. "Те, що росіяни роблять з полоненими, це варварство. Я бачив багато жахливих речей, але такого, як роблять росіяни, не бачив. Ми розуміємо ступінь загрози. Росіяни пробують залякати людей, щоб вони не їхали сюди. Але жахливі речі, які вони роблять із західними людьми, мають зворотній ефект. Навпаки, сюди їде ще більше людей", - каже Стюарт

Більше людей – значить, потрібно більше зброї. "Не вистачає, треба ще. Пиз**ь, як багато треба", - твердить латвієць. "Ми прекрасно воюємо тією зброєю, яка в нас є. Але, якщо її буде більше, ми зможемо робити більше. Особливо з важким озброєнням. БТРи та інше. Нам потрібно більше зброї. Це думка солдата. Нам потрібно більше важкої зброї", - запевняє громадянин Ірландії Айріш.

Але брак важкої зброї жодним чином не ставить на паузу те, заради чого вони купили квитки до України. "Чи будемо ми воювати далі? Відповідь - так. Ми всі приїхали сюди, щоби перемогти", - переконують легіонери.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 15:20

Zebra написав:Я имел ввиду, что сам наш украинский народ не хочет войны. Поговорка такая "лишь бы не было войны" - поэтому и выбрали тех, кто похерил ракетные программы, размнировал Чонгар и "просто перестать стрелять", чтоб враг не подумал, что мы хотим воевать, вдруг прокатит.

Никакого контр-наступления не будет - это блеф. Хорошо, если под Днепром орков получится остановить.

Чтоб контр-наступать, нужны резервы, а раз нет мобилизации принудительной, то и резервов нет.

З цим 100% згідний.

Але після 24.02 ситуація змінилась.
Тепер вже немає "хочеш-не хочеш" воювати. Тепер мусиш. Той самий Зе, я думаю, переосмислив ситуацію. Та й вибору у нього малувато.

"нет мобилизации принудительной" - спірне рішення.
Ви мислите категоріями Великой Отечественной. Типу, раз совєти виграли, значить тактика "воювати м'ясом" працює. Але ті ж самі фіни м'ясом не воювали і нічого, нормально воювали. А ті ж самі німці в кінці війни воювати м'ясом і що? А нічого, програли, не помогло м'ясо. Ті ж самі китайці воювати м'ясом, але толку було мало.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 15:22

detroytred написав:Як ви знаєте, ми замінували всі важливі об'єкти Запорізької атомної станції. І ми не приховуємо цього від ворога. Ми їх попередили. Ворог знає, що станція буде або російською – або нічиєю. Ми готові до наслідків цього кроку», - заявив окупант.
.....

Как-то уж очень напоминает бредни Медведева или истерики Соловьева.
Я бы не очень доверял таким высказываниям.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 15:26

Если хотите, в цифрах о Войне и её длительности, эффективности,...(всё, что Вам нужно)
1. Мобилизационный потенциал РФ - 15 миллионов.
2. Официально воюет на территории Украины 250 тысяч
3. По сведениям МО Украины вчерашние потери орков составили 140 единиц.
4. Официальные Потери Орков, в Украине в технике сравнимы с уничтоженной Армией развитого Государства.
5. Мы имеем то же потери.
6. У орков достаточно техники и БК на базах хранения по сравнению с нами источник неисчерпаемый.
7. Наши базы были разбиты до того, как...
8. Источник Экономический восполнения -? Страны союзники.
9. Достаточно?
10. Авиация, ПВО, противоракетные и противокорабельные системы?

Только по сокращению количессства Орков такими темпами Война будет длиться - десятилетиями.
Стабилизировать, на сегодня, фронт можно с их потерями не менее 1000/особей в день.
Для чего нужна техника.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Пон 08 сер, 2022 22:50, всього редагувалось 1 раз.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 15:40

andrijk777 написав:
  Zebra написав:Я имел ввиду, что сам наш украинский народ не хочет войны. Поговорка такая "лишь бы не было войны" - поэтому и выбрали тех, кто похерил ракетные программы, размнировал Чонгар и "просто перестать стрелять", чтоб враг не подумал, что мы хотим воевать, вдруг прокатит.

Никакого контр-наступления не будет - это блеф. Хорошо, если под Днепром орков получится остановить.

Чтоб контр-наступать, нужны резервы, а раз нет мобилизации принудительной, то и резервов нет.

З цим 100% згідний.

Але після 24.02 ситуація змінилась.
Тепер вже немає "хочеш-не хочеш" воювати. Тепер мусиш. Той самий Зе, я думаю, переосмислив ситуацію. Та й вибору у нього малувато.

"нет мобилизации принудительной" - спірне рішення.
Ви мислите категоріями Великой Отечественной. Типу, раз совєти виграли, значить тактика "воювати м'ясом" працює. Але ті ж самі фіни м'ясом не воювали і нічого, нормально воювали. А ті ж самі німці в кінці війни воювати м'ясом і що? А нічого, програли, не помогло м'ясо. Ті ж самі китайці воювати м'ясом, але толку було мало.

по виділеному: жартуєте
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 15:40

Re: Удав скоро закінчиться

Схоже, що скоро раша остаточно видохнеться. За останні сто років такого ще не було. Ця війна схожа на Зимову, тоді теж був бравурний перший етап з розбитими колонами, і другий етап вогняного валу, який проломив фінську оборону. Фінам допогали тільки сусіди скандинави, трохи німці, тому їм довелось капітулювати. Путлер не проти миру, але це буде мир, як після карабахської війни,коли ми втратимо не тільки окуповані території, але ще й віддамо раші весь донбас, чи всю новоросію.
Очевидно, що цього не буде, саме через те, що удав вже закінчуєіться. Що буде далі, більше залежить від партнерів, чим від нас.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 15:42

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 сер, 2022 15:42

Zebra написав:При контр-наступі потрібні свіжі сили (резерви), щоб оперативно закривати слабкі прогалини, бо фронт та фланги розтягуються, виникають слабкі ділянки.

Немає формування резервів, немає і планів контр-наступу, є блеф.

У вас все так просто. Ваш план:
1. Набрати(налапати) людей на вулицях.
2. Піти в контр-наступ.
3. Виграти війну.
:D :D :D
По-моєму це так не працює. Я можу помилятись. :(
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 19521953195419551956 ... 14489>
Форум: