Результатом перекидання виведених з Херсонського плацдарму російських військ, може стати створення двох потужних ударних угруповань на Запорізькому та на Сумському напрямках, - заявив перший заступник голови комітету Ради з питань нацбезпеки Михайло Забродський.
Завдання угруповань може полягати у нанесенні двох концентричних ударів з північного і південного напрямків. Північне угруповання імовірно може діяти за напрямком Суми - Полтава - Дніпро, південне – Запоріжжя - Дніпро.
Завданням ворога буде сковування угруповання ЗСУ на лівому березі Дніпра.
Тому логично нарощувати стійку оборону на зазначених напрямках.
Та важливо пам'ятати, що оборона Дніпра і Запоріжжя без надійної опори на правий берег Дніпра може поставити наші війська в становище, в якому сьогодні перебуває противник на Херсонському плацдармі, з усіма проблемами постачання та підтримки.
prodigy написав: не говорит о намериниях, но сказать что просто -демонстрация силы тоже нельзя
одна подлодка-это почти ничего, но что последует за этим, посмотрим
"авіаносець «Gerald Ford». На борту – авіагрупа у складі 90 літаків (ударні винищувачі, літаки РЕБ, літаки раннього виявлення і попередження, бойові та ударні вертольоти, літаки логістики). До складу авіаносної групи входять ракетний крейсер USS «Normandy» (CG 60), есмінець USS «Ramage» (DDG 61), есмінець USS «McFaul» (DDG 74), есмінець USS «Thomas Hudner» (DDG 116), танкер USNS «Joshua Humpreys» (T-AO 188), суховантаж USNS «Robert E. Peary» (T-AKE 5), катер USCGC «Hamilton» (WMSL 753)."
Десантная дивизия США собирается вторгаться в Беларусь – глава КГБ РБ Тертель.
«101-я воздушно-десантная дивизия США, которая и планирует вторгаться, уже прибыла в Польшу».
))))))
За РБ буде ядрьона мстя по США? Що там медеведь проричав?
otg написав:Он видимо решил что выживет в ядерной войне.
с чего вы решили что он хочет жить? Я думаю, он хочет утянуть с собой на тот свет как можно больше людей. Под эту доктрину подходит что угодно. Человек который хочет жить не будет затевать войну, потому что неизвестно как поведет себя окружение, если вдруг что то пойдёт не так. Желающих занять его место думаю много. В истории нет примеров когда диктатор проигравший войну после этого оставался у власти. Диктатор до тех пор "страшный и грозный", пока его боятся. Отсюда и страшилки Яо чтобы боялись.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 01 лис, 2022 23:07, всього редагувалось 3 разів.
В ірані підняли червону ганчірку, це щось тіпа «початок війни» . https://t.me/evpatoriyachat2/143709 Саудівська Аравія поділилася розвідданими зі США, які свідчать про нібито "неминучу атаку" з боку Ірану на цілі в королівстві. Через це збройні сили країн на Близькому Сході переведені у стан підвищеної готовності. Ось ще: Нападение со стороны Ирана может произойти в ближайшие 48 часов – Aquila со ссылкой на разведку Саудовской Аравии
Речь идет об атаке на Израиль, который вместе с США и Саудовской Аравией привел свои военные объекты на Ближнем Востоке в состояние повышенной готовности.
otg написав:Он видимо решил что выживет в ядерной войне.
с чего вы решили что он хочет жить? Я думаю, он хочет утянуть с собой на тот свет как можно больше людей. Под эту доктрину подходит что угодно. Человек который хочет жить не будет затевать войну, потому что неизвестно как поведет себя окружение, если вдруг что то пойдёт не так. Желающих занять его место думаю много.
Безумца нужно срочно остановить, но при этом дать понять его баранам, что в случае чего, отдуваться будут и они. По полной отдуваться. Если ядерный удар со стороны сосии будет - неизбежен будет яростный ответ. Пусть это дойдет до каждого скудоумного из немытой.
Забродського знавав особисто. Дещо тиранійний і деспотичний. Але одночасно розумний воєначальник. Давно не знаю його нинішню посаду, не слідкував. Знав , коли був ком.ВДВ. Його слова абсолютно логічні, і добре, що є там люди, які це розуміють. Я взагалі (Вітаха не дасть збрехати) думав ще до 24.02.2022 , що орки саме так і будуть діяти. Але мені не вистачило стратегічного розуміння, що для таких дій потрібно півмільйона-мільйон армії нападу. А зараз , схоже, така кількість м'яса у них буде.
Результатом перекидання виведених з Херсонського плацдарму російських військ, може стати створення двох потужних ударних угруповань на Запорізькому та на Сумському напрямках, - заявив перший заступник голови комітету Ради з питань нацбезпеки Михайло Забродський.
Завдання угруповань може полягати у нанесенні двох концентричних ударів з північного і південного напрямків. Північне угруповання імовірно може діяти за напрямком Суми - Полтава - Дніпро, південне – Запоріжжя - Дніпро.
Завданням ворога буде сковування угруповання ЗСУ на лівому березі Дніпра.
Тому логично нарощувати стійку оборону на зазначених напрямках.
Та важливо пам'ятати, що оборона Дніпра і Запоріжжя без надійної опори на правий берег Дніпра може поставити наші війська в становище, в якому сьогодні перебуває противник на Херсонському плацдармі, з усіма проблемами постачання та підтримки.
захекаются они на Запорожском направлении, тут столько линий обороны закопали... совсем недавно писали, что наоборот на Запорожском сняли на Херсонское...
fler написав:В ірані підняли червону ганчірку, це щось тіпа «початок війни» . https://t.me/evpatoriyachat2/143709 Саудівська Аравія поділилася розвідданими зі США, які свідчать про нібито "неминучу атаку" з боку Ірану на цілі в королівстві. Через це збройні сили країн на Близькому Сході переведені у стан підвищеної готовності. Ось ще: Нападение со стороны Ирана может произойти в ближайшие 48 часов – Aquila со ссылкой на разведку Саудовской Аравии
Речь идет об атаке на Израиль, который вместе с США и Саудовской Аравией привел свои военные объекты на Ближнем Востоке в состояние повышенной готовности.
якщо правда, ну то нехай, на здоров'я (померлим). тільки невідомо на що сподіваються. на допомогу всевишнього? чомусь є така підозра що тільки перераховані трохи вище країни напхають бородатим (ч)удакам по саме нєбалуй. а якщо ще хтось приєднається, то і без того побиття младєнца перетвориться в невідомо що. а до бородатих і приєднуватися то особливо нікому. хіба може яка палестина. і то відгрібе заодно з ними. а рашці не до того. подивимося...
vitaliian написав: с чего вы решили что он хочет жить?
Ну это подтверждают многие кто его знал лично.
Желающих занять его место думаю много.
Не так все просто. Желающих много, но вот принимать какие то решения после него, вот такие если есть, то единицы.
В истории нет примеров когда диктатор проигравший войну после этого оставался у власти. Диктатор до тех пор "страшный и грозный", пока его боятся. Отсюда и страшилки Яо чтобы боялись.
Да не боятся его. Китайцы прямо называют "беззубый щенок" Но никто не знает что у него в голове. Он войну проигрывать не собирается. Он гопник из подворотни.