Простите, но как-то очень слабо представляю себе 80-летнего, воюющего кем угодно. Разве что писарем в штабе. Вот не уверен, сейчас ещё есть такие должности?
ЛАД написав:Простите, но как-то очень слабо представляю себе 80-летнего, воюющего кем угодно.
А статтю подивились? Там розписані деталі. І майдан і після 2014 р. доброволець. А як Калнишевський отаманив на Січі до 85-річчя? І це у 18 ст.?
detroytred написав:Звісно є. Це кагорта таких, про кого *можна писати книги та знімати фільми*. В мене, як і у більшості: фахівці з призову-комплектування визначать, призвуть. Ну і раз Ви натякаєте,то чому самі не серед отієї кагорти? Мабуть причини є?
Ну я не з когорти відставників, хіба срочку відслужив ще 34-роки тому. Хоча від служби не зарікаюсь і відмазуватись не буду. От деколи мені також дивно дивитись, коли деякі відставники, та і силовики, які в +30-40 пішли у відставку зараз поринули у диванні війська. Це не закид особисто вам, але таке зустрічається.
Але як назвати суддів, які відпускали державних зрадників?
Як назвати юристів, які рекомендували минулого року відхилити законопроект № 5505 від 18.05.2021, а там як раз попронувалось скасувати такі запобіжні заходи, як застава і домашній арешт, для державних зрадників?
Як назвати екс-чиновників СБУ або інших державних структур, які гальмували порядним офіцерам Служби Безпеки арешт Ігоря Садохіна до війни?
Як назвати криворижського піонера і його друга дитинства, які призначили цих зрадників на свої посади? Ми не золоті рибки, не сподівайтесь.
detroytred написав:Інакше знали, що той же генерал Назаров власне одразу й приїхав до Криму (разом з новопризначеним НГШ), щоб його захищати... І як отой НГШ на підписаний їм самим документ операції збройного відбиття пішов у відмову, сказав -- а що ви мені підсунути?! Я підписав не дивлячись.
Це, часом, не той Назаров, який послав десантників на смерть, в луганський аеропорт? Не вийшло перший раз в Криму, то вийшло вдруге... Наша переможна кампанія Крим-2014, ще більша фантастика, ніж байки про міста-мільйонники на Марсі від відомого мільярдера.
ЛАД написав:Простите, но как-то очень слабо представляю себе 80-летнего, воюющего кем угодно. Разве что писарем в штабе. Вот не уверен, сейчас ещё есть такие должности?
Представить не трудно, но полковник солдат это только посмеяться. Разве что полковник мент.
ЛАД написав:Простите, но как-то очень слабо представляю себе 80-летнего, воюющего кем угодно.
А статтю подивились? Там розписані деталі. І майдан і після 2014 р. доброволець. А як Калнишевський отаманив на Січі до 85-річчя? І це у 18 ст.?
До речі, якщо уважно читати статтю, то "не чув, що я тут роблю?" трохи не так виглядає: починаючи з - *А у ЗСУ дорікали, що я отримав звання полковника в Радянському Союзі: «О, та ти кадебешник, ти служив партії». Ну як це так?*
- *Тому вирішив, що треба бути там, де можу принести користь. Оскільки ще здатний тримати зброю в руках, пішов рядовим. Але це теж було не так просто. Звертався і в «Правий сектор», і в «Свободу», і до друзів, і до знайомих. Усюди чув: «Вам скільки років?»
- і закінчуючи *Але у Житомирі на базі 71-ї бригади, де проходили навчання по плану мобілізації, тих, кому за 60 років, відправили додому. Я та ще три чоловіки залишилися.*
2. Так і з не відставників, а з цивільних є кагорта тих *про кого фільми-пісні...*. Ну й бувші військові такі ж самі військовозобов'язані, як і невійськові, з точки зору військового обов'язку. Ніяких більших зобов'язаннь не мають. Відрізняється лише наявністю звання, вусовки - тобто тим, куди конкретно їх призначать. І все. Присяга та обов'язок захисту у всіх абсолютно однаковий.
lapay написав:Це, часом, не той Назаров, який послав десантників на смерть, в луганський аеропорт? Не вийшло перший раз в Криму, то вийшло вдруге... Наша переможна кампанія Крим-2014, ще більша фантастика, ніж байки про міста-мільйонники на Марсі від відомого мільярдера.
Угу, отой самий. Що приймав участь у зупинці рашистів на Донбасі. Не почали зупиняти на Донбасі, почали б з під Києва.
Ну Ви звісно стверджували б тоді, що зупиняти починаючи ще на Донбасі - було б фантастикою.
Оtg Ви неуважно все ж таки читаєте. Я посилаюсь на бойових генералів, один з яких безпосередньо з самого початку був в Криму.
Навіщо Ви бажаєте мірятися, хто з кримських офіцерів більше розповів Вам і мені? Що це дасть?
І навіщо просто брешете зі стелі на мою адресу *Тем более рассуждаете про Крым где вообще ничего не знаете. Начитались всякого бреда.*??? Можу проінформувати -- я там не один рік служив. Чи Ви гадаєте, що зі стелі про Ту-142 і т.д. розповів.
Ви правильно вище вирішили закінчити дискусію. Бо зкотилися в аргументації вже до брехні. Нічим іншим Ви підсилити свою, й так ніякову аргументацію, не змогли. Оксюморон -- це Ваше "но привык говорить правду", коли прямо брешете.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 18 гру, 2022 21:28, всього редагувалось 1 раз.
Загорілася установка на нафтогазоконденсатному родовищі в Іркутській області, вогонь охопив площу в 1000 квадратних метрів, — місцевий губернатор Кобзєв.
А статтю подивились? Там розписані деталі. І майдан і після 2014 р. доброволець. А як Калнишевський отаманив на Січі до 85-річчя? І це у 18 ст.? .......
Прочитал. Но я не о деталях, а о состоянии здоровья. У меня были мысли, но я трезво оцениваю свои возможности и понимаю, что был бы бременем для окружающих. Стоять на блок-посту я бы мог, но таких войск нет. А Вы не обратили внимание на его рассказ о Сергее Петровичеве (с протезом)? Могу понять его, но зачем было пускать его на фронт? Не знаю состояние здоровья Хабарова-Быка (долгих ему лет), но сомневаюсь, что он способен полноценно выполнять обязанности.
P.s. Меня сильно удивил "батальон" численностью 60 человек. Вообще-то, это даже не рота.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 18 гру, 2022 22:13, всього редагувалось 1 раз.