Тут у темі критикували роздачу повісток "неправильним способом". А чого? Першу ж можна проігнорувати (там смішний штраф). І "залягти на дно". Поки не почнуть роздавати "правильно". Навряд чи аж на те "дно" повістки привозитимуть всілякі глови (разом з їдлом).
Також цікаві вкиди на тему "а хай депутати/судді/чиновники//... йдуть на фронт!" Такою пролетарщиною (і московізмом) засмерділо... Страшно уявити, а що не на фін.форумах пишуть. А на трушно-пролетарських. І як би країна у війні жила без без всіх-всіх гілок влади...?
А я ще з весни писав -- давайте частіше міняти людей на фронті. Але чомусь люди в тилах цим не переймаються, аж поки їх самих не покличуть. А дарма. Потурбувавшись тоді -- можна вже було зробити кращі умови ротацій собі й рідним тепер...
по поводу скандала с продуктами, послушайте военного с 23й минуты, если своих мозгов нет, и ещё целый министр обороны, да и не только вынужден бегать по комитетам, вместо того , чтобы заниматься оружием и армией, даже предположим что там крадут, то всё равно заткнитесь до конца войны, а потом хоть шкуру сдирайте, там срока давности нет...а то уже оставили армию без броников перед войной, теперь ещё и без еды хотите...
Поки мене не забанили за панікерство, трохи про автора(знаю особисто): альпініст, інструктор з ножового бою, в 14 волонтерив, потім воював у складі ПС. В 22 з перших днів воював у складі ДФТГ, потім лікувався, після чого пішов у ЗСУ. Зараз неподалік від Долярчика. По життю оптиміст, тому стаття особливо вдарила на психіку мені. В нього на телеграм-каналі в коментарях ще багато цікавого можна прочитати. Разом з тим варто розуміти умови, в яких була людина останнім часом. Хоча розумію і працівників воєнкоматів, у яких є плани, і яких теж трахають за їх невиконання. А люди з відповідними ВОСами до них не поспішають, та й взагалі хто-зна де
Востаннє редагувалось sashaqbl в Пон 23 січ, 2023 20:12, всього редагувалось 1 раз.
Та є багато нюансів... Ну от, наприклад, прийшов новий комбат і помаленьку почав себе вважати "царем і Богом". І, наприклад, ти хочеш піти у відпустку, скажімо в лютому... а він каже - нікуя, підеш коли я скажу! На питання - " а чому так?" А відповідь - " Бо я так сказав!"... Ну і тому подібні інші речі...
Hotab написав:Так, на всяк випадок (я майже впевнених, що ти будеш нічого розказувати нам) , земляцтво ні до чого. Має працювати справедливість і правда, а не "мій земляк - я за тебе"
А в цьому контексті - це мова не про командира, а про побратимів...
detroytred написав:Таковы реалии. Все части разные. Кому как повезет куда попасть
Нажаль, так. Але, як прикро, що це не можна хоч добряче "налякати" простим телефонним дзвіночком
detroytred написав:Сегодня слышал и вовсе лютый треш - в подразделении лишь 20 процентов, которые хотят что-то делать, вынуждены помалкивать, чтобы не отхватить от остальных
Ну от. "Вякнеш"(типу стуканеш) - будуть проблеми на всю службу... І от нах ще й таке щастя? Тут війна - маєш на іншому зосереджуватись.
Bobua написав:А я ще з весни писав -- давайте частіше міняти людей на фронті. Але чомусь люди в тилах цим не переймаються, аж поки їх самих не покличуть. А дарма. Потурбувавшись тоді -- можна вже було зробити кращі умови ротацій собі й рідним тепер...
Успіх написав:- - ...чому, такі банальні/прості речі, як "підтримати однин одного", чи "подати руку допомоги", навіть, не просто побратиму, а є так, що й ОДНОСЕЛЬЦЮ(з одного села пішли на війну!!!) - тут ігноруються?(дивно, але кажуть, що в піхоті ставлення/правило "один за всіх і всі за одного - в вогонь, в воду, під кулі, снаряди і т.п... - діє на 99%!!! А в нас чомусь на 5-10%
Товариш воює, в минулому році попав під мін.обстріл, з пораненнями в дві руки і ногу його хлопці витягнули. Ще й його розбитий калаш потім принесли. В піхоті на нулі без ,,один за всіх, всі за одного,, ніяк. Казав наколінники що держава дала розвалилися за неділю повзання, дав чоловік з взводу якісні. Попало по нозі, підлікувати, болить но не відрізали ж... А ви мабуть постріляли з 10 км від нуля, переїхали в тил та в телефони втикаєте ? (Ви ж тута на форумі майже постійно? ) Де ж колективізьму взятися?
antey1969 написав:как они рассмотрели на этом видео мобилизованных. Я лично ничего подобного не вижу.
просто у вас нету личного опита - можно ваши документи посмотреть? - на - идем - куда? счас все увидишь - заходит в машину , кент уступает место и начинают писать повестку ето "покаченние" передовики по повесткам, делают план по нужним людям. одинокого дидуню с планшетиком можно изящно послать, разиграть сценку спешащего на вчера и полинять.
antey1969 написав:. ХЗ как они рассмотрели на этом видео мобилизованных. Я лично ничего подобного не вижу.
Начальница объединенного координационного штаба пресс-центра Сил обороны юга Украины Наталья Гуменюк прокомментировала использование одесским военкоматом машин скорой помощи:
«В ней нет медицинского оборудования, она была передана по мобилизации как автотранспортное средство. Да, это негативно влияет на имидж. Проводится служебная проверка по использованию такого транспорта в частности для соответствующей работы, поэтому по результатам проверки, если будут выявлены дисциплинарные нарушения, то виновные будут привлечены к дисциплинарной ответственности» https://t.me/xydessa/27272
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 23 січ, 2023 21:46, всього редагувалось 1 раз.
"Когда мы говорим о происходящем в Украине, мы говорим о том, что это война уже не гибридная, а настоящая, которую Запад долго готовил против России, стремясь уничтожить все русское - от языка до культуры, что было в Украине веками, и запрещая людям говорить на их родном языке", - сказал министр иностранных дел страны-оккупанта. Источник: https://censor.net/ru/n3395149
Руцкой и тот бьёт по воздуху в зазеркалье осторожно, с оглядкой на хозяина: