detroytred написав:Ви помиляєтесь. Я не володію такими даними, щоб збільшити достовірність отих Ваших уж занадто загальних припущеннь стосовно конкретного випадку
тогда скажите к кому обратиться за доказательствами, чтоб вы остались довольны.
Поразило убожество за спиной " праздничного фото". Впечатление, что фото сделано в камере СИЗО, а не в школе. Уроды, унитаза наверно в глаза не видели, под кусты ходят. Асвабадители:(((
detroytred написав:Ви помиляєтесь. Я не володію такими даними, щоб збільшити достовірність отих Ваших уж занадто загальних припущеннь стосовно конкретного випадку
тогда скажите к кому обратиться за доказательствами, чтоб вы остались довольны.
Да хоч до екстрасенсів)) За хоч якимось даними стосовно саме цього! випадку.
Там вище я одразу визначив -- для збільшення достовірності припущення по конкретному випадку. А не щоб я "остался доволен".
Кому то может он нравится, кто то может говорить бред он несёт, но я его слушал еще весной 21года и он говорил, что война будет на 100%. Его прогноз про наступление и направления оправдался тогда на 70%, а сейчас как он и говорил в 21г., то именно юг Запорожья и часть Херсона под рашей. Верить или не верить ему у каждого свои мозги, но он помог своим выступлением весной, начать мне осенью 21г. делать шаги по сокращению своего бизнеса, закрытию грн. счетов и начать с декабря выводить грн в у.е. Кстати 15 февраля 22г. я вывел со счетов в банках последние грн.
Велика Британія вже найближчими тижнями направить в Україну ескадрон танків Challenger 2 та 30 САУ AS90.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційну заяву уряду Великої Британії.
"Цього тижня у всьому світі відбудеться сплеск дипломатичної активності Великобританії після того, як прем'єр-міністр доручив старшим міністрам активізувати міжнародні дії з наближенням першої річниці повномасштабного вторгнення в Україну", - йдеться в заяві.
В уряді доповнили, що в Україну відправлять ескадрон із 14 танків Challenger 2 та 30 самохідних артилерійських установок AS90.
Навчання українських військових керуванню цими танками та САУ почнется вже найближчими днями.