Faceless написав:Структура ссср виросла з структури рі. А в імперії провінції це колонії, просто що не заморські.
Шотландія це колонія Англії? Вочевидь ні. Це зараз складова Англії, бо занадто довго вони були разом. Тож і з Україною. Ніхто не пам'ятає що було 300 років потому. У Чернігіва було не менш прав ніж у Курска.
Я вам допоможу її знайти. Її не позбавляють самопроголошеного статусу "правонаступниця". Ніхто не забирає у Росії майно СССР за кордоном. фінансові зобов'язання, як кредитні, так і боргові. Але от саме автоматичне посідання правонаступницею в РБ ООН (як і в самому ООН) не передбачене статутом ООН. І мова саме про це.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 26 гру, 2022 19:26, всього редагувалось 1 раз.
Затевается что-то не очень хорошее. Китай сам и через своих сателлитов может бросить вызов Америке и G7, что либо отвлечет их от российского вторжения, либо сократит возможную помощь.
Vlad442 написав:Затевается что-то не очень хорошее. Китай сам и через своих сателлитов может бросить вызов Америке и G7, что либо отвлечет их от российского вторжения, либо сократит возможную помощь.
Это влажные мечты рашистов А то, что у вас аватарка жовто-блакытна - ничего не меняет
Не будет Китай бросать вызов Америке, иначе куда они будут продавать свою продукцию А самоубится об стену, как это делает РФ, Китай не будет делать Китай хочет сотрудничать, а не противостоять
Faceless написав:........ Нажаль, моя ненависть досі недостатня Ваші потуги притягнути за вуха нацизм смішні. Є просто об'єктивні факти. ₚусня навіть нацизм як такий вкрала і зробула з нього недолугу ідеологію рашизму, яку вони називають "руський мір". Право знищувати нації, звісно, не мав ніхто, а тим паче така помилка природи, як ₚусня
Faceless написав:........ Нажаль, моя ненависть досі недостатня Ваші потуги притягнути за вуха нацизм смішні. Є просто об'єктивні факти. ₚусня навіть нацизм як такий вкрала і зробула з нього недолугу ідеологію рашизму, яку вони називають "руський мір". Право знищувати нації, звісно, не мав ніхто, а тим паче така помилка природи, як ₚусня
Простите, весьма невразумительно.
Я в вас вірю - колись зрозумієте
Я тоже в Вас верю - что Вы когда-нибудь поймёте ошибочность Ваших высказываний.
Vlad442 написав:Франція і Німеччина воювали дві кровопролитні війни у 20 сторіччі. І французи не ненавидять німців зараз за помилки минулого. Як і ми. В той же час греки завжди ненавиділи турків. Араби євреїв. Ці назви зараз показують, як ми будемо будувати відношення з руськими через десятки років. Після Путіна. Чи ми ненавидимо режим, а їх пробачимо, что будем ненавидіти їх особисто.
Тому що німці дуже лайтово ставились до французів. Ніколи не чув фрази "геноцид французів у 2 СВ". У нас з РФ не так.
andrijk777 написав:Тому що німці дуже лайтово ставились до французів. Ніколи не чув фрази "геноцид французів у 2 СВ". У нас з РФ не так.
Так й до наших вони лайтово ставились. Моя бабуся була в окупації. Різниці між німцями та "Советами" звичайна людина не відчувала. На огороді все росте так само. Тільки французькі СМІ почали робити на повну тільки після перемоги та "покаяння". Радянські ж 4 роки 24/7. Погуглите плакат "Папа убей немца". И таких плакатов можете найти сколько угодно. https://www.pinterest.com/pin/427138345894595502/
Vlad442 написав:Затевается что-то не очень хорошее. Китай сам и через своих сателлитов может бросить вызов Америке и G7, что либо отвлечет их от российского вторжения, либо сократит возможную помощь.