Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 21182119212021212122 ... 14848>
Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 14:28

otg написав:.. Как то в начале ветки я писал что потери 50 тыс убитыми для РФ это капец для их группировки. К сожалению пока это не так.

не расстраивайте местных, они в это искренне верят. Так же, как вата верит конашенкову.
2 месяца назад, когда я имел неосторожность предположить, что по потерям в живой силе плюс минус паритет, меня в какахи тут макали все кому не лень.
Макали те, которые параллельно рассказывали о наступлении на Херсон, на которое я сразу сказал - не будет.
Ну да я их понимаю - людям надо верить в лучшее. Но пессимист - это информированный оптимист.
Вот сейчас я посмею предположить - какого-то мега массового удара сегодня ждать не стоит. Дурных нема - подождут, пока расчеты ПВО подустанут на дежурстве и вальнут завтра или вообще не вальнут, так как нет достаточного количества разведанных целей или ракеты жалко.
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 14:28

andrijk777 написав:
  juristkostya написав:США исходно построены на том, что туда едут самые активные, пробивные, способные
Отсюда уезжают, туда приезжают. Нет предпосылок строить такие аналогии, как вы предлагаете

Одне другому не мішає.
Але саме США придумало підсадити людей на кредити і як наслідок надмірне споживання. Це одна з ключових речей які дозволили "перемогти СРСР". СРСР також пробував(ощад. книжки), але "нэ шмогло".
І, як ви правильно написали, Україна також пробувала, але "нэ шмогла". Правда по інших причинах ніж СРСР.

Боже мой, какая каша у вас в голове...."сберкнижки" не имеют ничего общего с потреб кредитами
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 14:31

_hunter написав:
  juristkostya написав:
  mephala написав:через 50 років в панельках будуть жити переважно люди похилого віку та малозабезпечені сім’ї. сім’ї які спроможні достатньо заробляти переїдуть в нове житло.

Это вряд ли. Новострои невозможно массово построить в местах с хорошей инфраструктурой, транспортной доступностью и по. Просто потому, что эти места уже заняты советским жилфондом. \\\

Ой, да ладно -- _невозможно_. Ренновацию далеко не вчера придумали....

"Придумали" - это хорошо. Осталось посмотреть на реализацию
juristkostya

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 14:35

sequence написав:
  otg написав:.. Как то в начале ветки я писал что потери 50 тыс убитыми для РФ это капец для их группировки. К сожалению пока это не так.

не расстраивайте местных, они в это искренне верят. Так же, как вата верит конашенкову.
2 месяца назад, когда я имел неосторожность предположить, что по потерям в живой силе плюс минус паритет, меня в какахи тут макали все кому не лень.

Враховуючи, що ми в обороні і якщо втрати "плюс-мінус паритет" - ми таки пройо**ємо" і то серйозно. Тоді й на відвоювання територій надіятись марно.
Востаннє редагувалось Schmit в Сер 24 сер, 2022 14:41, всього редагувалось 2 разів.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 14:38

Schmit написав:
  sequence написав:

Враховуючи, що ми в обороні і якщо втрати "плюс-мінус паритет" - ми таки пройо**ємо" і то серйозно.

На самом деле, генштаб ни разу не написал, что цифра "потери" - это убитыми.
Вполне может быть, что это убитые + раненые.
juristkostya

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 14:41

Schmit написав:У ваших дописах як завжди, нічого не зрозуміло.

Зачем тогда мне давать Вам весь расклад чуть-ли не Генштаба, по невыполненным работам с БК?
Если Вы всё равно не понимаете, не представляете, ибо ОНО Вам и нах... не нужно?

Ибо Вы, физически не представляете о чём идёт речь?
Ну, тупо просто "0"....
1. Эти сотни тысяч тон БК должны были быть перебраны в ручную.
2. Эти сотни тысяч тон БК должны были быть перевезены на новые мелкие базы.(отгружены вручную - разгружены вручную)
3. Эти новые мелкие базы должны были быть подготовлены.
4. Это всё ручной труд и ДЕНЬГИ - ДЕНЬГИ - ДЕНЬГИ
5. А денег даже на охрану не выделялось в должном объёме. :evil:
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Сер 24 сер, 2022 14:49, всього редагувалось 2 разів.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 14:44

Schmit
Я вже зовсім запутався з цим Швецом.
Якщо Мельниченко працював на фсб, то чого ж він тоді він поїхав жити до Вашингтону?
*Як передає українська служба Бі-Бі-Сі, 31 січня “Таймс” вмістила статтю про М.Мельниченка, колишнього офіцера охорони Президента України Леоніда Кучми, який зараз живе у Вашингтоні.*
https://vn.20minut.ua/Podii/povernennya ... -2821.html

Правда, дивує, що він видвигався кандидатом від Соціалістичної партії:
"(Екс-майор балотувався до Верховної Ради України за партійним списком Соціалістичної партії України, однак М.Мельниченку відмовили в реєстрації кандидатом у депутати, оскільки він не проживає постійно в Україні — УНІАН".
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 14:46

Kudrjavuy написав:
  Letusrock написав:
  juristkostya написав:А что это она раньше не зарабатывала этот самый Х+N ?
А, понял: работодатель резко подобрел и поднял з.п.

ну треба ж розганяти економіку, чому б не підняти зарплату на розмір іпотечного платежу )))

Бред.
Любые деньги прежде всего нужно обеспечить товаром собственного производства и доступ к ним.
- Это и есть Ваша "ипотека"(производство)

це взагалі то був сарказм
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 14:52

Kudrjavuy написав:
  Schmit написав:У ваших дописах як завжди, нічого не зрозуміло.

Зачем тогда мне давать Вам весь расклад чуть-ли не Генштаба, по невыполненным работам с БК?
Если Вы всё равно не понимаете, не представляете, ибо ОНО Вам и нах... не нужно?

Ибо Вы, физически не представляете о чём идёт речь?
Ну просто "0"....
1. Эти сотни тысяч тон БК должны были быть перебраны в ручную.
2. Эти сотни тысяч тон БК должны были быть перевезены на новые мелкие базы.
3. Эти новые мелкие базы должны были быть подготовлены.
4. Это всё ручной труд и ДЕНЬГИ - ДЕНЬГИ - ДЕНЬГИ
5. А денег даже на охрану не выделялось в должном объёме. :evil:

А я про що написав? схоже це ви нічого не зрозуміли.
Я вказав, що для порятунку складів потрібно було починати будувати захищені сховища і перебирати ще давним давно - хоча б за часів овоча, а то і раніше бо це задача на роки. Звісно, тоді ніхто нічого не робив, мляво заворушились тільки після подій 2014, та було вже пізно.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 14:58

juristkostya написав:
  andrijk777 написав:
  juristkostya написав:США исходно построены на том, что туда едут самые активные, пробивные, способные
Отсюда уезжают, туда приезжают. Нет предпосылок строить такие аналогии, как вы предлагаете

Одне другому не мішає.
Але саме США придумало підсадити людей на кредити і як наслідок надмірне споживання. Це одна з ключових речей які дозволили "перемогти СРСР". СРСР також пробував(ощад. книжки), але "нэ шмогло".
І, як ви правильно написали, Україна також пробувала, але "нэ шмогла". Правда по інших причинах ніж СРСР.

Боже мой, какая каша у вас в голове...."сберкнижки" не имеют ничего общего с потреб кредитами

Вони мають "общее" - спроба розкрутити економіку.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 21182119212021212122 ... 14848>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор