Faceless написав:Структура ссср виросла з структури рі. А в імперії провінції це колонії, просто що не заморські.
Шотландія це колонія Англії? Вочевидь ні. Це зараз складова Англії, бо занадто довго вони були разом. Тож і з Україною. Ніхто не пам'ятає що було 300 років потому. У Чернігіва було не менш прав ніж у Курска.
Я вам допоможу її знайти. Її не позбавляють самопроголошеного статусу "правонаступниця". Ніхто не забирає у Росії майно СССР за кордоном. фінансові зобов'язання, як кредитні, так і боргові. Але от саме автоматичне посідання правонаступницею в РБ ООН (як і в самому ООН) не передбачене статутом ООН. І мова саме про це.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 26 гру, 2022 18:26, всього редагувалось 1 раз.
Затевается что-то не очень хорошее. Китай сам и через своих сателлитов может бросить вызов Америке и G7, что либо отвлечет их от российского вторжения, либо сократит возможную помощь.
Taiwan reports China's largest incursion yet to air defence zone
South Korea scrambles jets as North Korea sends drones over border
Vlad442 написав:Затевается что-то не очень хорошее. Китай сам и через своих сателлитов может бросить вызов Америке и G7, что либо отвлечет их от российского вторжения, либо сократит возможную помощь.
Это влажные мечты рашистов А то, что у вас аватарка жовто-блакытна - ничего не меняет
Не будет Китай бросать вызов Америке, иначе куда они будут продавать свою продукцию А самоубится об стену, как это делает РФ, Китай не будет делать Китай хочет сотрудничать, а не противостоять
Faceless написав:........ Нажаль, моя ненависть досі недостатня Ваші потуги притягнути за вуха нацизм смішні. Є просто об'єктивні факти. ₚусня навіть нацизм як такий вкрала і зробула з нього недолугу ідеологію рашизму, яку вони називають "руський мір". Право знищувати нації, звісно, не мав ніхто, а тим паче така помилка природи, як ₚусня
Faceless написав:........ Нажаль, моя ненависть досі недостатня Ваші потуги притягнути за вуха нацизм смішні. Є просто об'єктивні факти. ₚусня навіть нацизм як такий вкрала і зробула з нього недолугу ідеологію рашизму, яку вони називають "руський мір". Право знищувати нації, звісно, не мав ніхто, а тим паче така помилка природи, як ₚусня
Простите, весьма невразумительно.
Я в вас вірю - колись зрозумієте
Я тоже в Вас верю - что Вы когда-нибудь поймёте ошибочность Ваших высказываний.
Vlad442 написав:Франція і Німеччина воювали дві кровопролитні війни у 20 сторіччі. І французи не ненавидять німців зараз за помилки минулого. Як і ми. В той же час греки завжди ненавиділи турків. Араби євреїв. Ці назви зараз показують, як ми будемо будувати відношення з руськими через десятки років. Після Путіна. Чи ми ненавидимо режим, а їх пробачимо, что будем ненавидіти їх особисто.
Тому що німці дуже лайтово ставились до французів. Ніколи не чув фрази "геноцид французів у 2 СВ". У нас з РФ не так.
andrijk777 написав:Тому що німці дуже лайтово ставились до французів. Ніколи не чув фрази "геноцид французів у 2 СВ". У нас з РФ не так.
Так й до наших вони лайтово ставились. Моя бабуся була в окупації. Різниці між німцями та "Советами" звичайна людина не відчувала. На огороді все росте так само. Тільки французькі СМІ почали робити на повну тільки після перемоги та "покаяння". Радянські ж 4 роки 24/7. Погуглите плакат "Папа убей немца". И таких плакатов можете найти сколько угодно.
Vlad442 написав:Затевается что-то не очень хорошее. Китай сам и через своих сателлитов может бросить вызов Америке и G7, что либо отвлечет их от российского вторжения, либо сократит возможную помощь.
Taiwan reports China's largest incursion yet to air defence zone
South Korea scrambles jets as North Korea sends drones over border
китай никогда не будет захватывать Тайвань, а выёживаться может... корейцы беспилотниками, просто жрать просят... непарьтесь...