Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 32393240324132423243 ... 14821>
Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2023 18:53

fler це не ідея, а маразм...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2023 18:53

Я лише натякну...

Bobua написав:
  Успіх написав:То так і ШІСТЬ років можна воювати, якщо війна затягнеться на 6р.! :?

Давайте поставимо всі крапки над "і"(це я до всіх звертаюсь)
Розглядаємо найписимістичніший сценарій...
Тобто - через кожен рік війни, солдатів будуть відправляти додому на місяць у відпустку і тоді знову на рік на війну?
І так по колу до завершення війни?
(одних і тих же, що виживуть) :?:

Та ні...

Сценарії можуть бути всякі.
От знаю, напр., про випадок коли солдати чомусь розраховували на ротації на круглі дати (бо були обіцянки-цяцянки?), і після 7міс на фронті, коли цяцянкова складова обіцянок стала надто вже очевидною, то вирішили, мабуть, що з них досить, і якось самовільно відійшли з систематично бомбардованих місць, а потім відмовились вертатись назад. І почались якісь там розмови про суд.
Але якщо суд -- тоді відоме гасло треба буде переробляти:
"
-- Слава Україні.
-- Героям слава (але посмертно; або суд, якщо будуть проблеми в процесі "накопичення героїзму"...)
"

І якщо суд був/буде, і солдати постраждають, і всім буде начхати, що вони пробули без ротацій більше половини року на фронті, і ця новина розійдеться, то що ж тоді станеться у наступних випадках? А яка буде ситуація з призовом??
І чи справді таке треба владі? А суспільству?? Невже всі вони хочуть доводити ситуацію до такого...? (5та колоно -- перестаньте аплодувати стоячи).

Дивує мене все-таки, що від початку не роблять ротації кожні 2міс. І відпустки хоч би по 2міс.
Ще з весни дивує, коли помітив зміни в поведінці солдатів.

З приємніших новин -- у війську було анкетування, в якому нарешті з'явились і такі варіанти відповідей:
...
* настрої перебувають в залежності від тривалості перебування на фронті...
...
* втома від тривалої участі в бойових діях.
...

Це вже так виглядає, ніби у командування на кінець першого року великої війни -- почали зароджуватись якісь сумніви... Шож... Краще пізно, аніж ніколи. Головне -- аби не запізно.

І от, в мене ВЖЕ Є, навіть не підозри, а реальні факти, що... МОЖЕ БУТИ ЗАПІЗНО!!!
Бо закон, про визначення ЧІТКОГО майбутнього солдата після року служби - ВЖЕ МАЛИ ПРИЙНЯТИ!

Вони там що не розуміють, що може бути???
Так, у піхоті(як он на відео вище про Бахмут) - то там все значно жорсткіше і вони більше діють "інстинктом помсти", бо на очах в них щодня таке, що психіка не у всіх витримує... а в тих що витримує - то просто "перелаштовується/перепрошивається" і знову в бій!

А от у тих, хто прикриває піхоту - то трошки більше часу "на подумати" і... багато(більшість) хто вирішив, що ще "чемно чекає... сумлінно виконує накази і бойові задачі" ДО РОКУ часу, а далі... як не буде чіткого закону/не буде НОРМАЛЬНОЇ ротації, то...

То побачите, що буде відбуватись...
(а я не хочу і не буду озвучувати "що саме"...)

І, навіть, не хочу жартувати, що "Попереду - найцікавіше! Не перемикайтесь!"©
Так, як це сумно... дуже сумно буде...

Хіба цю всю ситуацію ще може врятувати, (як не чіткий закон про ротацію) - це переломний момент у війні вже в найближчі 2міс!
Успіх

Подякував: 279 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2023 18:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:То побачите, що буде відбуватись...
(а я не хочу і не буду озвучувати "що саме"...)

Здогадуюсь, що ви не хочете озвучувати. Але не все так просто. Одна справа -розмова в курилці, інша - реальні дії.
Думаю, командування теж в курсі. Саме тому недавно прийняли трошки інший закон - про посилення відповідальності за невиконання наказу.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2023 19:04

sashaqbl написав:Одна справа -розмова в курилці, інша - реальні дії
Так отож, що вже деякі, не дочекавшись року - вже "починають процес"!
А як після року почнуть масово "робити це"?
Отож!
  sashaqbl написав:про посилення відповідальності за невиконання наказу.
Ні, не це ;)
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2023 19:21

sashaqbl написав:fler це не ідея, а маразм...

