vitaliian написав:Очень интересный видос как орки сдаются https://t.me/voynareal/37331 Хотабам не смотреть там наши воины розмовляють по руцки, отака зрада.
Я трохи скептично ставлюсь до відео, де всі бійці ховаються (типу) , а оператор з камерою стоїть в повний зріст. І так, яким боком ти до цих воїнів? Вони мають право на все. А ти - ні.
вот и фашизм из хотаба полез, у нас оказывается люди разных сортов, у одних есть права у других нет.
А ти думаєш Успіху б дозволили стільки дурі в різних темах, зовсім не по темі, писати, якби він не захищав? А моє хамство нерідко спускають з рук. А в школі відміннику (мені) могли пробачити по дисципліні більше , ніж двієчнику. А одного разу у військовому вузі зі звільнення був виявлений нетверезий, і як відміннику все зійшло з рук. А відраховано було чимало за весь час!! Звичайно, що права у всіх різні. У тебе їх нема зовсім. Бо ні розуму, ні користі форуму, ні користі державі, ні ЗСУ
BIGor написав:Наприклад умовно віддати 1 млн. в танкісти - це 300 000 танків!
Это вы слишком уж "условно" хватили. Достаточно Википедии, чтобы узнать: в танковом батальоне на 314 человек штатной численности приходится от 30 до 40 танков. То есть, 8-10 человек на 1 танк, а совсем не 3,3.
"аудиторы из БИГ4" они суровые такие хули 1000000/300000=3.333 и ниипет!
vitaliian написав:меня несколько знакомых атошников потом сели в тюрьму (или получили условные сроки) по обоснованным статьям,
Отже ви і самі розумієте, що хоч права і різні, але межа є. І це можна прослідкувати по тому, що я теж буваю в банах))). Вгамуйся, диванний мисливець на фашистів.
Лідер боснійських сербів М.Додік підтримав анексію частини України Росією. Він назвав проведення псевдореферендумів "відновленням принципів статуту ООН". Додік сказав, що “у світі є подвійні стандарти: коли американцям щось треба, вони підтримують референдум, як це було в Косово”.https://bykvu.com/ua/bukvy/lider-bosnii ... i-ukrainy/
Той випадок, коли життя нічому не навчило. Або фаберже затиснули.
fler написав:Лідер боснійських сербів М.Додік підтримав анексію частини України Росією. Він назвав проведення псевдореферендумів "відновленням принципів статуту ООН". Додік сказав, що “у світі є подвійні стандарти: коли американцям щось треба, вони підтримують референдум, як це було в Косово”.https://bykvu.com/ua/bukvy/lider-bosnii ... i-ukrainy/
Той випадок, коли життя нічому не навчило. Або фаберже затиснули.
Чисто вам для справки: Украина до сих пор не признала Косово )))) ну, то есть, разделяет позицию додика ))))
Успіх написав:Наприклад, в нас - тих 400тис. приїдуть протягом 4-6міс "нових", а тим часом, протягом тих же 4-6міс поїдуть додому "старих" 400тис.
Тут нюанс.. Ті 400 000 яких заберуть з гражданки на передок - хтось повинен поміняти... Тобто ті хто зараз на передку - повинні будуть згадати цивільні спеціальності...а не горілку жерти і дівок лапати. Ти цього хочеш? Чи здурі подумав що там заберемо , а те що вони робили.. Тося прийде і зробить?
Щось пана Долярчика веде в сторону Піночета... Нагадаю, що у Гітлера при наступі на СРСР (план Барбароса) було 4 млн. солдат (і це тоді взагалі не було такої механізації як зараз). А долярчик хоче 3 млн. - з 3 мільонами Україна захватить пів світу. Наприклад умовно віддати 1 млн. в танкісти - це 300 000 танків!
Я, Вам и википедия-воину juristkostya открою "военную тайну"! Да бы ОДИН танк работал: 8-10 человек должны "работать-служить". Это, при 100% наличии резерва З/Ч, Б/К, топлива, масел, снабжения,... - А 64ка "капризная девочка", по маслам, по режиму работы, по.....