|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 29 жов, 2022 23:11
juristkostya написав: Negotive написав:Я вот уже не раз писал, но исчезало. Сравнивать зерновой коридор и 2 мировую?? Чтоб Гитлер или Сталин пропускал чекрез контролируемую территорию вражеские судна? Или вражеские товары как газ качается.
Гитлер и Сталин вели тотальную войну. Путин и нынешний Запад пытаются в ограниченную. Отсюда разница в подходах
Между Украина и РФ - это тоже ограниченная война или тотальная? 
-
Negotive
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2022 23:45
otg написав:...что генштаб не настаивал что б азов оставался в Марике.
Я надеюсь, что сами азовцы принимали решение: покинуть Мариуполь или остаться. Hotab написав:Мордор все одно знайшов би привід для блокади портів...
Притянули б этот повод за уши, всё как обычно в их стиле. Hotab написав:А постійно боятись наносити удари по ним , щоб їх не розізлити раптом - це шлях в нікуди...
Согласен. Россия развернула войну, они знали на что шли и чем это чревато.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 29 жов, 2022 23:48
Howl написав: otg написав:...что генштаб не настаивал что б азов оставался в Марике.
Я надеюсь, что сами азовцы принимали решение: покинуть Мариуполь или остаться. Hotab написав:Мордор все одно знайшов би привід для блокади портів...
Притянули б этот повод за уши, всё как обычно в их стиле. Hotab написав:А постійно боятись наносити удари по ним , щоб їх не розізлити раптом - це шлях в нікуди...
Согласен. Россия развернула войну, они знали на что шли и чем это чревато.
А що, в нас уже анархія? Накази не діють? Хто хоче наступає, хто хоче відступає, хто хоче здається ...
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 30 жов, 2022 00:03
flyman написав:Тому чому ЗСУ не зайдуть на Валуйки та в РБ? Чи хоча б по НПЗ Мозирю?
Вам вже казали в РБ не можна, а в РФ буквально недавно заходили. Если надо ще зайдуть
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 жов, 2022 05:57
Negotive написав:Я вот уже не раз писал, но исчезало. Сравнивать зерновой коридор и 2 мировую?? Чтоб Гитлер или Сталин пропускал чекрез контролируемую территорию вражеские судна? Или вражеские товары как газ качается.
В 2мв было втянуто полсотни стран. Может быть в нейтральную Швейцарию и что то пропускал бы. Сейчас Европа и Турция пытаются дружить с Украиной, при этом не испортив отношения с РФ. Поэтому РФ бегает жалуется куда можно на Украину.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 30 жов, 2022 06:01
otg написав: vitaliian написав:комично, получается им можно пулять ракеты по жилым домам и энергосистеме, а нам по чф нельзя. Даже Гитлер так не юморил, не жаловался в лигу наций какой Сталин изверг.
Они придумали байку что их флот обеспечивал зерновой путь  Наглость второе счастье.
Весь рос проп использует в основном два манипулятивных приема, это подмена понятий - "защитой" они называют нападение, второй прием - менять местами причину и следствие. Всё достаточно примитивно, но для внутреннего самооправдания этого достаточно.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 30 жов, 2022 07:28
Ну що там у Севастополі?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 жов, 2022 08:04
Доброго ранку)) Щось я вчора на валютній гілці розказав таку казочку, що деяким форумчанам просто порвало від неї)) Тож, сьогодні буду писати на тематичній гілці, але почну казочку розказувати іншу/або просто з іншого боку  Так от - всі знаєте, що на війні потрібні різні автівки(без них - як без рук), в тому числі всякі пікапи, джипчики і т.п.(бо думаю уявляєте, в яких умовах вони використовуються?) Держава, звісно, не дає їх - тому ці всі автівки - від волонтерів!(а точніше - від різних друзів наших солдат) Так от - ПИТАННЯ до всіх вас: хто має їх ремонтувати і за які кошти мають куплятись запчастини до тих автівок?А вони постійно ламаються, так як використовуються в різних складних умовах/дорогах/бездоріжжю... Тож сума на ремонт і запчастини має бути чимала! Тож - чекаю відповіді  Можна і декілька варіантів))
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 30 жов, 2022 09:04
Успіх написав:А вони постійно ламаються, так як використовуються в різних складних умовах/дорогах/бездоріжжю... Тож сума на ремонт і запчастини має бути чимала! Тож - чекаю відповіді  Можна і декілька варіантів))
Где то 10-15 тысяч в месяц уходит на такие ремонты, топливо и другие волонтерские закупки для себя и своего подразделения. Вероятно размер таких трат сильно зависит от специфики подразделения, где служишь. Отношение к этому спокойное, с учётом размера выплат и премий.
Востаннє редагувалось freeze в Нед 30 жов, 2022 09:08, всього редагувалось 1 раз.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 30 жов, 2022 09:36
Успіх написав:Тож сума на ремонт і запчастини має бути чимала! Тож - чекаю відповіді Можна і декілька варіантів))
до командира. декілька варіантів - за свої, волонтери, .... самому стати командиром і вирішувати всі ці питання. Будете найкращим і 100 разів най най най . PS я так зрозумів, питання приурочили до дня автомобіліста?
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
|