Все придумано дуже давно.
Літачки з електродвигуном не можуть летіти дуже далеко, та ще й при цьому нести значну б/ч.
Літачки з бензиновим двигуном можна збити з чого завгодно, ними можна хіба що 'тупити' ППО, тому їх вартість має бути нижчою аніж ракета Ігли/Тора/Панцира/Стріли-10, виготовлена рабським трудом (бо на росії на оборонних заводах не платять кілька тисяч доларів США на місяць як в розвинених країнах, а платять якісь копійки).
Для прориву ППО потрібні ракети, які досить швидко можуть літати на низьких висотах, а це можливо лише при використанні турбореактивного або прямоточного двигуна. Така ракета апріорі не може коштувати дешево, частина все одно може бути збита, тому і вартість цілі має бути відповідною.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2023 19:22

Успіх
Ти ж писав що в Бахмуті ? Провели Інтернет в підвали ?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2023 19:38

fler написав:і

Вибачте за тупість, але викладати Ідеї, якими може скористатися ворог і тим більше обговорювати, як це технічно реалізувати - це як працювати на ворога.[/quote]

причём я просил Faceless, не выкладывать в открытый доступ...
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2023 20:07

) :arrow:
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 10 січ, 2023 21:31, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2023 20:10

Крылатые ракеты "Калибр" сделали российский флот безоружным.

Звучит парадоксально, не так ли? Как это ракета может стать элементом обезоруживания флота, когда как раз она и должна его усиливать?

Может. Если данное оружие является основным поражающим элементом, но при этом не производится в нужном количестве.

В современной россии пытались модернизировать и обновить доставшийся по наследству от СССР флот вводя в строй новые боевые корабли. Получалось это у россиян с переменным успехом и главным своим достижением они считали КР "Калибр".

Ракету они посчитали настолько успешной, что практически все последующие современные проекты кораблей готовили с учётом применения именно КР "Калибр". Причём, некоторые старые советские даже стали переделывать под применение "Калибров", например, БПК Маршал Шапошников.

Таким образом, под применение КР "Калибр" были заточены:

Фрегаты проекта 22350 и 11356, корветы проекта 20385, МРК проекта 21631 «Буян-М» и 22800 «Каракурт», патрульные корабли проекта 22160, подводные лодки проекта 955 «Борей», пр. 885 «Ясень», ДЭПЛ проекта 636 «Варшавянка» и пр. 677 «Лада»...

Более полусотни современных и не очень российских боевых кораблей и подводных лодок сейчас не с полной загрузкой пусковых из-за дефицита и сложности производства КР "Калибр", основной боезапас которых был потрачен для ударов по территории Украины.

Практически все те КР "Калибр" которые россия производила и накапливала десятилетиями, были израсходованы в Украине, а быстро компенсировать их растрату производством, технически и технологически российский деградировавший ВПК неспособен!

Чтобы снова полностью загрузить все свои корабли и субмарины КР "Калибр" россии необходим боекомплект в более чем 200 ракет. Они на сегодня не имеют даже и трети от этого потенциала, а ежемесячное производство сможет обеспечить такую загрузку в лучшем случае через год! В лучшем.

Таким образом, российский флот сейчас вальяжно рассекает воды "семи морей", пыжась от важности, но у капитанов кораблей пятые точки сжаты уже иголочного ушка, потому как кроме "величия" в их трюмах больше ничего нет.

Российский флот практически небоеспособный.
https://t.me/ochen_zloy_chat/399084
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2023 20:24

fler написав:Вибачте за тупість, але викладати Ідеї, якими може скористатися ворог і тим більше обговорювати, як це технічно реалізувати - це як працювати на ворога.

Причина вашего недовольства проста:
вы даже примерно не понимаете, как должна выглядеть идея, чтобы иметь ценность для массового производства.
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

#<1 ... 32393240324132423243 ... 14821>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, Shaman, Water і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор