andrijk777 написав:Всього нам дали 20 штук - тобто 2 в місяць. А планують - 60 в місяць! Надто добре щоб це було правдою.
Невідомо, що з цього для нас, а що для себе. Це плани по виробництку. Javelin'ів нам дали дофіга. Тут мене більше зацікавило питання ракет. 100 тис. - це на порядок більше, ніж виготовляли досі.
andrijk777 написав:Всього нам дали 20 штук - тобто 2 в місяць. А планують - 60 в місяць! Надто добре щоб це було правдою.
Невідомо, що з цього для нас, а що для себе. Це плани по виробництку. Javelin'ів нам дали дофіга. Тут мене більше зацікавило питання ракет. 100 тис. - це на порядок більше, ніж виготовляли досі.
ааа, це "для себе". Тоді зрозуміло. А до чого тоді тут Україна?
ааа, це "для себе". Тоді зрозуміло. А до чого тоді тут Україна?
Щоб заплутати кацапських агентів та посіяти паніку на рф
Фактор "внєзапності" як в лютому відпадає. Їх чекають з привітаннями спеціально навчені люди. А от калідор через Сувалки... РФ же воює з НАТО а не з Україною.
andrijk777 написав:Брэд. Навіть варіант повернення до лінії 24.02 з подальшим замороженням і без усяких репарацій не буде прийнятий орками, тому що по факту це означає поразку РФ. Але навіть такий варіант не буде прийнятий Україною, тому що це також означатиме і поразку України. Коротше - варіантів "мирного вирішення конфлікту" на сьогодні немає.
На сколько я понимаю рашисты ищут переговоров с штатами. Вот США и выдвинула им такие условия. А чем нас это не устроит? Тем более речь идет не про результат переговоров, а про условия для переговоров. Т.е. они полностью выводят войска со всех наших территорий и только тогда можно об чем то говорить.