У мережі з'явилося жахливе відео розстрілу українського військового, який потрапив у полон до російських окупантів. На опублікованих кадрах можна чітко побачити, що захисник України беззбройний.
На записі боєць стоїть цілком спокійно й курить, голос за кадром говорить: "Знімай його". В останні миті свого життя український полонений промовляє "Слава Україні!". Після цього лунає автоматна черга, закривавлений захисник падає.
На відео розстрілу загарбниками захисника України вже відреагував Офіс президента й написав:
"Воєнні злочини культивуються у Росії. І відбілюються їхньою пропагандою та міфами про "нацистів". Вбивство людини, яка потрапила в полон - ще один приклад цього".
Успіх написав:А якщо серйозно, то зараз НЕ НА ЧАСІ робити переділ премій і, в основному - зменшувати їх! На даний час - їх треба лише збільшувати!
міністр оборони вважає інакше: "Ти хочеш отримати більше грошей, в тебе є мотивація – будь ласка, можеш рапорт подати. Навіть якщо ти не на "нулі" – тебе переведуть на лінію зіткнення. Ти вважаєш, що потребуєш ротації та відпочинку, але можеш виконувати менш ризиковане бойове завдання, – отримуй 30 000 грн плюс грошове забезпечення. Якщо ні – просто грошове забезпечення". https://www.epravda.com.ua/news/2023/03/6/697716/
Успіх написав:А якщо серйозно, то зараз НЕ НА ЧАСІ робити переділ премій і, в основному - зменшувати їх! На даний час - їх треба лише збільшувати!
міністр оборони вважає інакше: "Ти хочеш отримати більше грошей, в тебе є мотивація – будь ласка, можеш рапорт подати. Навіть якщо ти не на "нулі" – тебе переведуть на лінію зіткнення. Ти вважаєш, що потребуєш ротації та відпочинку, але можеш виконувати менш ризиковане бойове завдання, – отримуй 30 000 грн плюс грошове забезпечення. Якщо ні – просто грошове забезпечення". https://www.epravda.com.ua/news/2023/03/6/697716/
А є таке ж, але у зворотному напрямку?)) Тобто, той хто біля лінії вогню - пише рапорт і його відводять у глибокий тил? Наприклад, в Львівську область)) (ну і звісно на голу зарплату 20К)
Тому, я не проти, щоб піхота, яка попереду нас отримувала і 150, і навіть 200К премії - але і нам нічого не "покращувати"! Або було зразу думати стратегічно і нам платити 50К премії, а піхоті - 100К! А от САМЕ ЗАРАЗ робити таку куйню/відмотувати все взад - ну реально ТУПО І НЕ НА ЧАСІ!
Ну тобто в принципі дві речі ти вже зрозумів: 1. Комусь важче, чим тобі (нуль, передній край) 2. Різниця в оплаті між артою на відстані 10+ км, та піхотою переднього краю має бути. Лишилось зрозуміти, що диференціацію можна ввести або підвищення передньому краю, або зниженням іншим. В умовах дефіциту грошей , мені здається ти здатний зрозуміти, який лишиться варіант. І так, до хорошого (висока з/п) звикається швидко. Уже і плани були, куди інвестувати.. Оцінка Львівської нерухомості… Проте нічого постійного нема.
Минфин: дефицит бюджета в России составил 2,58 трлн рублей В январе-феврале текущего года дефицит федерального бюджета в России составил 2,58 триллиона рублей. Об этом говорится в сообщении, опубликованном на сайте Минфина.
При этом, согласно предварительным оценкам, доходы бюджета в отчетный период составили 3,16 триллиона рублей — на 25 процентов ниже объема поступлений за тот же период прошлого года. Объем расходов федерального бюджета в январе-феврале 2023 года составил 5,74 триллиона рублей, превысив показатели аналогичного периода прошлого года на 52 процента.
Тобто доходи перекривають розходи лише на 55%. При цьому на момент середини березня-квітня в педерації закінчуються радянські запаси артилерійських боєприпасів.
Населення Польщі стрімко старіє, а молодь не поспішає народжувати дітей фото: https://www.rp.pl У сусідній Польщі фіксують найбільшу демографічну кризу з часів Другої світової війни. Втім, у владі ще не придумали, як це змінити
Польща перебуває на межі демографічної кризи через швидке старіння населення, Про це пише видання Rzeczpospolita.
Президент Інституту державних фінансів Славомір Дудек заявив, що у Польщі вже настала демографічна криза: за десятиліття чисельність поляків скоротилася майже на 2 млн.
Він вважає, що населення, що старіє, чинить величезний тиск на державні фінанси. Один із сценаріїв Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) показує, що до 2050 року неконтрольоване зростання державного боргу Польщі досягне до 140% ВВП. Нині національний борг країни становить 55%.
Дудек пояснив, що для вирішення демографічної кризи необхідні пом'якшення міграційної політики, стимулювання економічної активності населення, підвищення пенсійного віку та народжуваності.
