Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що, плануючи повномасштабне вторгнення в Україну, президент РФ Володимир Путін хотів досягти успіху відразу у кількох областях. Але вже зараз ясно, що він "програв кожну зроблену ним ставку".
Думаю Пуйло хочется остаться в истории, а в каком кач-ве думаю ему уже по барабану. Гитлер остался в истории на долгие года, так и этот идиот может этого добивается. А тем более, когда уже знает, что сроки жизни и правления уже сочтены. Гитлер мечтал про ядерное оружие, но не успел его создать, а у этого оно есть как военное, так и мирная ЗАЭС
vitaliian написав:покаетесь публично в излюшнюю веру в фюрера если до конца года их на Донбассе и в 2023 году Крыму не будет? Сильная армия не бежит бросая технику.
Так я абсолютно готовий визнати свої помилки. Вже зараз визнаю, що сильно переоцінив російську армію і такого драпу, як на Харківщині, не очікував. А як на рахунок транзиту влади хуйла в листопаді? Ви готові визнати, що вірили якомусь лохотронщику, якщо цього не відбудеться?
Спіймали шпійона у Кабміні: https://newsua.one/news-politics/71950.html Дії ексчиновника були кваліфіковані як державна зрада, тобто шпигунство, надання іноземній державі та її представникам допомоги в підривній діяльності проти України, за попередньою змовою з групою осіб. Внаслідок його підривної діяльності настали тяжкі наслідки у вигляді повномасштабного вторгнення РФ на територію України.
Чиновника засудили до 12 років ув’язнення із конфіскацією всього майна, оскільки він скоював злочини за грошову винагороду, тобто з корисливих мотивів.
Як обставину, що пом’якшує покарання, суд зміг врахувати щире каяття та активне сприяння слідству.
andrijk777 написав:Ніякого "транзиту" вже не буде. Ніколи. Ху*ло або втримає владу або ні.
Це vitaliian стверджує, що буде...
мне нужно окончание войны и возврат оккупированных территорий, а фамилия русского президента, который это обеспечит как то индифферентно. Их политические процессы меня интересуют только в контексте исторических аналогий.
crumd написав:Площадь, оставленная росармией в Черниговской и Сумской областях намного больше.
с Черниговской и Сумской области они выехали гордо на своей технике с оружием и награбленным добром. А с харьковской области позорно бежали, побросали всё что у них было. Разница между этими событиями очень существенная. И она не в размере территории.