На кінець жовтня зростання цін на їжу вже становить 30%, а до кінця року продовольчий кошик подорожчає ще на 8-10%. Тобто, вартість продовольства на 1 січня 2023 року буде на 40% вищою, ніж на 1 січня 2022 року. https://biz.today.ua/russkyj-ukrayntsam ... tat-dengy/
Треба в нафтогаз в топи влаштовуватись:
компанії виділили на премії близько 3 млрд гривень. І ця сума на 20% вища, ніж була за часів керівництва Андрія Коболєва, який виплатив собі при звільненні з Нафтогазу премію в розмірі майже 600 мільйонів гривень. https://biz.today.ua/u-naftogazi-vypysa ... dy-gryven/
asti написав:Господа, я чё то боюсь, в свете последнего укрепления гривны - ходят слухи что курс может укрепиться до официального и даже (о Боги!) пойти ниже именно поэтому всё больше банков подсуетились с конверт-депо чтобы урвать свой кусок пирога пока это ещё кому-то интересно. Кто что думает по-поводу??
Та ну... Всё это укрепление - временнре явление. За счёт чего этот рост гривны?
Считаю, что этот курс - ситуативный движ на фоне помощи с Запада и т.д.
asti написав:Господа, я чё то боюсь, в свете последнего укрепления гривны - ходят слухи что курс может укрепиться до официального и даже (о Боги!) пойти ниже именно поэтому всё больше банков подсуетились с конверт-депо чтобы урвать свой кусок пирога пока это ещё кому-то интересно. Кто что думает по-поводу??
Яка різниця, який буде курс?.. Щоб заробити на різниці курсів - треба було здавати по 42 та відкупати по 37, саме в той момент ви робили прибуток. А не тоді, коли депо скінчиться, і курс майбутній тут ні до чого. Якщо курс зрівняється чи стане нижчим - ну, тоді ви втратите можливість заробити на цьому в майбутньому, але в грошах не втратите нічого...
Так дійсно, треба було здавати долар по 42 і міняти гривню на депо по 37, тоді дійсно не дуже важливо який буде курс "на виході". А я натомість повівшись на ці кляті депозити продав довгі папери ОВДП і втратив на цьому близько 15% їх вартості, отже доляр мені реально вийшов десь 41,5, а тепер він 39,6... і ще не вечір
Та ну... Всё это укрепление - временнре явление. За счёт чего этот рост гривны?
Считаю, что этот курс - ситуативный движ на фоне помощи с Запада и т.д.
Курс у нас уже больше чем пол-года, как не имеет никакого отношения к экономике. Поэтому и на форуме затишье. Можно считать цифры, постить графики, но это так, чисто виртуальная разминка для ума. Курс зависит только от объемов вливаний с Запада, и все. Население практически игроком на рынке не является. Даже военные выплаты больше не могут пошатнуть курс. А ОВГЗ и облигации больше напоминают игру в песочнице с перекладыванием фантиков из одного кармана в другой карман.
Ну я оце на віоліті вчора читав продажу двух купюр по 100 долларів нових синеньких за 8600 грн. Це по 43 получається плюс поштові послуги ,,Бо там підряд номери,, смайлик рука/обличчя потрібен. Оце бізнес проект. Там ще кумедних продажів хватає. То цифри в номері якісь, то ще щось.
somilitark написав:Сказати долара ніде немає можна для мацкви, бо там реально валютні операції заборонені, а валютообмінні угоди проходять лише між добре знайомими людьми по курсу приблизно 200 за долар чи євро.
Натякаєш, що курс у нас аналогічно опускають, відриваючи від реальності?
То, что он написал, полная тупизна.Нет там такого.Если некоторым удобно жить с лапшой на ушах, то для др так не интересно.
sergey_sryvkin написав:Яка різниця, який буде курс?..
А если доходов не хватает и речь про надёжный, как швейцарские часы, план обогащения: берём гривневый кредит, оформляем конверт депо, по окончании депо сдаём па 55, отдаём кредит? Тоже курс не важен?
Тоді до чого тут конверт депо?.. Ваш план побудовано на тому, що курс USD виросте за три місяці, це пальцем у небо. Швейцарські годинники відпочивають