О.К.: – Аллахвердиева вообще красотка. Д.А.: – Да. О.К.: – Такая поддутая, конечно, чуть-чуть. Чуть-чуть тюнинг, тон ту мач… Слушай, а баба рабочая вообще. (…) Как корабельная сосна… Она тут отху*рит бл*ть тебе 300 встреч за 4 месяца. Выиграем тут подчистую. Д.А.: – Да? О.К.: – Конечно. Она такая, энергетик. Д.А.: – Энергии много. О.К.: – Президенту ты заведёшь, ты увидишь он там тебе бл*дь охуе*т, подпрыгнет, выкурит все айкосы скажет: “Баба – да! Баба – да!”
Ну дык... протестное голосование же, против барыги. "Котрий не підготував собі наступника" (с)- detroytred.
fler написав: https://t.me/vanek_nikolaev/9822 Які версії щодо "этого"? Моя версія - беспілотники, що топили чф рф або якісь інші схожі з ними.
В усякому разі, як мені здається, зараз іде якась велика торгівля. Аргумент рашки - підготовка "небувалого" масованого удару по інфраструктурі та атаки на Бахмут. Що з нашої та західної сторони - дійсно невідомо.
Starikan написав:В усякому разі, як мені здається, зараз іде якась велика торгівля.
Якщо вам хочеться постійно шукати "заговори" і торгівлю - то шукайте. Але нести це сюди не обов'язково. Тут ще під час звільнення Харківської області , а потім і Херсонщини , вистачало "анал-ітегів", які копали "а що ми віддаємо (пообіцяли, подарували) взамін??" Так що віддали?? А нічого. Йде звичайна бойова робота, створюються (нестерпні) умови , в яких русня не може перебувати і залишає території. І все! Без заговорів і домовлянь. Якби ЗСУ були кимось одним уособлені, то йому будо б дуже неприємно дізнатись, що всі досягнення через піт і кров - це все домовляння, а не його особисті досягнення. Ворог робить лише те, що йому ЗСУ дозволяє робити. А якщо чогось не робить, то значить не може зробити. Якщо щось залишає - значит не може не залишити. Так само і про ЗСУ.
Starikan написав:В усякому разі, як мені здається, зараз іде якась велика торгівля.
неплохо мы выторговали удары по энергосистеме. Киевляне очень благодарны по 16 часов без света. Имхо когда начинают слать по 70 ракет по трансформаторам это уже агония. Чего они этим для себя добьются? Просто поле для манёвра у них такое узкое, соответственно переговорные позиции (если таковые есть) очень слабые.
Ймовірно, у росії закінчився запас іранських дронів – речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат
«Ймовірно, перша партія вже закінчилася. Була інформація, що рф загалом замовила 1740 дронів. Скоріш зе все, зараз немає можливості їх отримувати». https://t.me/voynareal/43965