|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 28 жов, 2022 09:36
Frant написав:Не тільки на Березняках. Кляті хрущі, чому Микитась не зніс їх??? Скоро все населення новобудних аеродромів переїде в теплий, забезпечений енергією совкошлак!
Чому мутрому народу більше до вподоби наявність електроенергії, а не модні МОПи і скритні плінтуси????? ______
Вчора було відключено від е/е 300 000 київських квартир. 1000000 чоловік сиділи без світла. Я попереджував любителів теплих підлог і бойлерів - відключайте, інакше буде темрява. Не розуміють((((
Помнится, Фейслесс недолюбливал дома с газом. Теперь некоторые умельцы тащат баллоны в квартиры. Ох, не завидую я соседям. А хрущики и панельки все газифицированы. И готовка еды и согреться можно.
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 жов, 2022 09:41
Faceless написав:BIGor написав: beee написав:наверное стоит прибегнуть к новым маркеттинговым приёмам в недвиге: ровный график подачи э/э в нашем жк вы сможете побриться 2 раза в неделю библиотека с фонариком в лифте
Тут заиграли новыми лучами хрущевки - холодная и горячая вода есть (если водоканал не обесточен), приготовить еду тоже можно - газ. Забраться на этаж - легко. Холодильник нужен - за борт повесил пакет.
Чув, на Березняках є панельки, де жодного разу не вирубали, є гаряча вода і газ. От де щастя. Оренда догори
На Кардачах кавалірка теж має е.е. постійно, думаю тому що підключена до залізниці, а в Бучі е.е. більше часу нема чим є.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 28 жов, 2022 09:42
Мизантрóп написав: flyman написав:прораб не є дизайнером (принаймні в мене), так що не потрібно наганяти хвилі
Архитектор
Каже, що якби не кавалірка, то немав би роботи взагалі. Якщо рік тому в нього було 5 об"єктів в паралельно в роботі, то зараз нуль.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 28 жов, 2022 09:53
Frant написав:______ "Хрущі" будувались з врахуванням можливості війни .
Что-то новое
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 жов, 2022 09:54
Frant: "Я попереджував любителів теплих підлог і бойлерів - відключайте, інакше буде темрява. Не розуміють". Ваші виступи транслювалися на яких телевізійних каналах: VIP Comedy, TV1000 Action, Viasat History, Здоров"я та HD Футбол 3 ?? А треба ж було - на Новому, Прямому, ICTV або у крайньому випадку на Діловому. Недопрацювала Ваша прес-служба. У будь-якому разі низький уклін Вам за небайдужість і самовіддану працю.
Востаннє редагувалось ihorkyiv в П'ят 28 жов, 2022 14:25, всього редагувалось 1 раз.
-
ihorkyiv
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 317 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 жов, 2022 10:29
Frant написав:Вчора було відключено від е/е 300 000 київських квартир. 1000000 чоловік сиділи без світла. Я попереджував любителів теплих підлог, бойлерів і великих світлих МОПів - відключайте е/е, інакше буде темрява. Не розуміють((((
При посещении арендных квартир выявил - арендаторы сидят на бойлерах при наличии центральной ГВ. Поврубали теплые полы и кондиционеры на обогрев. В Квартирах 25-26 градусов. Чем дороже сегмент, тем больше поврубали. Сознательность граждан на очень низком уровне. Это при том, что с быдлом не сотрудничаю.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 28 жов, 2022 11:58
Faceless написав:BIGor написав: beee написав:наверное стоит прибегнуть к новым маркеттинговым приёмам в недвиге: ровный график подачи э/э в нашем жк вы сможете побриться 2 раза в неделю библиотека с фонариком в лифте
Тут заиграли новыми лучами хрущевки - холодная и горячая вода есть (если водоканал не обесточен), приготовить еду тоже можно - газ. Забраться на этаж - легко. Холодильник нужен - за борт повесил пакет.
Чув, на Березняках є панельки, де жодного разу не вирубали, є гаряча вода і газ. От де щастя. Оренда догори
В некоторых домах Киева свет отключать не будут, — ДТЭК Речь идёт о домах, которые находятся рядом с объектами критической инфраструктуры и входят в одну из них линии. Например, если дом и больница подключены к одной линии, то этот дом не попадет в график аварийных отключений. подтверждаю, мой же запитан к одной линии с больницей, ни разу не отключали Sent from my SM-G9750 using Tapatalk
-
CRUSADER
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 жов, 2022 12:21
Ромасик написав:Помнится, Фейслесс недолюбливал дома с газом. Теперь некоторые умельцы тащат баллоны в квартиры. Ох, не завидую я соседям. А хрущики и панельки все газифицированы. И готовка еды и согреться можно.
В плані небезпеки нічого не змінилося. Щодо балонів в квартирах правда ще небезпечніше (і це заборонено).
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 28 жов, 2022 12:23
Ромасик написав:Frant написав:______ "Хрущі" будувались з врахуванням можливості війни .
Что-то новое
Черговий делірій у професора. Дешеве масове житло, не більше. На безпеку цивільних у совку було насрати
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 28 жов, 2022 13:00
Frant написав:Самий час підняиати вартість е/е до європейських стандартів (в 8 разів). Я за двома руками!
уставший от вайни нарід не пойме, це ж не барига щоб піднімати ціни на газ, е.е., комуналь, епоха зубажіння кінець ... просто надо перєстать потрєблять ... що і роблять через нормування подачі .. ще би повітря якось перекривати, то взагалі був би кайф для влади, або як у кіно "Время"
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1