Нагадаємо, раніше стало відомо, що Польщі зафіксовано найменшу кількість новонароджених з часів Другої світової війни. Згідно з останніми даними Головного управління статистики, кількість народжених склала 305 тисяч осіб — тобто, на 27 тисяч менше, ніж роком раніше, про це повідомило Польське радіо.
«Це дані не вселяють оптимізму, – сказала заступниця міністра соціальної політики Барбара Соха. – Ця динаміка утримається в найближчі роки. Причина цього – зменшення кількості жінок репродуктивного віку».
За її словами, після Другої світової війни в Польщі був демографічний вибух і народжувалося в середньому 700 тисяч дітей щороку. Вона наголосила, що початок ХХІ століття був періодом високого безробіття, бідності серед родин та еміграції поляків. Тому очікуваного демографічного зростання, яке мало б припасти на 2005-2015 роки, не сталося.
— Приведу один пример. Бог с ней, с ЧВК «Вагнер». С 2014 года в Донбассе воюет некая организация, называющая себя «Русич». В чистом виде поклонники нацистов, есть фотографии, где они зигуют на фоне свастики, у них есть наколки свастики. Но сейчас они воюют на стороне России. Рассказ об этих людях — это дискредитация?
— Я бы рекомендовал рассказывать об этих людях с осторожностью. Чтобы не войти в конфликт с самим собой.
— У меня нет и не может быть внутреннего конфликта, когда я говорю о людях, поддерживающих фашизм/нацизм. Мне моя история не позволяет никакого конфликта.
— Нельзя взять и вот так голословно заявить, что эти люди поддерживают фашистов. У нас нет на это оснований.
— Как это нет? Есть масса интервью, где их основатель Алексей Мильчаков прямо говорит, что он нацист, есть фотографии, где они зигуют, есть фотографии их татуировок со свастикой. Какие еще нужны доказательства?
— Я думаю, что они татуировки уже свели и больше не зигуют.
— То есть даже здесь [в симпатиях нацизму] есть право на ошибку и возможно исправиться?
— Если они выполняют задачи в составе группировки российских войск, значит, они уже исправились.
О! как Говорят, что они нацисты, зигуют как нацисты, татуировки со свастикой НО
— Нельзя взять и вот так голословно заявить, что эти люди поддерживают фашистов. У нас нет на это оснований.
наче, весь правий берег Дніпра в Херсонській області не прописали під зону БД!
Це означає, що «гола» підвищена з/п (добре, правильно називати ГЗ) , чи таки з премією, але меншою, не 100к?
З зарплатою - то все зрозуміло. Було 14К - стане 20К А от з премією так накаламбурили, що тепер лише коли прийде вона, то стане все зрозуміло!(або й не стане) Так як раніше в зоні БД всі отримували 113К(зарплата+премія) То тепер не зовсім зрозуміло, як буде в зоні БД і як ту зону розділяють? Чи буде 20К(з/п) + 29К(премія) = 49К? Чи буде 20К(з/п) + 50К(премія) = 70К? Чи буде 20К(з/п) + 120К(премія) = 140К? (третій рядок не для мене, але просто цікаво, скільки отримають хлопці з бойового розрахунку/бойової машини?) https://dailylviv.com/news/ekonomika/ta ... tsi-108602
Тож - судячи з підсумкових чисел - Успіху підняли, чи обрізали грошове забезпечення?)) (а снаряди, як розривались неподалік - так і далі розриваються)
Сегодня Резников заявил, что годовая экономия на пересчете выплат военнослужащим составит 100 миллиардов гривен. Ну как бы все сказано. Валютный рынок уже реагирует на сокращение денежного обеспечения военнослужащих.
Тому, я не проти, щоб піхота, яка попереду нас отримувала і 150, і навіть 200К премії - але і нам нічого не "покращувати"! Або було зразу думати стратегічно і нам платити 50К премії, а піхоті - 100К! А от САМЕ ЗАРАЗ робити таку куйню/відмотувати все взад - ну реально ТУПО І НЕ НА ЧАСІ!
Ну тобто в принципі дві речі ти вже зрозумів: 1. Комусь важче, чим тобі (нуль, передній край) 2. Різниця в оплаті між артою на відстані 10+ км, та піхотою переднього краю має бути. Лишилось зрозуміти, що диференціацію можна ввести або підвищення передньому краю, або зниженням іншим. В умовах дефіциту грошей , мені здається ти здатний зрозуміти, який лишиться варіант. І так, до хорошого (висока з/п) звикається швидко. Уже і плани були, куди інвестувати.. Оцінка Львівської нерухомості… Проте нічого постійного нема.
1. Це я зрозумів ще в перший тиждень перебування на вогневій! 2. Не 10км+, а 6км+! Які плани? План "мінімум" - отам вище написав - "а можна написати такий рапорт, щоб мене відвели в глибокий тил, наприклад, у Львівську область?"(погоджуюсь на голу зарплату в 20К) А план "максимум" - повернутись з війни живим і неушкодженим!
Востаннє редагувалось Успіх в Пон 06 бер, 2023 20:38, всього редагувалось 2 разів.