|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 13 лют, 2023 12:34
flyman написав:.......... Європа не готова до війни. .....Щоб запустити махіну ВПК потрібно роки. ....
Не готова, это так. Но запустить ВПК во время 2 мировой США смогли запустить гораздо быстрее, практически с 0.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 13 лют, 2023 12:39
detroytred написав: flyman написав:І що мають заявити на весь світ: "наші танки ржаві, крім тих що на параді і для тренажерів"?
Прийняти рішення, а потім, як і зараз, кивати на підготовку, логістику і т.д. До того ж по факту -- саме так і заявляють, що немає, мало, ржаві -- і не бачать в цих заявах ніяких проблем. А от з прийняттям рішення були і є проблеми. До того ж Атамакси тощо -- не іржаві...
І якщо КНР нападе на Тайвань, та прийме колективний захід зобов"язання щодо України, зможе на два фронти?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 13 лют, 2023 12:40
ЛАД написав: flyman написав:.......... Європа не готова до війни. .....Щоб запустити махіну ВПК потрібно роки. ....
Не готова, это так. Но запустить ВПК во время 2 мировой США смогли запустить гораздо быстрее, практически с 0.
тоді був Перл-Харбор і пряма агресія Японії
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 13 лют, 2023 12:40
Faceless написав: Успіх написав: Faceless написав:Так що, все чисто в заробіток, по вашому, впирається?
Це не "по моєму" - а це думка тих, що 100500раз відмазувались - "чому вони не на фронті" 
Я от досить багато читаю, що пишуть на форумі, і ще ніхто не писав вам ні про "вам гарно платять" ні про "я б пішов ото заробляти стільки ж, але не беруть". Та й не тільки вам, взагалі ніхто не писав. Чесно кажучи, враження що всі ті "відмазувачі" існують тільки у вашій уяві
Сперечатись не буду - бо, напевно, я сплутую віртуальність з реальністю)) Бо, будучи у відпустці - я такі речі чув... І тут/поруч себе, від побратимів - теж неодноразово чув, що їм сусіди заздрили, поки самі не відчули на собі, що таке бути на фронті! п.с. Тож, не судіть строго - я тут вже без двох тижнів - рік часу! Тому можу щось і плутати, щось не пам'ятати... - головне, щоб я не втратив адекватність... 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 13 лют, 2023 12:42
yanyura Дякую. Чим гарний форум, що не треба самому шукати. Раз... і інфо перед носом. Спільнота))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 лют, 2023 12:45
detroytred написав: ЛАД написав:Что можно сказать о Казанском. Он, вроде, журналист.
Ну може я трошки погарячкував, неправильно висловився. Нічого не маю проти Казанського в загальному плані. Нормально висвітлює, подає. Згоден, що забагато приділяє уваги собі, так то зрозуміло - бо блогер, потрібні підписники))
Вы не поняли. Я не защищал Казанского. Написал о том, что он не журналист, а пропагандист, причём, не очень квалифицированный. І оте, як Царьов
Что-то не нашёл интервью. Если можно, дайте, пожалуйста ссылку. Коротше: здивував мене. Вважав його якимось повним відбитим довбнем (одне обличчя чого вартує). А виявляється нічого так собі. Тільки не ту сторону обрав.
Ну, выставить идейного противника довбнем давно известный метод. Часто помогает в идеологической борьбе, даже если это не правда.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 13 лют, 2023 12:49
flyman написав:І якщо КНР нападе на Тайвань, та прийме колективний захід зобов"язання щодо України, зможе на два фронти?
Хз. Зможе чи ні. Але демонстративна передача Україні пари десятків Атамаксів (по суті те ж саме, що і демонстративне -- три десятки Абрамсів), жодним чином не вплине на "закрома" Штатів.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 лют, 2023 12:52
prodigy написав:.............. ЛАД как всегда передергивает? нет, он просто плохо помнит историю (историю ссср он знает только из краткого курса кпсс, а новейшую историю просто забыл) .......... ЛАД, может хватит позориться на старости 
Не буду грубить в ответ, но на Вас чтение (не)соответствующей литературы, в точнее. просматривание роликов в ютьюбе, отучило понимать прочитанный текст. Вы бросаетесь на любой пост с упоминанием Союза с кровью в глазах, не видя, на что бросаетесь. Против чего Вы возразили? Против того, что в Союзе журналисты занимались не журналистикой, а пропагандой? Правда, занимались этим более квалифицированно, чем наши сегодняшние.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 13 лют, 2023 12:52
ЛАД Звиняйте, посилання не дам. Такі посилання в теперішній час неприпустимі.
З Казанським я Вас зрозумів. А Ви мене ні. Це я його захищав.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 лют, 2023 12:53
те що в кожного є моменти за які можна притиснути це безспірно. але коли одних притискають за використання машини на 200К грн (нічого більше немає чи що?) і закривають очі на мільйонні махінації інших то це схоже на політичну заказуху. чого тільки вартує історія про розбудову доріг в Дніпрі на ярди і нічого. все ОК. якби не "Схеми" то влада нічого б і не побачила. а скандал нещодавній з МО. Якби не журналісти то знову б влада нічого не бачила. все ОК. а тут відразу НАЗК все побачило 
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
|