Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 30383039304030413042 ... 14736>
Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 20:14

Ой+ написав:.........
А є і такі відставники:
«На фронті жодного разу не чув: «Чого я пішов на війну? Що я тут роблю?» — 80-річний полковник ЗСУ, який воює простим солдатом https://fakty.ua/411773-na-fronte-ni-ra ... m-soldatom

Простите, но как-то очень слабо представляю себе 80-летнего, воюющего кем угодно.
Разве что писарем в штабе. Вот не уверен, сейчас ещё есть такие должности?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 20:31

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Простите, но как-то очень слабо представляю себе 80-летнего, воюющего кем угодно.

А статтю подивились? Там розписані деталі. І майдан і після 2014 р. доброволець.
А як Калнишевський отаманив на Січі до 85-річчя? І це у 18 ст.?
  detroytred написав:Звісно є.
Це кагорта таких, про кого *можна писати книги та знімати фільми*.
В мене, як і у більшості: фахівці з призову-комплектування визначать, призвуть.
Ну і раз Ви натякаєте,то чому самі не серед отієї кагорти? Мабуть причини є?

Ну я не з когорти відставників, хіба срочку відслужив ще 34-роки тому. Хоча від служби не зарікаюсь і відмазуватись не буду.
От деколи мені також дивно дивитись, коли деякі відставники, та і силовики, які в +30-40 пішли у відставку зараз поринули у диванні війська. Це не закид особисто вам, але таке зустрічається.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1118 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 20:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

edvardd написав:Вони покидьки.

Але як назвати суддів, які відпускали державних зрадників?

Як назвати юристів, які рекомендували минулого року відхилити законопроект № 5505 від 18.05.2021, а там як раз попронувалось скасувати такі запобіжні заходи, як застава і домашній арешт, для державних зрадників?

Як назвати екс-чиновників СБУ або інших державних структур, які гальмували порядним офіцерам Служби Безпеки арешт Ігоря Садохіна до війни?

Як назвати криворижського піонера і його друга дитинства, які призначили цих зрадників на свої посади?
Ми не золоті рибки, не сподівайтесь.

detroytred написав:Інакше знали, що той же генерал Назаров власне одразу й приїхав до Криму (разом з новопризначеним НГШ), щоб його захищати...
І як отой НГШ на підписаний їм самим документ операції збройного відбиття пішов у відмову, сказав -- а що ви мені підсунути?! Я підписав не дивлячись.

Це, часом, не той Назаров, який послав десантників на смерть, в луганський аеропорт? Не вийшло перший раз в Криму, то вийшло вдруге...
Наша переможна кампанія Крим-2014, ще більша фантастика, ніж байки про міста-мільйонники на Марсі від відомого мільярдера.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 20:53

ЛАД написав:Простите, но как-то очень слабо представляю себе 80-летнего, воюющего кем угодно.
Разве что писарем в штабе. Вот не уверен, сейчас ещё есть такие должности?
Представить не трудно, но полковник солдат это только посмеяться. Разве что полковник мент. :)
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 20:53

Ой+ написав:

А статтю подивились? Там розписані деталі. І майдан і після 2014 р. доброволець.

До речі, якщо уважно читати статтю, то "не чув, що я тут роблю?" трохи не так виглядає:
починаючи з
- *А у ЗСУ дорікали, що я отримав звання полковника в Радянському Союзі: «О, та ти кадебешник, ти служив партії». Ну як це так?*

- *Тому вирішив, що треба бути там, де можу принести користь. Оскільки ще здатний тримати зброю в руках, пішов рядовим. Але це теж було не так просто. Звертався і в «Правий сектор», і в «Свободу», і до друзів, і до знайомих. Усюди чув: «Вам скільки років?»

- і закінчуючи *Але у Житомирі на базі 71-ї бригади, де проходили навчання по плану мобілізації, тих, кому за 60 років, відправили додому. Я та ще три чоловіки залишилися.*

2. Так і з не відставників, а з цивільних є кагорта тих *про кого фільми-пісні...*.
Ну й бувші військові такі ж самі військовозобов'язані, як і невійськові, з точки зору військового обов'язку. Ніяких більших зобов'язаннь не мають. Відрізняється лише наявністю звання, вусовки - тобто тим, куди конкретно їх призначать. І все.
Присяга та обов'язок захисту у всіх абсолютно однаковий.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 21:01

lapay написав:Це, часом, не той Назаров, який послав десантників на смерть, в луганський аеропорт? Не вийшло перший раз в Криму, то вийшло вдруге...
Наша переможна кампанія Крим-2014, ще більша фантастика, ніж байки про міста-мільйонники на Марсі від відомого мільярдера.

Угу, отой самий.
Що приймав участь у зупинці рашистів на Донбасі.
Не почали зупиняти на Донбасі, почали б з під Києва.

Ну Ви звісно стверджували б тоді, що зупиняти починаючи ще на Донбасі - було б фантастикою.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 21:18

Оtg
Ви неуважно все ж таки читаєте.
Я посилаюсь на бойових генералів, один з яких безпосередньо з самого початку був в Криму.

Навіщо Ви бажаєте мірятися, хто з кримських офіцерів більше розповів Вам і мені?
Що це дасть?

І навіщо просто брешете зі стелі на мою адресу *Тем более рассуждаете про Крым где вообще ничего не знаете. Начитались всякого бреда.*???
Можу проінформувати -- я там не один рік служив. Чи Ви гадаєте, що зі стелі про Ту-142 і т.д. розповів.

Ви правильно вище вирішили закінчити дискусію. Бо зкотилися в аргументації вже до брехні. Нічим іншим Ви підсилити свою, й так ніякову аргументацію, не змогли.
Оксюморон -- це Ваше "но привык говорить правду", коли прямо брешете.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 18 гру, 2022 21:28, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 21:36

Загорілася установка на нафтогазоконденсатному родовищі в Іркутській області, вогонь охопив площу в 1000 квадратних метрів, — місцевий губернатор Кобзєв.

https://t.me/lachentyt/24223?single
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 21:43

detroytred вы же умный человек. А встряли в глупую дискуссию и ещё что то доказываете). Ну будет вам. Уже все всё поняли.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 22:10

Ой+ написав:

.......

Прочитал.
Но я не о деталях, а о состоянии здоровья.
У меня были мысли, но я трезво оцениваю свои возможности и понимаю, что был бы бременем для окружающих. Стоять на блок-посту я бы мог, но таких войск нет.
А Вы не обратили внимание на его рассказ о Сергее Петровичеве (с протезом)?
Могу понять его, но зачем было пускать его на фронт?
Не знаю состояние здоровья Хабарова-Быка (долгих ему лет), но сомневаюсь, что он способен полноценно выполнять обязанности.

P.s. Меня сильно удивил "батальон" численностью 60 человек. Вообще-то, это даже не рота.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 18 гру, 2022 22:13, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 30383039304030413042 ... 14736>
Форум:
+ Додати
    тему