|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 24 лют, 2023 17:00
beee написав:Нехорошо вы подставляете)) Звонили из RE/MAX по поводу продажи, я им наныл, что смысла продавать за копейки нет, всё будет падать, мне на форуме сказали и т.п. Там ответили, что пользуются "реальными стат.данными", а не "вбросами" и картину описали другую. Кому теперь верить?
Что такое RE/MAX?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 лют, 2023 17:04
beee написав:Нехорошо вы подставляете)) Звонили из RE/MAX по поводу продажи, я им наныл, что смысла продавать за копейки нет, всё будет падать, мне на форуме сказали и т.п. Там ответили, что пользуются "реальными стат.данными", а не "вбросами" и картину описали другую. Кому теперь верить?
Выставь автомобиль ходовой модели по нереально высокой цене на Авториа. Он, конечно, не продастся. Но обязательно позвонит несколько площадок с предложением помощи в продаже. Им вообще плевать на цены, расходов никаких, но не исключено, что найдется покупатель и принесет прибыль. Поэтому они и звонят всем подряд, убеждают как могут.
-
Damien
-
-
- Подякував: 780 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 24 лют, 2023 17:06
барабашов написав:Что такое RE/MAX?
Я тоже не знал. Погуглил - агентство недвижимости.
-
Damien
-
-
- Подякував: 780 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 24 лют, 2023 17:06
airmax78 написав: reus написав: airmax78 написав:Не часто встретишь человека, который говорит что "не собирается ничего покупать потому что дно еще далеко" и одновременно в теме по каким ценами проходят реальные сделки и активно рассматривает варианты для покупки. "Не слушайте что я говорю - следите за руками"
Если бы вам озвучили такое предложение, то вы бы тоже задумались бы. Я не скрывал, что хочу купить, но не думал, что цены просядут так быстро.
Так чего же вы молчите, барон?!
Пока думаю. Сам объект и цена ок, но в стране пока идет полномасштабная война. Срочная продажа, цена сладкая, может, и рискну частью своего капитала.
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 24 лют, 2023 17:13
Damien написав: барабашов написав:Что такое RE/MAX?
Никто не знал. Я тоже) Тут когда-то ссылку давали, где риелтор рассказывает какое оно крутое и как ему повезло устроиться в ремакс в гданьске
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 24 лют, 2023 17:50
Damien написав: барабашов написав:Что такое RE/MAX?
RE/MAX это международная контора. Это нечто большее чем просто агентство недвижимости.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 24 лют, 2023 17:54
reus Тоже бизнес-класс «па620» с идеальным ремонтом на правом берегу?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 лют, 2023 19:19
Україна наразі вже має понад 150 млрд грн, які ринок може освоїти для відновлення житла та критичної інфраструктури. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль в інтервʼю Forbes.
За його словами, 17 млрд грн, які нині лежать на спецрахунку у Державному фонді ліквідації наслідків російської агресії, передало Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА). Ці кошти були конфісковані у "дочок" російських банків – "Промінвестбанку" та "МР Банку" (колишній "Сбєрбанк").
Ще 35,5 млрд грн – прибуток Національного банку, який протягом цього року надійде до фонду.
Крім того, США нададуть $1,5 млрд (понад 54,8 млрд грн) і вони вже погоджені Конгресом. Окремо $800 млн (29,2 млрд грн) США виділили на відбудову енергетичної інфраструктури.
"У цьому кейсі ми можемо казати не лише про "живі гроші". Наприклад, Сполучені Штати надали газову генераційну установку, яка коштує близько $18 млн та кілька потужних генераторів", – заявив він.
Голова уряду нагадав, що під час саміту Україна-ЄС, президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн пообіцяла 1 млрд євро (понад 39 млрд грн) на програму швидкої відбудови.
"Якщо підсумувати, то наразі у нас є понад 150 млрд грн. Це сума, яку український ринок може освоїти для відновлення житла та критичної інфраструктури", – пояснив Шмигаль.
За словами премʼєра, у межах програми швидкого відновлення є наступні пріоритети: відновлення енергогенерації та енергомереж ($5,8 млрд), розмінування територій ($0,4 млрд), відбудова пошкодженого житла ($3,2 млрд), відбудова критичної інфраструктури ($5,7 млрд), економічне відновлення (програми для малого та середнього бізнесу, зокрема, "єРобота" та "5/7/9%") – $3,8 млрд.
Денис Шмигаль "БізнесЦензор"
В Ирпене стройки крутятся, как бабки на базаре
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 24 лют, 2023 19:42
reus написав:Пока думаю. Сам объект и цена ок, но в стране пока идет полномасштабная война. Срочная продажа, цена сладкая, может, и рискну частью своего капитала.
Бізнес сегмент в нокауті, але економ, це я маю на увазі нові сучасні будинки десь років до 12-ти і більш менш норм. ремонтами поки навіть до 1000 за метр не дійшли, більше крутяться біля 1300-1500 за метр, це вже звичайно десь мінус 20% -25% від цін осені 2021-го, але все ще досить високі. Бізнес сегмент я так бачу дуже швидко допетрав що до чого, економ поки ковиряєсі в носі і чогось доброго очікує)))
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: П'ят 24 лют, 2023 19:51
Военные, например, раскупили варшавский. Несколько десятков квартир. Я без понятия, почему именно его. Из-за цены наверное
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2