"Кремль сдает своих за деньги!" Царев стал резко критиковать действия России
Я це інтерв'ю побачив раніше. Все. Що сказати? Тепер Казанського як можна сприймати...?
Що ж він про Порошенка (згадку про нього) в тому інтерв'ю не розповів? І навіщо всю суть відповідей перекрутив?
Царьов звичайно той же мудило й повинен беззаперечно. Але на диво вся суть того інтерв'ю була у тому, що він захищав українців (народ України). Ота журналістка з самого старту мала мету показати, що українці типа нелюди і + самі винуваті, що дійшло до війни.
Але, підкреслюю, на диво, отой Царьов заперечив їй, вказав, що українці -- нормальна нація, доброзичливі та трудолюбиві. А в тому, що дійшло до війни - повинні саме росіяни. Це була суть відповідей.
Чому він це так зробив, можна тільки гадати. (Імхо. На рівні виконавця до нього доходили тільки крихти. А нагорі медведчуки і Ко пилили усе. Рашка не контролювала, їй було пофіг. Да й пофіг чому). Але суть усіх відповідей -- саме захист українців (нехай і прорашенських, але українців). А не те, що перекрутив нависмикував Казанський.
27 тыс интересуются. 15 тыс заявок. 800 проходят медкомиссию. Принято решение о наборе в дополнительные добровольческие штурмовые бригады (в связи с большим количеством желающих) с первого апреля. https://www.pravda.com.ua/rus/news/2023/02/12/7389035/
Так хто такий Arty Green? Історія про бізнесмена, який повоював і став “блогером”.
Ну дуже цікава))) людина...
От чого я дійсно не розумію -- хто в нас (саме в нас) може "покривати" цього чоловіка? Бо не може бути такого, щоб про нього неможливо було отримати інфо.
Про Арестовіча і то більше)) Мені здається, що вони обидва з однієї "контори".
antey1969 написав:27 тыс интересуются. 15 тыс заявок. 800 проходят медкомиссию. Принято решение о наборе в дополнительные добровольческие штурмовые бригады (в связи с большим количеством желающих) с первого апреля. https://www.pravda.com.ua/rus/news/2023/02/12/7389035/
сегодня прочитал что начинается обучение военных ЗСУ на Леопардах в Германии подскажите вы на командира танка или на наводчика?
detroytred написав:.......... Я це інтерв'ю побачив раніше. Все. Що сказати? Тепер Казанського як можна сприймати...? ......... Але суть усіх відповідей -- саме захист українців (нехай і прорашенських, але українців). А не те, що перекрутив нависмикував Казанський.
Не видел это интервью. После Вашего поста постараюсь найти и послушать, жаль, что Вы не дали ссылку.
Что можно сказать о Казанском. Он, вроде, журналист. Но только вроде. Не знаю, был ли он журналистом когда-нибудь, но сегодня, судя по его видео, он чистый пропагандист. Причём, достаточно невысокой квалификации. Его аргументы очень часто можно легко опровергнуть или вообще обратить. Об искажениях, о которых Вы написали, уже и молчу.
Я понимаю, что в советские времена журналисты рассматривались как "бойцы идеологического фронта" и вся журналистика не особо отделялась от пропаганды. Но уровень подготовки был всё же повыше, всё было не настолько прямолинейно и примитивно. К большому сожалению, наши журналисты в значительной степени воспитаны так же.
Кроме того, Казанский слишком уж разжёвывает - его комментарии намного длиннее цитат. Не люблю пережёванную пищу - не вкусно и слишком много чужих слюней.